Book nu

Kom med indenfor og lær os lidt bedre at kende

Et billede siger mere end tusind ord, men vi tror på, at en video siger endnu mere. Derfor sørger vi for løbende at producere nye videoer fra vores hoteller, der kan give dig et godt indblik i, hvem vi er, hvad vi står for og ikke mindst hvorfor vi er et besøg værd.

 


Sinaturs Samfundsambition

Se videoen, der er bygget op omkring vores samfundsambition. Her kan du høre, hvorfor det er så vigtigt for os at passe godt på naturen. 

Læs mere


Aktiviteter

Uanset hvilket af vores seks hoteller, du besøger, tilbyder vi en bred vifte af forskellige aktiviteter både til lands og til vands, der kan sætte trumf på dit ophold og fungere som et godt afbræk i et tætpakket mødeprogram. 

Læs mere


Mie og Lucas

I videoen her kan du møde Mie og Lucas, der fortæller lidt om, hvorfor de har valgt at kickstarte deres karriere i Sinatur, og hvordan de oplever dagligdagen hos os

Læs mere


Frederiksdal

Med en placering helt ned til Mølleåen og midt imellem Furesøen og Bagsværd Sø byder Frederiksdal på naturskønne omgivelser og gode muligheder for udendørs aktiviteter både til vands og til lands.

Læs mere


Haraldskær

Vores charmerende herregård fra 1434 er beliggende midt i den frodige Vejle Ådal med smuk natur på alle sider og ikke langt fra Vejle by.

Læs mere


Skarrildhus

Et idyllisk åndehul midt på den jyske hede i Kibæk, tæt på Herning. Her bor du midt i vores smukke park, der byder på naturskønne oplevelser til alle sider.

Læs mere


Storebælt

Vores fine perle i strandkanten, der ligger kun et stenkast fra smukke Storebælt og tæt på motorvejsafkørsel og offentlig transport.

Læs mere


Gl. Avernæs

Vores eget lille "slot" Gl. Avernæs er beliggende på Helnæs i Ebberup, tæt på Assens, og med vand og skøn natur på alle sider.  

Læs mere


Madgrød på gamle kornsorter med bacon

Kender du typen, der ikke mener, at man kan spise grød til fx aftensmad? Den person har helt sikkert ikke smagt vores grød med både bacon, ost og grøntsager. Den smager himmelsk. Prøv selv og lad dig guide igennem opskriften i vores TV-køkken.

Læs mere


Hjemmelavet müsli

Sæt trumf på morgenmaden eller mellemmåltidet, der stiller den lille sult, med vores hjemmelavede müsli og sirup til. 

Læs mere


Nem dessert med rabarber/jordbær

En nem og lækker sommerdessert med jordbær/rabarbergrød, der smager himmelsk. Desserten kan laves i flere forskellige varianter afhængig af, hvor meget tid du har - og hvor sød den skal være.

Læs mere


Kyllingeschnitzel med ærter og smørsauce

Et godt alternativ til den klassiske kyllingefillet er vores sprøde kyllingeschnitzel med ærter og smørsauce. En  nem og lækker ret med få ingredienser. 

Læs mere


Sådan udskærer du en kylling

Er du typen, der altid køber enten kyllingefilleter eller -lår, fordi du ikke orker at stå med hele udskæringen selv? Se med her, hvor vi viser dig, hvor nemt det faktisk er. Og hvor meget godt kød, du får på en hel kylling. 

Læs mere


Sådan genbruger du dine grøntsager

Regrow: Sådan giver du dine grøntsagsrester nyt liv og undgår madspild. Få vores simple tricks til at blive selvforsynende her.

Læs mere


Sinaturs Sommerdrink

En vaskeægte sommerdrink med gin- og rabarberlikør sætter prikken over i'et på enhver sommeraften. Husk at gå igang i god tid - likøren skal have tid til at trække smag i minimum en uge i køleskabet. 

Læs mere


Makrel med stegt hjertesalat

Makrel i tomat kender du helt sikkert, men den lækre fisk er så meget mere end det. I bedste TV-køkken stil vil vores køkkenchef på Haraldskær vise dig, hvordan du laver denne nemme og lækre ret med makrel og grønt, som er den perfekte forret til sommerens hyggelige grillaftener.

Læs mere


Hornfisk med stuvet sommergrønt

Hop en tur i køkkenet med vores køkkenchef, Mikael, som viser dig, hvordan du kan lave en nem sommerret med hornfisk og sæsonens grønt.

Læs mere


Sinaturs Signatur

Kom helt tæt på Sinatur og vores seks hoteller og hør, hvordan vi skaber øjeblikke, du aldrig glemmer. 

Læs mere


Sixtus

Sixtus er beliggende i hyggelige Middelfart med en placering helt ud til Fænøsund

Læs mere


Anne Cathrine

Anne Cathrine er køkkenchef på Skarrildhus, fordi hun brænder for Sinaturs værdier: Natur, nærvær og gastronomi. Hør hende fortælle om sit arbejde, vores gastronomiske profil samt hvordan det er at arbejde i Sinatur.

Læs mere