Menu
da
en

Med naturen i centrum

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af 6 unikke hoteller, der ligger fantastisk, fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske. Vi er ejet af Danmarks Lærerforening, der i sin tid købte hotellerne for at bruge dem til kursusejendomme udelukkende for medlemmer af DLF.

I dag har vi et væld af forskellige kunder. Vores primære fokus er at skabe møde- og konferenceoplevelser  for  organisationer og virksomheder, men vi har også et stort fokus på at give skønne ferieoplevelser for vores private gæster på ophold eller til festlige anledninger i selskaber eller i vores restaurant. 

 

Navnet Sinatur

Vores seks hoteller ligger alle i naturskønne omgivelser som vi gerne inddrager i gæsteoplevelen. Vi ønsker, at vores gæster siger - og tænker - på naturen når de høre om os og besøger vores hoteller. Sinatur er en sammentrækning af si' natur, og derfor et helt naturligt valg.

Økologiske værdier

Alle vores 6 hoteller er placeret i vores naturskønne omgivelser med en uforskammet god udsigt og et gastronomiske højt koncept, bl.a. i kraft af vores økologiske bronze spisemærke og unikke madoplevelser, der aldrig går i glemmebogen. 

Vores værdier er med os i alt, hvad vi laver i hverdagen. 

undefined

Kom forbi og mærk stemningen selv
Kontakt os og lav en aftale

Vores hoteller

Få oplevelsen af vores seks skønne hoteller og se, hvordan du kommer i kontakt med dem.