Book nu

Sixtus

Nyd et besøg i hyggelige Middelfart. Sixtus ligger i naturskønne omgivelser på Hindsgavl halvøen med direkte udsigt og adgang til Fanøsund. Udover vores aktuelle tilbud her på siden, afholder vi løbende forskellige arrangementer som fx påskefrokost, brunch, kaffe- og kageborde og meget mere. Du finder dem alle her


Efterårstilbud

Tilbuddet gælder fra den 9.- 16. oktober

Nyd et efterårsophold på charmerende Sixtus i Middelfart, hvor du har vand, skov og park som nærmeste naboer, og samtidig er tæt på byen og forskellige attraktioner. Book dit ophold her, men vent ikke for længe.

Læs mere


Weekendophold i Middelfart

Tag et pusterum fra hverdagen

Tilbring en weekend (eller hverdag) i Middelfart og gå på opdagelse i den enestående natur omkring Sixtus. Fra hotellet har du direkte adgang til Fænøsund og er ganske tæt på skov og det smukke område omkring Hindsgavl. Mens du nyder roen og de mange muligheder i naturen, sørger vi for hyggelige rammer og kulinariske oplvelser i særklasse. 

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Vores Weekendophold PLUS er for dig, der ikke vil gå ned på forkælelse. Her kan du glæde dig til at nyde eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage straks efter din ankomst. Om du vil nyde det i vores hyggelige stuer, på terrassen eller ude i naturen, er helt op til dig. Vi pakker gerne tæpper og en picnickurv til dig, hvis du vil gå på opdagelse i vores udendørs faciliteter med det samme. 

Læs mere

Teglgårdsvej 73
5500 Middelfart
T. +45 6441 1999
E. sixtus@sinatur.dk