Book nu

Med naturen i centrum


Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller, der ligger med fantastiske beliggenheder i skovbrynet eller i strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske. Blandt andet gennem en personlig service fra vores nærværende medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe gode øjeblikke for dig.  

Vi er ejet af Danmarks Lærerforening, der i sin tid købte hotellerne for at bruge dem til kursusejendomme udelukkende for medlemmer af DLF.

I dag har vi et væld af forskellige kunder. Vores primære fokus er at skabe møde- og konferenceoplevelser  for organisationer og virksomheder, men vi har også et stort fokus på at give skønne oplevelser for vores private overnattende gæster på ophold, gæster til festlige anledninger i selskaber eller besøgende i vores restaurant.

Økologiske værdier

​Økologiske og lokalt producerede råvarer er en helt naturlig del af vores DNA. Hver eneste dag - året rundt - arbejder vi fokuseret på at øge andelen af økologi og lokale råvarer i de gastronomiske oplevelser, vi serverer for vores gæster.

I 2013 var vi den første danske hotelkæde, der fik Det Økologiske Spisemærke i bronze. Dét har vi idag, igen som de første og pt. eneste, fået opgraderet til sølvmærket, hvilket er din garanti for 60-90% økologiske mad- og drikkevarer hos os. 

Læs mere om vores holdning til økologi her 

Naturen optager os

Vores seks hoteller ligger alle midt i Danmarks karakteristiske natur med strand, skov, vandløb, søer og bakkede ådale. Naturen optager os, og det er en kernesag at passe godt på den. Derfor prioriterer vi bl.a. grøn energi og sortering og genbrug af affald højt

Vi benytter også gerne naturen omkring os til at skabe unikke og uforglemmelige gæsteoplevelser.

Kom forbi og mærk stemningen selv
Kontakt os, og lav en aftale

Vores hoteller

Få oplevelsen af vores seks skønne hoteller og se, hvordan du kommer i kontakt med dem.