Book nu

Møde & konference

Hold din konference i Middelfart


I vandkanten, ud til Fænøsund, ligger Hotel Sixtus og byder på herskabelig hygge med udsigt til trækroner og bølgeskvulp. Vi har store, lyse mødelokaler, og vi kan tilbyde at holde jeres konference i enestående og indbydende omgivelser – lige i midten af Danmark.

Byd dine deltagere velkommen med god kaffe, lunt bagværk og panoramaudsigt i restauranten, og fordyb jer i fagligt indhold, når I trækker jer tilbage i vores konferencelokaler. Hold velfortjente hvil i vandkanten, og se frem til førsteklasses frokost og forplejning. Koncentrér jer om konferencen, og lad os ordne alt andet. Se vores forslag til forskellige mødetyper her.

Vil du mærke stemningen hos os og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os eller udfylde nedenstående kontaktformular. Så byder vi gerne på frokost og en rundvisning.

Duft, smag og oplev et anderledes konferencehotel

Gør jeres mødedag uforglemmelig og tilføj dét ekstra for dine deltagerer. Vi tilbyder forskellige oplevelser for en hver smag, og hvis du selv har en god idé til en oplevelse, hjælper vi selvfølgelig med at få realiseret den. Ellers prøv én eller en kombination af disse oplevelser:

Naturen set fra en Segway

Et dyp i bølgen blå

Bålhygge i vandkanten

Suppe og bålbrød

Læs mere om oplevelserne her

Et møde freder én kvadratmeter dansk natur

Sammen med dig sikrer vi truede dyr og planter og genopretter naturområder, når du holder møder og konferencer på Sixtus. I samarbejde med Den Danske Naturfond køber Sinatur én kvadratmeter jord for hver gang, du besøger os. 

Som bevis kan du få tilsendt et "naturbevis" fra Den Danske Naturfond, som kan minde dig om, at din virksomhed har været med til at genskabe naturområder og sikre kommende generationer adgang til den vilde natur.

Læs mere

Naturlige møder og konferencer

Afhold jeres møder og konferencer med god samvittighed, når I besøger Sinatur. Vi ser et ansvar i at løfte det bæredygtige niveau i dansk erhvervsliv generelt og i vores branche i særdeleshed, og derfor har vi længe arbejdet på at drive hoteller på naturens præmisser:

Læs mere om vores resultater og samfundsambition

Gode faciliteter til dit møde

Når I holder konference på hotel Sixtus, omgiver I jer altid af naturen. Vores konferencelokaler har vinduer med betagende udsigt ud over Fænøsund, og vandkanten er aldrig langt væk i jeres pauser.

Vi tilbyder syv mødelokaler og flere gruppelokaler, alle lyse og indbydende og med AV-udstyr.  Og naturligvis står vi altid til rådighed for at sikre, at alt fungerer optimalt.

Udover vores indendørs mødefaciliteter er vi omgivet af smuk natur – skov og vand. Det perfekte sted på Fyn.

Vi opfordrer jer til at nyde naturen omkring os. Tag en pause, træk frisk luft, og lad jer inspirere af de smukke omgivelser. Har du brug for hjælp til idéer til aktiviteter, der styrker sammenholdet og udfordre jeres smagsløg, så står vi klar.

Se vores møde- og konferencelokaler

undefined

60

 

undefined

50

 

undefined

48

 

undefined

32

 

Opladning af elbiler

Vi har ladestandere, som kan benyttes via Clever abonnement, så du kan oplade din elbil, mens du afholder møde.

Vi er nemt tilgængelige

Med vores placering lige ved Lillebælt ligger Sixtus aldrig forfærdeligt langt væk for dine deltagere – næsten uanset hvor i landet, de kommer fra. Vi ligger under fem kilometer fra E20, og Middelfart station ligger i gå-afstand herfra, hvis dine deltagere tager toget.

København ligger cirka to timer herfra i bil, og Aarhus kan nås på godt en time. Vi har naturligvis gratis parkering lige ved døren.