Book nu

Skarrildhus

Oplev den gamle herregård og den smukke park, der emmer af historie. Naturen omkring os giver anledning til at slappe af og bare nyde freden. I restauranten kan du også roligt nyde maden, når vores kokke frister med retter tilberedt af årstiden friske, lokale og økologiske råvarer. 

Vi kører med forskellige tilbud og pakkeløsninger hele året - afhængigt af sæson og årstid. Derudover afholder vi også en del forskellige events som fx lørdagsbrunch, påskefrokost, koncerter og meget mere, som du kan holde dig opdateret om her.


Efterårstilbud

Tilbuddet gælder fra den 9.- 18. oktober

Nyd efterårsferien midt på den jyske hede nær Herning og oplev den charmerende herregård Skarrildhus. Her venter dig en smuk natur og gastronomiske oplevelser fra øverste hylde. Kommer du enten tirsdag, torsdag, fredag eller lørdag kan vi friste med en vinsmagning i vores hyggelige vinkælder fra kl. 17.00-18.00 for kun 150,- pr. person. Tilmelding sker dirkete til hotellet. 

Læs mere


Fiskeophold

Vi byder på enestående rammer for din lystfiskerferie ved Skjern Å. Ønsker du en ferie, der er i god harmoni med naturen, dyrelivet og samtidig ønsker at bo komfortabelt, er Skarrildhus stedet for dig. 

Læs mere


Kulturophold på Skarrildhus

Vi tilbyder et spændende kulturophold på Skarrildhus, der inkluderer adgangsbilletter til to af Hernings berømte museer. På Skarrildhus er du omgivet af smuk natur, der indbyder til friske traveture eller afslapning i parken. Om aftenen kan du se frem til at nyde en lækker 2-retters middag, som er tilberedt af lokale og økolgiske råvarer. 

Læs mere


Weekendophold i Herning

Træk stikket og nyd roen

Tilbring en weekend på den jyske hede, hvor du med ro i sindet kan trække stikket og hengive dig til de vigtige ting i tilværelsen, mens vi sørger for fantastisk mad og fortryllende rammer. Skarrildhus ligger tæt på Herning og spændende attraktioner, men langt væk fra trængsel og larm. 

Læs mere


Golfophold på Skarrildhus

Tag et golfophold på idylliske Skarrildhus, der er omgivet af smuk natur, der indbyder til friske traveture eller afslapning i parken, når du ikke er aktiv på golfbanen. Om aftenen kan du se frem til at nyde en lækker 3-retters middag, som er tilberedt af lokale og økolgiske råvarer.

Læs mere


Særtilbud

Tilbuddet gælder fredage og mandage resten af 2020

Nyd et ophold midt på den jyske hede nær Herning og oplev den charmerende herregård Skarrildhus, hvor vi byder på smuk natur og kulinariske oplevelser, du sent vil glemme. Vores særtilbud gælder mandage, fredage og lørdag den 3. oktober i resten af 2020. 

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning.

Læs mere

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233
E. skarrildhus@sinatur.dk