Book nu

Sinaturs donationsbidrag


Hos Sinatur tager vi ansvar og deltager aktivt sammen med vores gæster i bevarelsen af vores planet. Derfor støtter vi op om forskellige projekter, der gør en positiv forskel for både vandmiljøet og landskabet.

Vores engagement strækker sig fra projekter til lands og til vands, der begge har brug for, at vi støtter op og puster liv i vores have og hjælper naturen med at blomstre igen. Ved at støtte disse initiativer, ønsker vi at bidrage til en mere bæredygtig og sund planet for nuværende og kommende generationer.

Den Danske Naturfond

Når du holder møder eller konferencer på et Sinatur-hotel, bidrager du til at genoprette naturområder og sikre truede dyr og planter i Danmark.

Sinatur køber en kvadratmeter jord via Den Danske Naturfond, for hvert møde eller konference, der bliver afholdt hos os. Vores seks hoteller danner rammerne om rigtig mange møder og konferencer hvert eneste år, så det bliver hurtigt til mange kvadratmeter jord, vi sammen med vores gæster er med til at sikre. 

Læs mere om Den Danske Naturfond her

Havhøst

Sammen med Sinatur Hotel & Konference kan du være med til at støtte et helt nyt blåt erhverv. Et erhverv, der tager ved lære af fortidens fejltagelser og som bringer livet tilbage i de danske havne – og de danske farvande - samtidig med at der dyrkes nye livretter til de danske middagsborde. I Danmark er der mere end 9000 km kystlinje, som desværre er blevet forsømt.

Læs mere om Havhøst her

Vil du vide mere om vores arbejde med bæredygtighed?
Se vores samfundsambition og Impact Rapport her