Menu
Booking
Booking af møder og konferencer
7649 6000
7649 6000
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
Booking af ophold for privat
Book dit ophold nu
Velkommen til Gl. Avernæs
Nydelse for alle sanser

Er du til lys, atmosfære og skøn natur til alle sider? Så er Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference stedet for dit næste hotelophold. Vores historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæler vi vores gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser.

Book dit ophold nu
Det hurtige overblik
På Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference forenes moderne faciliteter med flot natur, smukke historiske bygninger og en nærværende atmosfære.
73 værelser
120 sengepladser
90 spisepladser i restaurant
6 km til station
45 km til lufthavn
75 gratis p-pladser
Mødefaciliteter
Du kommer med agendaen. Vi sørger for alt det andet

Vi tilbyder de perfekte rammer til din næste workshop, kickoff eller konference. Vores største lokale kan rumme helt op til 300 deltagere, så vi kan klare det meste.

Uanset, om I er få eller mange, følges I dagen igennem af en af vores dygtige medarbejdere, som holder øje med, at alt går, som det skal. Flydende pauser er et princip, vi har indført for at gøre alting så fleksibelt som muligt. Den skønne havudsigt kan I nyde hele dagen, i pauserne helt nede i strandkanten eller fra vores store solterrasse. Ønsker du at give deltagerne en ny og anderledes oplevelse, har vi flere gode ideer. Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvordan vi gør dit arrangement til en succes, som deltagerne aldrig vil glemme.

Book dit møde nu
Mulig bordopsætning:
150
56
96
96
120
43
Book dit møde nu
7649 6000
Helheden er vigtig
"Forplejningen er en vigtigt del af et kursus. Jeg kan som underviser have det bedste program, men det hjælper ikke, hvis sengen eller maden ikke er i orden. Helheden er vigtig."
Thomas Staal
Lederkurser for ISS
Nærværende oplevelser
“Nærværet er tydeligt ved, at servicen er proaktiv. Der kommer ofte en”
Christian Alstrup
CEO, Alstrup Vision
Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 7649 6000