Book nu

Møde & konference

Hold konference i Vejle – blandt bakker og bøgetræer


Midt i Vejle Ådals bakkede landskab ligger det smukke Haraldskær. Her har det ligget i 600 år, og midt imellem tydelige spor af middelalder, reformation og renæssance kan du holde en uforglemmelig konference i flotte og moderne faciliteter.

En dag på Haraldskær byder på store naturoplevelser i pauserne, møder i stemningsfulde lokaler og fremragende forplejning – og naturligvis dit faglige indhold, som Vejle Ådal lægger bagtæppe til.

Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.

Tlf: 7649 6000
Email: har@sinatur.dk

 

 

Vi har fantastiske faciliteter

Når du holder jeres konference i Vejle på Haraldskær, er det jeres dagsorden, der dikterer vores. Vi forstår, at oplæg, diskussioner og gruppearbejde ikke altid lader sig styre af klokkeslæt, så vi arbejder med flydende pauser. Det betyder, at jeres faglige indhold – og ikke vores køkken – er afgørende for, hvornår det er pausetid. Når du holder konference hos os, får I også tilknyttet en medarbejder, hvis fornemste – og eneste – opgave er, at jeres dag forløber så fint og problemfrit som muligt.

På Haraldskær kan vi tilbyde syv plenumlokaler og seks gruppelokaler, og alle lokalerne er udstyret med det mest anvendte AV-udstyr. Skulle der opstå gnidninger med teknikken, har vi også altid en mand tilknyttet, som kan være behjælpelig.

Vores medarbejdere er hjælpsomme, fleksible og imødekommende, og de er her alle for at give jer så god en dag som overhovedet muligt. Vi står også altid klar med forslag til, hvordan jeres konference kan få en lille saltvandsindsprøjtning i løbet af dagen.

undefined

120

 

undefined

46

 

undefined

82

 

undefined

96

 

undefined

110

 

undefined

40

 

Send en forespørgsel

Send os dine ønsker, så kontakter vi dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

Dine præferencer

Vi ligger belejligt

Det er sjældent, du får store naturoplevelser tæt på en større by, men det er ikke desto mindre tilfældet med Haraldskær. Vi ligger 10 minutter fra Vejle centrum, og dine deltagere kan nemt komme hertil med offentlig transport, hvis de ankommer med toget. Er dine deltagere i bil, ligger vi også belejligt med få kilometer til E45. Aarhus kan nås på en time, og København på cirka to en halv. Vi har også 100 gratis parkeringspladser lige ved døren.

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel
Oplevelser på Haraldskær