Book nu

Frederiksdal

Nyd naturen omkring Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. Vi ligger midt i skoven,  langs med åen og tæt på både Lyngby Sø, Bagsværd Sø og Furresøen. Vores restaurant forkæler jer med retter kreeret af friske, lokale og økologiske råvarer. Vi afholder løbende events, som du finder her. 


Weekendophold ved Mølleåen

Tag et pusterum i hverdagen

Ta' en slapper og tilbring en weekend i Kongens Lyngby. Vi ligger hyggeligt imellem træerne lige ud til Mølleråen, som skaber rolige og fredfyldte rammer. Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning.

Læs mere


Særtilbud

Tilbuddet gælder alle dage frem til 31. marts 2021

Nyd et ophold på charmerende Frederiksdal, der ligger placeret i naturskønne omgivelser mellem Furesøen og Bagsværd Sø. Her byder vi på kulinariske oplevelser, du sent vil glemme, og hyggelige rammer, der tager dig langt væk fra hverdagen og helt ned i gear. Tilbuddet gælder alle dage frem til 31. marts 2021.

Læs mere


Forkælelsesophold for 2

Fordi hver dag er forkælelsesdag

Nyd et forkælelsesophold på charmerende Frederiksdal, der byder på naturskønne omgivelser og en eminent beliggenhed lige ned til Mølleåen. Her forkæler vi med gastronomiske oplevelser baseret på lokale og økologiske råvarer i vores hyggelige rammer.

Læs mere


Gourmetophold på Frederiksdal

Gastronomiske oplevelser i særklasse

Et gourmetophold er opholdet til dig, der sætter pris på gastronomiske oplevelser i særklasse og ikke mindst gode vine, der kan akkompagnere retterne på bedste vis. Vores kokke har som altid fuld fokus på økologiske og lokale råvarer i sæson, når de kreerer de spændende retter, vi serverer for dig i vores hyggelige restaurant.

Fra 1.150 DKK / person

Læs mere

Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333
E. frederiksdal@sinatur.dk