Menu
da
en

Storebælt

Mærk havets brusen på Storebælt. Hos os finder du storslået udsigt over havet og direkte adgang til stranden. Nyd de mange muligheder naturen giver os - ganske gratis. Du er også velkommen i både vores køkkenhave og restaurant, hvor vores kokke tryller krydderurter, grøntsager og frugter om til de lækreste retter. Vi afholder løbende arrangementer alt efter sæson og årstid. Du kan se vores aktuelle tilbud herunder. 

Elvis Dinner & Show

Elvis Dinner & Show
Lørdag den 25. maj 2019

Oplev en af de største Elviskunstnere i Europa, når den award vindende Steven Pitman forener en musikalsk rejse med en uforglemmelig æra.

Sankt Hans Aften

Sankt Hans Aften
Søndag den 23. juni kl. 18.00

Vær med, når vi igen i år afholder Sankt Hans aften i strandkanten, hvor vi byder på lækker mad og bålhygge. 

Musikalsk foredrag

Musikalsk foredrag
Søndag den 30. juni kl. 12.00-16.00

Kom til en underholdende eftermiddag med multikunstneren Troels Trier, som optræder med sange og anekdoter fra sin lange karriere. Fra Røde Mor til Trier & Brüels bodagashow.

Tarteletfest med dans

Tarteletfest med dans
Lørdag den 6. juli kl. 18.30

Vi hylder tarteletten med en 3-retters middag, der byder på forskellige fortolkninger af den klassiske ret. Efter middagen kommer SingStarz og spiller op til dans. 

Flemming Krøll og band

Flemming Krøll og band
Lørdag den 27. juli kl. 18.00

Oplev Flemming Krøll, når han underholder med masser af sang og humor, der akkompagneres af Kingos Swing Band. 

Eftermiddagskoncert

Eftermiddagskoncert
Søndag den 29. september 2019

Glæd dig til en eftermiddag fuld af festlige og smukke sange, herlig musikalsk stand-up, velklingende fingerspilsguitar og harmonikaspil i selskab med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg.

Kom & Dans

Kom & Dans
Lørdag den 30. november

Vi byder indenfor til en aften med musik og dans med 60'ernes helt store pigtrådsband The Rocking Ghosts med mulighed for at starte aftenen med julebuffet i vores restaurant.

Weekendophold

Weekendophold
Træk stikket og slap af på stranden

Ta' en slapper og tilbring en weekend på stranden med direkte udsigt og adgang til den stranden og Storebælt. Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Storebælt ligger 1,5 kilometer fra Nyborg centrum.

Weekendophold PLUS

Weekendophold PLUS
Når du skal forkæles lidt ekstra

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning. Opholdet inkluderer en 4-retters menu i hotellets restaurant og meget mere.

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002
E. stc@sinatur.dk