Book nu

Møde & konference

Hold konference på Gl. Avernæs


Lige ved porten til Det Sydfynske Øhav ligger Gl. Avernæs i vandkanten og emmer af idyl. Det smukke hotel, med det herskabelige ydre, tilbyder nogle af landets smukkeste omgivelser, hvor tårne og bindingsværk, park, strand og store træer kan danne rammerne om din næste konference.

Med langt til alfarvej og nærmeste nabo får I rig mulighed for at ryste stress og jag af jer, når I ankommer til Gl. Avernæs. Byd dine konferencegæster velkommen med god, hjemmelavet morgenmad, og lad stedets ro sænke sig over jer, inden I går til dagens gøremål i vores lyse konferencelokaler eller udendørs auditorium. I kan roligt hellige jer det faglige program, mens vi sørger for alt andet – herunder førsteklasses frokost og forplejning.

Vil du mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, så kontakt os endelig og bestil en rundvisning.

Tlf: 6373 7373
Email: glavernaes@sinatur.dk

 

 

Tilføj sjove aktiviteter og oplevelser til jeres dag

Gør jeres mødedag mindeværdig og tilføj dét der ekstra for dine deltagere.
Vi tilbyder forskellige oplevelser alt efter hvem I er, hvornår på dagen og hvad formålet er.

Se nogle af vores oplevelsesmuligheder her

Vi har fantastiske faciliteter

Når du holder konference på Gl. Avernæs, er naturen altid til stede. Alle vores konferencelokaler har store vinduer med store udsigter, og der er aldrig langt til nærmeste vandkant, når I holder jeres pauser. 

Vi tilbyder fire plenumlokaler og fem gruppelokaler, som alle er lyse, rummelige og indbydende. Alle lokalerne har det nyeste i AV-udstyr – og en tekniker tilknyttet, hvis teknikken opfører sig tarveligt.
Derudover har vi et udendørs auditorium, med skov og vand som den smukkeste kulisse.

Vi opfordrer generelt til, at I benytter naturen omkring stedet. Kom ud og få frisk luft i lungerne, tag en walk & talk og reflekter over dagens input.
Vi hjælper gerne med idéer til aktiviteter, så I kan øge sammenholdet, finde det indre legebarn frem eller udfordre smagsløgene.

Se vores mødelokaler her

undefined

150

 

 

undefined

98

 

undefined

80

 

undefined

120

 

undefined

42

 

Få et naturbevis og et stykke dansk natur

Sammen med dig og Den Danske Naturfond sikrer vi Danmarks vilde natur. Vi køber og freder nemlig 1 kvadratmeter vild, dansk natur for hver konference/møde, der afholdes hos os.

Du får også tilsendt et bevis for det stykke natur, du er med til at redde, når du afholder møde hos Gl. Avernæs. "Naturbeviset" kan rammes ind og minde om, at du og din virksomhed har været med til at beskytte vores smukke danske natur.

Læs mere

Afhold møder og konferencer på naturens præmisser

Når I besøger Sinatur kan I afholde jeres møder og konferencer med god samvittighed. Vi bestræber os hver dag på at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed i vores branche og i dansk erhverv generelt. Derfor har vi længe arbejdet på at drive hoteller på naturens præmisser.

Læs om vores samfundsambition og resultater

Lad op hos Sinatur

På alle 6 Sinaturhoteller har vi ladestandere med Clever abonnement, så du kan oplade din elbil, mens du nyder du afholder møde.

Vi ligger langt fra storbyen – men ikke isoleret

Selvom vi måske ligger, hvor der er højt til himlen og kort til vandet, betyder det ikke, vi er svære at nå frem til. Turen til København tager godt to timer i bil, mens du kan komme hertil fra Aarhus på godt halvanden. Vi tilbyder naturligvis også gratis parkering ved døren.

Vi er en del af Danske Konferencente som tilbyder gratis og uforpligtende bookingservice.

undefined