Book nu

Sixtus

Nyd et besøg i hyggelige Middelfart. Sixtus ligger i naturskønne omgivelser på Hindsgavl halvøen med direkte udsigt og adgang til Fanøsund. Udover vores aktuelle tilbud her på siden, afholder vi løbende forskellige arrangementer som fx påskefrokost, brunch, kaffe- og kageborde og meget mere. Du finder dem alle her

Bemærk at priser er fra-priser, og kan variere ift. værelsestype og dato. Vi tager forbehold for udsolgte dage.


Weekendophold i Middelfart

Tag et pusterum fra hverdagen

Tilbring en weekend (eller hverdag) i Middelfart og gå på opdagelse i den enestående natur omkring Sixtus. Fra hotellet har du direkte adgang til Fænøsund og er ganske tæt på skov og det smukke område omkring Hindsgavl. Mens du nyder roen og de mange muligheder i naturen, sørger vi for hyggelige rammer og kulinariske oplvelser i særklasse. 

Pris pr. person fra kr. 898,- (prisen er gældende for 2021)

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Vores Weekendophold PLUS er for dig, der ikke vil gå ned på forkælelse. Her kan du glæde dig til at nyde eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage straks efter din ankomst. Om du vil nyde det i vores hyggelige stuer, på terrassen eller ude i naturen, er helt op til dig. Vi pakker gerne tæpper og en picnickurv til dig, hvis du vil gå på opdagelse i vores udendørs faciliteter med det samme. 

Pris pr. person fra kr. 1.098,- (prisen er gældende for 2021)

Læs mere


Forkælelsesophold for 2

Fordi hver dag er forkælelsesdag

Trænger du til at komme langt væk fra hverdagen og ud i den smukke natur, så snyd ikke dig selv og en, du har kær, for et forkælelsesophold i naturskønne omgivelser og idylliske rammer.

Pris pr. person fra kr. 898,- (prisen er gældende for 2021)

Læs mere


Gourmetophold

Gastronomiske oplevelser i særklasse

Et gourmetophold er opholdet til dig, der sætter pris på gastronomiske oplevelser i særklasse og ikke mindst gode vine, der kan akkompagnere retterne på bedste vis.
Vores kokke har som altid fuld fokus på økologiske og lokale råvarer i sæson, når de kreerer de spændende retter, vi serverer for dig i vores hyggelige restaurant.

Pris pr. person fra kr. 1.250,- (prisen er gældende for 2021)

Læs mere

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
+45 6441 1999
sixtus@sinatur.dk