Book nu

Møde & konference

Hold konference på Gl. Avernæs


Lige ved porten til Det Sydfynske Øhav ligger Gl. Avernæs i vandkanten og emmer af idyl. Det smukke hotel med det herskabelige ydre tilbyder nogle af landets smukkeste omgivelser, hvor tårne og bindingsværk, park, strand og store træer kan danne rammerne om din næste konference.

Med langt til alfarvej og nærmeste nabo får I rig mulighed for at ryste stress og jag af jer, når I ankommer til Gl. Avernæs. Byd dine konferencegæster velkommen med god, hjemmelavet morgenmad, og lad stedets ro sænke sig i jer, inden I går til dagens gøremål i vores lyse konferencelokaler. I kan roligt hellige jer det faglige program, mens vi sørger for alt andet – herunder førsteklasses frokost og forplejning.

Vil du mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, så kontakt os endelig og bestil en rundvisning.

Tlf: 6373 7373
Email: glavernaes@sinatur.dk

 

 

Tilføj sjove aktiviteter og oplevelser til jeres dag

Gør jeres mødedag mindeværdig og tilføj dét ekstra for dine deltagere. Vi tilbyder forskellige oplevelser for en hver smag og aktivitetsniveau. Prøv én af disse oplevelser eller kombinér dem:

Japansk Parkgolf

Laser-lerdueskydning

Champagne- og vinsmagning

Spørg desuden gerne, for endnu flere aktiviteter.

Se flere oplevelsesmuligheder her

Få et naturbevis og et stykke dansk natur når du holder møde hos os

Sammen med dig og Den Danske Naturfond sikrer vi Danmarks vilde natur. Vi køber og freder nemlig 1 kvadratmeter vild, dansk natur for hver konference/møde, der afholdes hos os.

Du får også tilsendt et bevis for det stykke natur, du er med til at redde, når du afholder møde hos Gl. Avernæs. "Naturbeviset" kan rammes ind og minde om, at du og din virksomhed har været med til at beskytte vores smukke danske natur.

Læs mere

Afhold møder og konferencer på naturens præmisser

Når I besøger Sinatur kan I afholde jeres møder og konferencer med god samvittighed. Vi bestræber os hver dag på at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed i vores branche og i dansk erhverv generelt. Derfor har vi længe arbejdet på at drive hoteller på naturens præmisser:

Vi er Nordens første B Corp certificerede hotelkæde.
Vi var den første danske hotelkæde, der fik Den Grønne Nøgle tilbage i 1995.
Vi er Danmarks første C02-neutrale hotelkæde med GHG-verificeret klimaregnskab.
Vi er Danmarks første hotelkæde med Det Økologiske Spisemærke i sølv.
Vi er Danmarks første hotelkæde i UN Global Compact.
Vi arbejder målrettet med de 17 Verdensmål for at nå vores 2030-mål.

Læs om vores samfundsambition og resultater

Vi har fantastiske faciliteter

Når du holder konference på Gl. Avernæs, er naturen altid til stede. Alle vores konferencelokaler har store vinduer med store udsigter, og der er aldrig langt til nærmeste vandkant, når I holder jeres pauser. 

Vi tilbyder fire plenumlokaler og fem gruppelokaler, som alle er lyse, rummelige og indbydende. Derudover har alle lokalerne det nyeste i AV-udstyr – og en tekniker tilknyttet, hvis teknikken opfører sig tarveligt. Vi har også masser af idéer, hvis I ønsker at tilføje lidt til programmet.

Se vores mødelokaler her

undefined

150

 

undefined

56

 

undefined

96

 

undefined

96

 

undefined

120

 

undefined

43

 

Lad op hos Sinatur

På alle 6 Sinaturhoteller har vi ladestandere med Clever abonnement, så du kan oplade din elbil, mens du nyder du afholder møde.

Kontaktformular

Udfyld formularen og fortæl os om dine ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et godt tilbud. 

Dine præferencer

Vi ligger langt fra storbyen – men ikke isoleret

Selvom vi måske ligger, hvor der er højt til himlen og kort til vandet, betyder det ikke, vi er svære at nå frem til. Turen til København tager godt to timer i bil, mens du kan komme hertil fra Aarhus på godt halvanden. Vi tilbyder naturligvis også gratis parkering ved døren.