Book nu

Hold møder og konferencer i Vejle Ådal

Nyd omgivelserne blandt bakker og bøgetræer


Midt i Vejle Ådals bakkede landskab ligger det smukke Haraldskær. Her har det ligget i 600 år, og midt imellem tydelige spor af middelalder, reformation og renæssance kan du holde en uforglemmelig konference i flotte og moderne faciliteter.

En dag på Haraldskær byder på store naturoplevelser i pauserne, møder i stemningsfulde lokaler og fremragende forplejning i vores hyggelige restauranter.

Jeres møde. Jeres agenda.

Det er jeres program, der er afgørende for vores og køkkenets dagsorden. For at I kan have en fokuseret dag uden afbrydelser i mødet, arbejder vi derfor med flydende pauser.
 

Fleksibilitet og hjælpsomhed er vores fornemmeste opgave, da vi er der for jeres skyld - og ikke omvendt. 

 

 

 

Hold møde og beskyt den danske natur

Vær med til at sikre vild natur samt truede dyr og planter i Danmark, når du holder møde eller konference på Haraldskær. 

I samarbejde med Den Danske Naturfond køber Sinatur Hotel & Konference én kvadratmeter jord for hver konference eller møde, der bliver afholdt hos os. Dermed bidrager du til at genoprette naturområder i vores smukke danske natur.

Du får et "naturbevis" med hjem, som et fysisk bevis på, at din virksomhed har været med til at beskytte et stykke dansk natur.

Læs mere

Faciliteter

På Haraldskær kan vi tilbyde syv plenumlokaler og seks gruppelokaler. Alle lokalerne er udstyret med det mest anvendte AV-udstyr. Skulle der opstå gnidninger med teknikken, har vi også altid en tekniker klar til at hjælpe.

Vores medarbejdere er hjælpsomme, fleksible og imødekommende, og de er her for at give jer så god en dag som overhovedet muligt. Har du brug for gode ideer til anderledes møde/pauseaktivieter, står vi også klar til at hjælpe.

undefined

120

 

undefined

46

 

undefined

82

 

undefined

96

 

undefined

110

 

undefined

40

 

Send en forespørgsel

Send os dine ønsker, så kontakter vi dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

Dine præferencer

Du finder os lige her

Det er sjældent, du får store naturoplevelser tæt på en større by, men det er ikke desto mindre tilfældet med Haraldskær. Vi ligger 10 minutter fra Vejle centrum, og dine deltagere kan nemt komme hertil med offentlig transport, hvis de ankommer med toget. Er dine deltagere i bil, ligger vi også belejligt med få kilometer til E45. Aarhus kan nås på en time, og København på cirka to en halv. Vi har også 100 gratis parkeringspladser lige ved døren.

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel
Oplevelser på Haraldskær