Menu
da
en

Storebælt

Mærk havets brusen på Storebælt. Hos os finder du storslået udsigt over havet og direkte adgang til stranden. Nyd de mange muligheder naturen giver os - ganske gratis. Du er også velkommen i både vores køkkenhave og restaurant, hvor vores kokke tryller krydderurter, grøntsager og frugter om til de lækreste retter. Vi afholder løbende arrangementer alt efter sæson og årstid. Du kan se vores aktuelle tilbud herunder. 

Musik & Snak

Musik & Snak
Søndag den 31. marts

Nyd en musikalsk eftermiddag i vandkanten når vi byder velkommen til John Andersen, forsangeren fra bandet The Rocking Ghosts.

Lørdagsunderholdning

Lørdagsunderholdning
Lørdag den 6. april

Vi byder denne lørdag aften velkommen til Torben Lendager & the Roosters, som spiller op til dans.

Elvis Dinner & Show

Elvis Dinner & Show
Lørdag den 25. maj 2019

Oplev en af de største Elviskunstnere i Europa, når den award vindende Steven Pitman forener en musikalsk rejse med en uforglemmelig æra.

Kom & Dans

Kom & Dans
Lørdag den 30. november

Vi byder indenfor til en aften med musik og dans med 60'ernes helt store pigtrådsband The Rocking Ghosts med mulighed for at starte aftenen med julebuffet i vores restaurant.

Weekendophold

Weekendophold
Træk stikket og slap af på stranden

Ta' en slapper og tilbring en weekend på stranden med direkte udsigt og adgang til den stranden og Storebælt. Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Storebælt ligger 1,5 kilometer fra Nyborg centrum.

Weekendophold PLUS

Weekendophold PLUS
Når du skal forkæles lidt ekstra

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning. Opholdet inkluderer en 4-retters menu i hotellets restaurant og meget mere.

Østerøvej 121
5800 Nyborg
T. +45 6531 4002
E. stc@sinatur.dk