Book nu

Storebælt

Mærk havets brusen på Storebælt. Hos os finder du storslået udsigt over havet og direkte adgang til stranden.
Vi afholder løbende forskellige events alt efter sæson og årstid - dem finder du her. 


Efterårstilbud

Tilbuddet gælder fra den 9.- 16. oktober

Nyd efteråret i vandkanten ved en af Danmarks bedste strande, der ligger placeret et stenkast fra vores storslåede Hotel Storebælt. Mærk den gode stemning på stedet og glæd dig til at sætte tænderne i gastronomiske fristelser, der er tilberedt af økologiske og lokale råvarer. 

Læs mere


Særtilbud

Tilbuddet gælder fredage og lørdage resten af 2020

Nyd et skønt weekendophold på Storebælt i Nyborg, der ligger placeret et stenkast fra vandet og midt i naturskønne omgivelser. Her frister vi med kulinariske oplevelser, du sent vil glemme, hyggelige værelser og en eminent stemning. Tilbuddet gælder fredage og lørdage resten af 2020.

Læs mere


Weekendophold ved Storebælt

Tag et pusterum i hverdagen

Ta' en slapper og tilbring en weekend på stranden. Vi ligger med storslået udsigt over Storebælt og direkte adgang til stranden. Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning.

Læs mere


Golfophold

Kombiner din passion med ren forkælelse

Med et golfophold på Storebælt har du rig mulighed for at kombinere din passion for golf med ren forkælelse og lækker gastronomi i vores naturskønne omgivelser. Vælg selv, om du ønsker at tilbringe en enkelt eller flere dage på golfbanen, der ligger få minutters kørsel fra hotellet.

Læs mere


Cykelophold

Cykelferie på Sydfyn

Vil du nyde godt af alt det, en cykelentusiasts hjerte begærer? Så tag din cykel med til Østfyn!
Her kan du cykle langs brede veje, smalle cykelstier, gamle kirkestier og offroad på vilde skovstier. På Østfyn er der også masser af smukke kyststrækninger, og derfor kan du nemt tage en dukkert, hvis cykelturen og varmen stiger dig til hovedet.

Så hop op på jernhesten, og lad en af de 26 fascinerende cykelruter tage dig til Sinaturs cykelvenlige Hotel Storebælt, der ligger i første parket til den 17 kilometer lange bro og det brusende hav.

Læs mere

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002
E. stc@sinatur.dk