Book nu

Sixtus

Nyd et besøg i hyggelige Middelfart. Sixtus ligger i naturskønne omgivelser på Hindsgavl halvøen med direkte udsigt og adgang til Fanøsund. Vi byder løbende på arrangementer, hvor vores køkken tryller med gastronomiske oplevelser i særklasse.


Kaffe og kagebord

Søndag den 24. november og 1. marts fra 14.00-16.00

Velkommen til arrangementet, du med garati ikke kommer til at gå sulten hjem fra. Når vi slår dørene op til 2 x søndags kaffe- og kagebord på Sixtus er der ikke sparet på noget. 
Her finder du et bredt udvalg af lækre hjemmebagte kager, tærter og småkager, der naturligvis serveres med økologisk kaffe og the til. 

Læs mere


1. søndag i advent på Sixtus

Søndag den 1. december kl. 13.00-16.00

Julemåneden starter lige her på Sixtus, hvor vi inviterer inden for til julehygge og kreativt værksted. Kom og lav en smuk adventskrans eller juledekoration og få gode tips og tricks om årets trends på området.

Læs mere


Nytårsbrunch på Sixtus

Lørdag den 11. januar kl. 10.00-13.00

Vær med til at fejre, at vi nu skriver år 2020, når vi samles på Sixtus Sinatur Hotel & Konference til en lækker nytårsbrunch med alt, hvad hjertet begærer.

Læs mere


Weekendophold i Middelfart

Tag et pusterum i hverdagen

Ta' en slapper og tilbring en weekend i Middelfart med direkte udsigt og adgang til det smukke Fænøsund. Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning.

Læs mere

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999
E. sixtus@sinatur.dk