Book nu

Kom med indenfor og lær os lidt bedre at kende

Et billede siger mere end tusind ord, men vi tror på, at en video siger endnu mere. Derfor sørger vi for løbende at producere nye videoer fra vores hoteller, der kan give dig et godt indblik i, hvem vi er, hvad vi står for og ikke mindst hvorfor vi er et besøg værd.

 


Sinaturs Samfundsambition

Se videoen, der er bygget op omkring vores samfundsambition. Her kan du høre, hvorfor det er så vigtigt for os at passe godt på naturen. 

Læs mere


Aktiviteter

Uanset hvilket af vores seks hoteller, du besøger, tilbyder vi en bred vifte af forskellige aktiviteter både til lands og til vands, der kan sætte trumf på dit ophold og fungere som et godt afbræk i et tætpakket mødeprogram. 

Læs mere


Mie og Lucas

I videoen her kan du møde Mie og Lucas, der fortæller lidt om, hvorfor de har valgt at kickstarte deres karriere i Sinatur, og hvordan de oplever dagligdagen hos os

Læs mere


Frederiksdal

Med en placering helt ned til Mølleåen og midt imellem Furesøen og Bagsværd Sø byder Frederiksdal på naturskønne omgivelser og gode muligheder for udendørs aktiviteter både til vands og til lands.

Læs mere


Haraldskær

Vores charmerende herregård fra 1434 er beliggende midt i den frodige Vejle Ådal med smuk natur på alle sider og ikke langt fra Vejle by.

Læs mere


Skarrildhus

Et idyllisk åndehul midt på den jyske hede i Kibæk, tæt på Herning. Her bor du midt i vores smukke park, der byder på naturskønne oplevelser til alle sider.

Læs mere


Storebælt

Vores fine perle i strandkanten, der ligger kun et stenkast fra smukke Storebælt og tæt på motorvejsafkørsel og offentlig transport.

Læs mere


Gl. Avernæs

Den hyggelige gamle gård Gl. Avernæs, med bindingsværk og tårnværelser, er beliggende på Helnæs i Ebberup, tæt på Assens, og med vand og skøn natur på alle sider.  

Læs mere


Sinaturs Signatur

Kom helt tæt på Sinatur og vores seks hoteller og hør, hvordan vi skaber øjeblikke, du aldrig glemmer. 

Læs mere


Sixtus

Sixtus er beliggende i hyggelige Middelfart med en placering helt ud til Fænøsund

Læs mere


Anne Cathrine

Anne Cathrine er køkkenchef på Skarrildhus, fordi hun brænder for Sinaturs værdier: Natur, nærvær og gastronomi. Hør hende fortælle om sit arbejde, vores gastronomiske profil samt hvordan det er at arbejde i Sinatur.

Læs mere