Book nu
Velkommen til Gl. Avernæs

Nydelse for alle sanser

Er du til lys, atmosfære og skøn natur til alle sider? Så er Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference stedet for dit næste hotelophold. Vores historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæler vi vores gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser.

Se og læs mere om Naturparken på Gl. Avernæs.Biodiversitetsparken - for familier, firmaer og friluftsmennesker

Gl. AvernæsMap
Booking af møder og konferencer

Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.

Få et tilbud

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

På Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference forenes moderne faciliteter med flot natur, smukke historiske bygninger og en atmosfære af nærvær. Uanset om det drejer sig om en stor konference, et lille møde, en uforglemmelig bryllupsfest eller en ditto middag for to, har vi rammerne til at gøre dit arrangement til en succes.

Info om vores Covid-19 retningslinjer

73 værelser
120 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
Max 150 personer i største lokale
9 mødelokaler
75 gratis p-pladser og en ladeboks til elbil som kan benyttes via Clever abonnement

Restauranten

I restaurantens stemningsfulde lokaler kan du opleve, hvad vores dygtige kokke får ud af sæsonens friske, lokale råvarer fra vores netværk af leverandører i verdensklasse.

Se mere om vores restaurant, menuer og priser her >>

Værelser

Vores 73 værelser er alle nyrenoverede og hyggeligt indrettet med et strejf af badehotelstemning. Værelserne varierer i størrelse afhængig af kategori og flere af dem har udsigt til vores skønne park. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Mødelokale

Vores 9 mødelokaler er alle lyse og rummelige og udstyret med nyeste AV-udstyr og alt, hvad du får brug for i løbet af en dag væk fra kontoret. Vi har en max kapacitet på 150 personer og kommer gerne med gode, anderledes input til sjove pauseaktiviteter.

Læs mere om vores møde- og konferencefaciliteter her >>

Udsigt til vand på alle sider

Uanset, hvor du kigger hen, så har du smuk udsigt til vand på alle sider - Helnæsbugten på den ene side og Lillebælt på den anden. Du har naturligvis mulighed for at hoppe i bølgen blå, og lige på den anden side af vejen er der også direkte adgang til strand. 

Udendørs fitness

Husk træningstøjet, hvis du planlægger et besøg på Gl. Avernæs. Udover smukke løbe- og cykelruter har vi nemlig også vores eget udendørs fitness, hvor du med garanti kan få sved på panden. 

Baren

Vores nyrenoverede bar i underetagen er et absolut besøg værd, når du besøger stedet. Den er indrettet i en maritim stil, der giver dig følelsen af at træde ombord på et smukt skib. 

Ryk mødet ud i naturen

Hvem siger, at møder skal foregå indendørs? På Gl. Avernæs har du rig mulighed for at rykke ud i vores udendørs auditorium, hvis I får brug for lidt frisk luft og plads til nye tanker i løbet af dagen. 

En oplevelse i orangeriet

Nyd en hyggestund i vores charmerende orangeri i parken, hvorfra du har den smukkeste udsigt over vandet.

Lej en cykel og tag på opdagelse

Lej en Sinatur-cykel og tag afsted på opdagelse i vores naturskønne omgivelser, eller cykl hele vejen ud til Helnæs, der byder på en smuk cykeltur med vand til alle sider. Som gæst på Gl. Avernæs kan du leje både mountainbikes og vores egen citybike for kun 50 kr. pr. dag.  

Aktivitetsrum i baren

I forlængelse af vores nyrenoverede bar finder du hyggelige aktivitetsrum med både billard, bordtennis og dart, når du trænger til et sjovt afbræk. 

Værelser

Vores 73 værelser er hyggeligt indrettet og flere af dem med et strejf af vaskeægte badehotelstemning. Værelserne varierer i størrelse afhængig af kategori og flere af dem har udsigt til vores skønne park. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

Helheden er vigtig

"Forplejningen er en vigtigt del af et kursus. Jeg kan som underviser have det bedste program, men det hjælper ikke, hvis sengen eller maden ikke er i orden. Helheden er vigtig."
Thomas Staal
Lederkurser for ISS

Nærværende oplevelser

“Nærværet er tydeligt ved, at servicen er proaktiv. Der kommer ofte en”
Christian Alstrup
CEO, Alstrup Vision
Helnæsvej 9
5631 Ebberup
+45 6373 7373
glavernaes@sinatur.dk