Book nu

Hold møder og konferencer i Vejle Ådal

Konference i Vejle blandt bakker og bøgetræer


Skal du holde dit næste møde eller din næste konference i Vejle? På den centrale placering midt i Vejle Ådals bakkede landskab ligger det smukke Haraldskær Sinatur Hotel & Konference. Her har det ligget i 600 år, og midt imellem tydelige spor af middelalder, reformation og renæssance kan du holde en uforglemmelig konference i flotte og moderne faciliteter.

En dag på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference byder på smuk natur, frisk luft i pauserne, møder i stemningsfulde konferencelokaler og fremragende forplejning i vores hyggelige restauranter.

 

Send en forespørgsel

Du er med til at sikre naturen

Når du holder møde eller konference i Vejle på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, så er du med til at sikre vild natur samt truede dyr og planter i Danmark. I samarbejde med Den Danske Naturfond køber vi nemlig én kvadratmeter jord for hver konference eller møde, der bliver afholdt hos os. Dermed bidrager du og din virksomhed til at genoprette naturområder i vores smukke danske natur.

Du kan få tilsendt et "naturbevis", som et bevis på, at du og din virksomhed har været med til at beskytte den danske natur.

Læs mere om vores samarbejde med Naturfonden

Sæt trumf på din konference i Vejle

Hvis du vælger at holde din konference på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference i Vejle, så tilbyder vi et bredt udvalg af sjove, udfordrende og lærerige oplevelser/aktiviteter, der kan sætte trumf på dit møde ude af huset, bringe dig tættere sammen med dine kolleger og give dagens input lov til at sætte sig.

Uanset om I ønsker at bevæge jer bag baren til en omgang cocktailquiz, komme med på en gastronomisk vandring ude i naturen eller teste jeres samarbejdsevner med en escapebox, så har vi noget til jeres smag. 

Se vores store udvalg her

Faciliteter

På Haraldskær kan vi tilbyde syv plenumlokaler og seks gruppelokaler. Alle lokalerne er udstyret med det mest anvendte AV-udstyr. Skulle der opstå gnidninger med teknikken, har vi også altid en tekniker klar til at hjælpe.

Se vores mødelokaler

Vores medarbejdere er hjælpsomme, fleksible og imødekommende, og de er her for at give jer så god en dag som overhovedet muligt. Har du brug for gode ideer til anderledes møde/pauseaktivieter, står vi også klar til at hjælpe.

undefined

120

 

undefined

46

 

undefined

82

 

undefined

96

 

undefined

110

 

undefined

40

 

Møder og konferencer i Vejle, der lytter til naturen

Det er på naturens præmisser, når du afholder møder og konferencer hos Sinatur Hotel & Konference. Vi bestræber os på, at alle vores aftryk er så bæredygtige som muligt, hvilket vi er stolte af at underbygge med følgende tiltag:

Læs mere om vores samfundsambition her

Få gode smagsoplevelser på din konference i Vejle

Når du afholder en konference i Vejle på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, får du ikke bare en unik beliggenhed, gratis parkering og moderne faciliteter. Du får også en kulinarisk oplevelse med fuld forplejning, der sætter prikken over i'et på dit arrangement. Vi ved, at en velsmagende frokost og god forplejning er afgørende for helhedsindtrykket af dagen, og derfor tager vi vores opgave alvorligt. 

Vores køkken er stolte af at kunne præsentere smagen af Vejle Ådal. Vi bruger primært lokale og økologiske råvarer, og vores menu afspejler altid årstidernes skiften. Vi har et tæt samarbejde med lokale producenter, og vi kan derfor garantere for kvaliteten af vores råvarer.

Læs mere om smagen af Vejle Ådal

Moderne AV-udstyr til små og store konferencer i Vejle

Ved at afholde konferencen i Vejle på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference får du adgang til vores moderne AV-udstyr, der kan håndtere både små og store konferencer. Vores konferencefaciliteter er udstyret med det nyeste inden for AV-udstyr, og det sikrer en gnidningsfri afvikling af din konference. 

Vi tilbyder også gratis og trådløst internet, så du og dine konferencedeltagere altid kan være forbundet. Skulle der opstå tekniske udfordringer, står vores hjælpsomme og fleksible personale altid klar til at assistere.

Lad din elbil op hos os

På alle 6 Sinaturhoteller har vi ladestandere med Clever abonnement, så du kan oplade din elbil, mens du afholder møde.