Book nu

Møde & konference

Hold konference på Gl. Avernæs


Lige ved porten til Det Sydfynske Øhav ligger Gl. Avernæs i vandkanten og emmer af idyl. Det smukke hotel med det herskabelige ydre tilbyder nogle af landets smukkeste omgivelser, hvor tårne og bindingsværk, park, strand og store træer kan danne rammerne om din næste konference.

Med langt til alfarvej og nærmeste nabo får I rig mulighed for at ryste stress og jag af jer, når I ankommer til Gl. Avernæs. Byd dine konferencegæster velkommen med god, hjemmelavet morgenmad, og lad stedets ro sænke sig i jer, inden I går til dagens gøremål i vores lyse konferencelokaler. I kan roligt hellige jer det faglige program, mens vi sørger for alt andet – herunder førsteklasses frokost og forplejning.

Vil du mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, så kontakt os endelig og bestil en rundvisning.

Tlf: 6373 7373
Email: glavernaes@sinatur.dk

 

 

Flydende pauser for jeres skyld

Vi er fleksibile, så I kan fokusere på jeres arbejde uden at blive forstyrret. Derfor arbejder vi med flydende pauser, der er tilpasset jeres agenda.

Det er vores arbejde, at give jer oplevelser, som I sent vil glemme, og derfor er jeres aganda afgørende for vores og køkkenets dagsorden.

Få skovbevis og et stykke dansk natur når du holder møde hos os

Sammen med dig sikrer Den Danske Naturfond og Sinatur Hotel & Konference, at for hver konference eller møde, som bliver afholdt køber vi en kvadratmeter jord.

Du får også et fysisk bevis for det stykke natur, du får, når du afholder møde hos Gl. Avernæs. "Skovbeviset" kan rammes ind og minde om, at du og din virksomhed har været med til at beskytte vores smukke danske natur.

Læs mere

Vi har fantastiske faciliteter

Når du holder konference på Gl. Avernæs, er naturen altid til stede. Alle vores konferencelokaler har store vinduer med store udsigter, og der er aldrig langt til nærmeste vandkant, når I holder jeres pauser. I Sinatur arbejder vi med flydende pauser, og det vil sige, at det er jeres dagsorden, der styrer vores. Derfor er kaffen altid klar, når I er klar til den, for vi ved godt, at oplæg og diskussioner nemt kan trække ud. Vi har også altid dedikeret en medarbejder til, at jeres dag skal forløbe så nemt og gnidningfrit som overhovedet muligt, mens resten af vores personale som sædvanligt arbejder på at gøre dagen så mindeværdig som muligt.

Vi tilbyder fire plenumlokaler og fem gruppelokaler, som alle er lyse, rummelige og indbydende. Derudover har alle lokalerne det nyeste i AV-udstyr – og en tekniker tilknyttet, hvis teknikken opfører sig tarveligt. Vi har også masser af idéer, hvis I ønsker at tilføje lidt til programmet.

undefined

150

 

undefined

56

 

undefined

96

 

undefined

96

 

undefined

120

 

undefined

43

 

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel
Oplevelser på Gl. Avernæs

Vi ligger langt fra storbyen – men ikke isoleret

Selvom vi måske ligger, hvor der er højt til himlen og kort til vandet, betyder det ikke, vi er svære at nå frem til. Turen til København tager godt to timer i bil, mens du kan komme hertil fra Aarhus på godt halvanden. Vi tilbyder naturligvis også gratis parkering ved døren.

Kontaktformular

Udfyld formularen og fortæl os om dine ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud. 

Dine præferencer