Book nu

Skarrildhus

Oplev den gamle herregård og den smukke park, der emmer af historie. Naturen omkring os giver anledning til at slappe af og bare nyde freden. I restauranten kan du også roligt nyde maden, når vores kokke frister med retter tilberedt af årstiden friske, lokale og økologiske råvarer. 

Vi kører med forskellige tilbud og pakkeløsninger hele året - afhængigt af sæson og årstid. Derudover afholder vi også en del forskellige events som fx lørdagsbrunch, påskefrokost, koncerter og meget mere, som du kan holde dig opdateret om her.

Bemærk at priser er fra-priser, og kan variere ift. værelsestype og dato. Vi tager forbehold for udsolgte dage.


Efterårstilbud

Nyd efteråret midt på den jyske hede nær Herning og oplev den charmerende herregård Skarrildhus. Her venter dig en smuk natur og gastronomiske oplevelser fra øverste hylde.

Læs mere


Weekendophold

Træk stikket og nyd roen

Tilbring en weekend på den jyske hede, hvor du med ro i sindet kan trække stikket og hengive dig til de vigtige ting i tilværelsen, mens vi sørger for fantastisk mad og fortryllende rammer. Skarrildhus ligger tæt på Herning og spændende attraktioner, men langt væk fra trængsel og larm. 

Pris pr. person fra kr. 1.225,-

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning.

Pris pr. person fra kr. 1.475,-

Læs mere


Sinatur Gourmetophold

Gastronomiske oplevelser i særklasse

Et gourmetophold er opholdet til dig, der sætter pris på gastronomiske oplevelser i særklasse og ikke mindst gode vine, der kan akkompagnere retterne på bedste vis.
Vores kokke har som altid fuld fokus på økologiske og lokale råvarer i sæson, når de kreerer de spændende retter, vi serverer for dig i vores hyggelige restauranter.

Pris pr. person fra kr. 1.720,-

Læs mere


Forkælelsesophold

Fordi hver dag er forkælelsesdag

Stik af fra hverdagen og søg ly i vores idylliske rammer på Skarrildhus, hvor vi står klar til at forkæle jer med kulinariske oplevelser, smuk natur og en service i særklasse. 

Pris pr. person fra kr. 1.225,-

Læs mere


Golfophold på Skarrildhus

Tag et golfophold på idylliske Skarrildhus, der er omgivet af smuk natur, der indbyder til friske traveture eller afslapning i parken, når du ikke er aktiv på golfbanen. Om aftenen kan du se frem til at nyde en lækker 3-retters middag, som er tilberedt af lokale og økolgiske råvarer.

Pris pr. person fra kr. 1.598,-

Læs mere


Kulturophold på Skarrildhus

Vi tilbyder et spændende kulturophold på Skarrildhus, der inkluderer adgangsbilletter til to af Hernings berømte museer. På Skarrildhus er du omgivet af smuk natur, der indbyder til friske traveture eller afslapning i parken. Om aftenen kan du se frem til at nyde en lækker 2-retters middag, som er tilberedt af lokale og økolgiske råvarer. 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 998,-

Læs mere


Fiskeophold

Fiskeopholdet kan bookes i perioden april-oktober

Vi byder på enestående rammer for din lystfiskerferie ved Skjern Å. Ønsker du en ferie, der er i god harmoni med naturen, dyrelivet og samtidig ønsker at bo komfortabelt, er Skarrildhus stedet for dig. 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 1.198,-

Læs mere

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
+45 9719 6233
skarrildhus@sinatur.dk