Book nu

Seks unikke hoteller midt i naturen


Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller. Hvert hotel er noget særligt, men du kan altid kende os på en fantastiske beliggenhed midt i naturen - i skoven eller lige ved vandet. På vores fokus på gastronomi og brug af lokale og økologiske råvarer. Og på personlig service fra nærværende medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe gode øjeblikke for dig. Dét er vores signatur.

I videoen nedenfor kan du lære Sinatur, vores medarbejdere og seks hoteller meget bedre at kende.

Økologiske værdier

​Økologiske og lokalt producerede råvarer er en helt naturlig del af vores DNA. Hver eneste dag - året rundt - arbejder vi fokuseret på at øge andelen af økologi og lokale råvarer i de gastronomiske oplevelser, vi serverer.

I 2013 var vi den første danske hotelkæde, der fik Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det har vi idag fået opgraderet til sølvmærket, hvilket er din garanti for 60-90% økologiske mad- og drikkevarer hos os. 

Læs mere om vores holdning til økologi her 

Vi driver forretning på naturens præmisser

Alle seks Sinatur-hoteller ligger midt i Danmarks karakteristiske natur med strand, skov, vandløb, søer og bakkede ådale. Naturen er en del af os, og det er vores kernesag at passe godt på den. Derfor har vi sat os en række ambitiøse 2030-mål om fx at blive CO2-positive og 100% affaldsfrie. 

Vi er ejet af Danmarks Lærerforening, der i sin tid købte hotellerne for at bruge dem til kursusejendomme for medlemmer af DLF. I dag har vi mange forskellige gæster. Og udover at levere unikke møde- og konferenceoplevelser for organisationer og virksomheder, har vi også stort fokus på at skabe de perfekte rammer om romantiske weekendophold, festlige anledninger, restaurantbesøg og spændende events

Vores hoteller

Få oplevelsen af vores seks skønne hoteller og se, hvordan du kommer i kontakt med dem.

Kom forbi og mærk stemningen selv
Kontakt os, og lav en aftale