Book nu

Hold møder og konferencer i Vejle Ådal

Nyd omgivelserne blandt bakker og bøgetræer


Midt i Vejle Ådals bakkede landskab ligger det smukke Haraldskær. Her har det ligget i 600 år, og midt imellem tydelige spor af middelalder, reformation og renæssance kan du holde en uforglemmelig konference i flotte og moderne faciliteter.

En dag på Haraldskær byder på store naturoplevelser i pauserne, møder i stemningsfulde lokaler og fremragende forplejning i vores hyggelige restauranter.

Send en forespørgsel

Du er med til at sikre naturen

Vær med til at sikre vild natur samt truede dyr og planter i Danmark, når du holder møde eller konference på Haraldskær. I samarbejde med Den Danske Naturfond køber vi én kvadratmeter jord for hver konference eller møde, der bliver afholdt hos os. Dermed bidrager du og din virksomhed til at genoprette naturområder i vores smukke danske natur.

Du kan få tilsendt et "naturbevis", som et bevis på, at I har været med til at beskytte den danske natur.

Læs mere om vores samarbejde med Naturfonden

Sæt trumf på mødet

Vi tilbyder et bredt udvalg af sjove, udfordrende og lærerige oplevelser/aktiviter, der kan sætte trumf på dit møde ude af huset og bringe dig tættere sammen med dine kolleger. 
Uanset om I ønsker at bevæge jer bag baren til en omgang cocktailquiz, komme med på en gastronomisk vandring ude i naturen, eller teste jeres samarbejdsevner med en escapebox, så har vi noget til jeres smag. 

Se vores store udvalg her

Møder og konferencer der lytter til naturen

Det er på naturens præmisser, når du afholder møder og konferencer hos Sinatur. Vi bestræber os på, at alle vores aftryk er bæredygtige, hvilket vi er stolte af at underbygge med følgende tiltag:

Vi er Nordens første B Corp certificerede hotelkæde.
Vi var den første danske hotelkæde, der fik Den Grønne Nøgle tilbage i 1995.
Vi er Danmarks første C02-neutrale hotelkæde med GHG-verificeret klimaregnskab.
Vi er Danmarks første hotelkæde med Det Økologiske Spisemærke i sølv.
Vi er Danmarks første hotelkæde i UN Global Compact.

Læs mere om vores samfundsambition

Faciliteter

På Haraldskær kan vi tilbyde syv plenumlokaler og seks gruppelokaler. Alle lokalerne er udstyret med det mest anvendte AV-udstyr. Skulle der opstå gnidninger med teknikken, har vi også altid en tekniker klar til at hjælpe.

Se vores mødelokaler

Vores medarbejdere er hjælpsomme, fleksible og imødekommende, og de er her for at give jer så god en dag som overhovedet muligt. Har du brug for gode ideer til anderledes møde/pauseaktivieter, står vi også klar til at hjælpe.

undefined

120

 

undefined

46

 

undefined

82

 

undefined

96

 

undefined

110

 

undefined

40

 

Lad din elbil op hos os

På alle 6 Sinaturhoteller har vi ladestandere med Clever abonnement, så du kan oplade din elbil, mens du afholder møde.