Book nu

Gl. Avernæs: Nydelse for alle sanser

Er du til ro, atmosfære og skøn natur til alle sider? Så er Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference stedet for dit næste møde, konference eller hotelophold.
Vores historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske landskab mellem Lillebælt og Helnæsbugten. Her forkæler vi vores gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser - alt sammen i én stor, grøn indpakning.

Se og læs mere om Naturparken på Gl. Avernæs, - en biodiversitetspark til gavn for såvel gæster som vilde dyr.

Gl. AvernæsMap
Book selv dit møde eller konferenceophold

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

På Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference forenes moderne faciliteter med flot natur, smukke historiske bygninger og en atmosfære af nærvær. På smukkeste og mest grønne vis. Uanset om det drejer sig om en stor konference, et lille møde, en uforglemmelig bryllupsfest eller en middag for to, har vi rammerne til at gøre dit arrangement til en succes - uden at gå på kompromis med dine eller naturens behov.

73 værelser
120 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
Max 150 personer i største lokale
9 mødelokaler
75 gratis p-pladser og 8 ladestandere til elbil, som kan benyttes via Clever abonnement

Udsigt til vand på alle sider

Uanset, hvor du kigger hen, så har du smuk udsigt til vand på alle sider - Helnæsbugten på den ene side og Lillebælt på den anden. Du har naturligvis mulighed for at hoppe i bølgen blå, og lige på den anden side af vejen er der også direkte adgang til strand. 

Restauranten

I restaurantens stemningsfulde lokaler kan du opleve, hvad vores dygtige kokke får ud af sæsonens friske, lokale råvarer fra vores netværk af leverandører i verdensklasse.

Se mere om vores restaurant, menuer og priser her >>

Baren

Vores bar i underetagen er både eftertragtet og absolut et besøg værd. Vi kan dog ikke altid garantere dig plads, da baren kan være reserveret ifm selskab.

Aktivitetsrum ved baren

I forlængelse af vores bar finder du hyggelige aktivitetsrum med både billard, bordtennis og dart, når du trænger til et sjovt afbræk. 

Mødelokale

Vores 9 mødelokaler er alle lyse og rummelige og udstyret med nyeste AV-udstyr og alt, hvad du får brug for i løbet af en dag væk fra kontoret. Vi har en max kapacitet på 150 personer og kommer gerne med gode, anderledes input til sjove pauseaktiviteter.

Læs mere om vores møde- og konferencefaciliteter her >>

Ryk mødet ud i naturen

Hvem siger, at møder skal foregå indendørs? På Gl. Avernæs har du rig mulighed for at rykke ud i vores udendørs auditorium, hvis I får brug for lidt frisk luft og plads til nye tanker i løbet af dagen. 

Værelser

Vores 73 værelser er alle nyrenoverede og hyggeligt indrettet med et strejf af badehotelstemning. Værelserne varierer i størrelse afhængig af kategori og flere af dem har udsigt til vores skønne park. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

En oplevelse i orangeriet

Nyd en hyggestund i vores charmerende orangeri i parken, hvorfra du har den smukkeste udsigt over vandet.

Lej en cykel og tag på opdagelse

Lej en Sinatur-cykel og tag afsted på opdagelse i vores naturskønne omgivelser, eller cykl hele vejen ud til Helnæs, der byder på en smuk cykeltur med vand til alle sider. Som gæst på Gl. Avernæs kan du leje både mountainbikes og vores egen citybike for kun 50 kr. pr. dag.  

Udendørs fitness

Husk træningstøjet, hvis du planlægger et besøg på Gl. Avernæs. Udover smukke løbe- og cykelruter har vi nemlig også vores eget udendørs fitness, hvor du med garanti kan få sved på panden. 

Helheden er vigtig

"Forplejningen er en vigtigt del af et kursus. Jeg kan som underviser have det bedste program, men det hjælper ikke, hvis sengen eller maden ikke er i orden. Helheden er vigtig."
Thomas Staal
Lederkurser for ISS

Nærværende oplevelser

“Nærværet er tydeligt ved, at servicen er proaktiv. Der kommer ofte en”
Christian Alstrup
CEO, Alstrup Vision

En særlig oplevelse

Hos Sinatur går vi op i at værne om naturen. Vi synes nemlig, at naturen kan give os så meget - blandt andet skønne oplevelser i den og store ideer fra den. Derfor har vi sørget for, at dit møde, konference eller ophold på Gl. Avernæs altid sker uden at drive rovdrift på naturen.

Din mad er eksempelvis altid lavet af lokale eller økologiske råvarer, mens din strøm er grøn. Faktisk lever alle de produkter og tjenester, du bruger hos os, op til de højeste standarder inden for miljømæssige forhold.

Grønne møder hos Gl. Avernæs

Skal virksomheden have nye ideer? Eller skal forretningsmodellerne genbesøges? Hos Gl. Avernæs giver vi dig rum og plads, til jeres møde eller konference kan spire og blive frugtbart. Med vores beliggenhed i naturen, hotellets miljøcertificeringer og den naturlige mad danner vi en ramme for jeres møde eller konference, der forbinder tanker, processer og forretningsmodeller til naturen. Det, tror vi på, skaber mulighed for større effektivitet.

Vores konferencer og møder er grønne, da de er bygget på grundige og ansvarsfulde processer, som alle tager udgangspunkt i den omkringliggende natur. Det betyder, at uanset om du holder et lille møde, inviterer til en stor konference eller får afdelingen til at overnatte på hotellet, så vil du opleve, at Sinatur-hotellerne altid arbejder på, at dit ophold har positive miljømæssige indvirkninger med minimal CO2-udledning og ressourcetræk på naturen.

Hotellets biodiversitetspark

Det er ikke kun på hotellet, at der er grønt. Rundt omkring de pudsede tårne og gamle bindingsværker kan du se en natur i fuldt flor. Og noget af det har vi været med til at opblomstre. I vores natur- og biodiversitetspark får den vilde natur lov til at blomstre endnu mere, så økosystemet kan spire. Det har blandt andet gjort, at flere grønne planter, lækre urter, skønne svampe samt diverse dyr og insekter titter frem.

Men natur- og biodiversitetsparken er ikke kun for naturen selv. Den er også for dig: Familier, firmaer og friluftsmennesker. Her kan I smage, dufte og mærke naturen, når den er på sit rigeste. Dét er et af hotellets nyere bæredygtighedstiltag.

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
+45 6373 7373
glavernaes@sinatur.dk