Book nu

Seks unikke hoteller midt i naturen


Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller. Hvert hotel er noget særligt, men du kan altid kende os på en fantastisk beliggenhed midt i naturen - i skovbrynet eller vandkanten. På vores fokus på gastronomi og brug af lokale og økologiske råvarer. Og på personlig service fra nærværende medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe gode øjeblikke for dig. Dét er vores signatur.

I videoen nedenfor kan du lære Sinatur, vores medarbejdere og seks hoteller meget bedre at kende.

Det Økologiske Spisemærke i sølv

​Økologiske og lokalt producerede råvarer er en stor del af vores gastronomiske profil.
Vi tror på, at det er langt det bedste for miljøet (og smagen), at ting får lov at gro i deres eget tempo, og at råvarer ikke fragtes unødvendigt mange kilometer på tværs af landegrænser og kontinenter. Derfor finder du fx heller ingen eksotiske frugter eller grøntsager i vores køkkener. Vi foretrækker de danske, som vi får fra lokale leverandører og egne frugt- og urtehaver.

I 2013 var vi den første danske hotelkæde, der fik Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det fik vi i 2019 opgraderet til sølvmærket, hvilket er din garanti for minimum 60-90% økologiske mad- og drikkevarer hos os. 

Læs mere om vores holdning til økologi her 

Vi driver forretning på naturens præmisser

Alle seks Sinatur-hoteller ligger midt i Danmarks karakteristiske natur med strand, skov, vandløb, søer og bakkede ådale. Naturen er en del af os, og det er vores kernesag at passe godt på den. Derfor har vi sat os en række ambitiøse 2030-mål om fx at blive CO2-positive og 100% affaldsfrie. 

Vi er ejet af Danmarks Lærerforening, der i sin tid købte hotellerne for at bruge dem til kursusejendomme for medlemmer af DLF. I dag har vi mange forskellige gæster. Og udover at levere unikke møde- og konferenceoplevelser for organisationer og virksomheder, har vi også stort fokus på at skabe de perfekte rammer om romantiske weekendophold, festlige anledninger, restaurantbesøg og spændende events

Kom forbi og mærk stemningen selv
Kontakt os, og lav en aftale