Menu
da
en
Skarrildhus
Et åndehul i den skønneste park
Lad omgivelserne forstyrre
og få nye perspektiver på dine møder
Tag et pusterum
Book et ophold nu

Skarrildhus

Oplev den gamle herregård og den smukke park, der emmer af historie. Naturen omkring os giver anledning til at slappe af og bare nyde freden. I restauranten kan du også roligt nyde maden, når vores kokke frister med retter tilberedt af årstiden friske, lokale og økologiske råvarer. 

Vi afholder arrangementer løbende - afhængigt af sæsonen og årstiden. Du finder vores aktuelle tilbud herunder.

Fiskeophold

Fiskeophold
Fang laks i Skjern Å

Vi byder på enestående rammer for din lystfiskerferie ved Skjern Å. De naturskønne omgivelser lige ned til Skjern Å er med til at gøre Skarrildhus til et af landets smukkeste feriesteder. 

Weekendophold i Herning

Weekendophold i Herning
Ta' en pause fra hverdagen

Træk stikket ud, og tilbring en weekend på den jyske hede. Hengiv dig til de vigtige ting i tilværelsen, såsom ro, refleksion eller relationer, mens vi sørger for fantastisk mad og fortryllende rammer. Skarrildhus ligger tæt på Herning - og langt fra trængsel og alarm.

Weekendophold PLUS

Weekendophold PLUS
Når du skal forkæles lidt ekstra

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning. Opholdet inkluderer en 4-retters menu i hotellets restaurant - og meget mere.

Velgørenhedsmiddag for LittleBigHelp

Velgørenhedsmiddag for LittleBigHelp
Tirsdag den 4. juni kl. 18.30

Vi afholder velgørenhedsmiddag til fordel for organisationen LittleBigHelp og deres arbejde med udsatte børn og familier i Indien. Du får en lækker 3-retters middag, underholdning, foredrag og mulighed for at netværke fra kun 325,- pr. person. Hele omsætningen går ubeskåret til det gode formål. Læs mere her.

Sdr. Ommevej 4, Skarrild
6933 Kibæk, Herning
T. +45 9719 6233
E. skarrildhus@sinatur.dk