Book nu

Møde & konference

Hold din konference i Middelfart


I vandkanten, ud til Fænøsund, ligger Hotel Sixtus og byder på herskabelig hygge med udsigt til trækroner og bølgeskvulp. Vi har store, lyse mødelokaler, og vi kan tilbyde at holde jeres konference i enestående og indbydende omgivelser – lige i midten af Danmark.

Byd dine deltagere velkommen med god kaffe, lunt bagværk og panoramaudsigt i restauranten, og fordyb jer i fagligt indhold, når I trækker jer tilbage i vores konferencelokaler. Hold velfortjente hvil i vandkanten, og se frem til førsteklasses frokost og forplejning. Koncentrér jer om konferencen, og lad os ordne alt andet.

Vil du mærke stemningen hos os og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os og få en rundvisning.

Tlf: 6441 1999
Email: sixtus@sinatur.dk

Vi har fine faciliteter

Når I holder jeres konference på vores konferencecenter i Middelfart, er det jer, der dikterer dagsordenen. Vi helliger en medarbejder til, at jeres konference forløber så godt og gnidningsfrit som overhovedet muligt. Vi forstår helt og aldeles, at diskussioner, oplæg og arbejde kan trække ud, så vi arbejder med flydende pauser. Så er det jeres indhold, og ikke vores køkken, der afgør, hvornår det er tid til at trække vejret.

Vi tilbyder seks plenumlokaler, der alle har det nyeste i AV-udstyr – og en tekniker tilknyttet, hvis teknikken slår knuder. Vi stiller altid med vores bedste medarbejdere, der med garanti er imødekommende, hjælpsomme og fleksible, så I kan få en vellykket konference. Vi har også masser af forslag til, hvordan jeres konference kan få lidt ny energi og enestående indspark.

undefined

60

 

undefined

50

 

undefined

48

 

undefined

32

 

Kontaktformular

Udfyld formularen og fortæl os dine ønsker, så kontakter vi dig med et godt tilbud hurtigst muligt. 

Dine præferencer

Vi er nemt tilgængelige

Med vores placering lige ved Lillebælt ligger Sixtus aldrig forfærdeligt langt væk for dine deltagere – næsten uanset hvor i landet, de kommer fra. Vi ligger under fem kilometer fra E20, og Middelfart station ligger i gå-afstand herfra, hvis dine deltagere tager toget.

København ligger cirka to timer herfra i bil, og Aarhus kan nås på godt en time. Vi har naturligvis gratis parkering lige ved døren.

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel
Oplevelser på Sixtus