Menu
da
en
Vi lytter til naturen
Naturligvis
6 unikke hoteller
i skovbrynet og strandkanten
Tag et pusterum
Book et ophold nu
Med naturen i centrum
og fokus på gæsterne

Med naturen i centrum

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller, der ligger med fantastiske beliggenheder i skovbrynet eller i strandkanten. Vi fokuserer på gastronomi og dyrker det nære og autentiske. Blandt andet gennem en personlig service fra vores nærværende medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe gode øjeblikke for dig.  

Vi er ejet af Danmarks Lærerforening, der i sin tid købte hotellerne for at bruge dem til kursusejendomme udelukkende for medlemmer af DLF.

I dag har vi et væld af forskellige kunder. Vores primære fokus er at skabe møde- og konferenceoplevelser  for organisationer og virksomheder, men vi har også et stort fokus på at give skønne oplevelser for vores private overnattende gæster på ophold, gæster til festlige anledninger i selskaber eller besøgende i vores restaurant.

Navnet Sinatur

Vores seks hoteller ligger alle i naturskønne omgivelser, som vi gerne inddrager i gæsteoplevelen. Vi ønsker, at vores gæster siger - og tænker - på naturen, når de hører om os og besøger vores hoteller. Sinatur er en sammentrækning af si' natur, og derfor er det et helt naturligt valg.

Økologiske værdier

‚ÄčØkologiske og lokalt producerede råvarer er en helt naturlig del af vores DNA. Hver eneste dag - året rundt - arbejder vi fokuseret på at øge andelen af økologi og lokale råvarer i de gastronomiske oplevelser, vi serverer for vores gæster.

På alle seks hoteller har vi lagt os i selen for at skabe nogle økologiske smagsoplevelser, der vil kilde vores gæsters smagsløg og inspirere dem til at bruge økologi og lokale råvarer i deres egen daglige madlavning.

Naturen optager os

Vores seks hoteller ligger alle midt i Danmarks karakteristiske natur med strand, skov, vandløb, søer og bakkede ådale. Naturen optager os, og det er en kernesag at passe godt på den. Derfor prioriterer vi bl.a. grøn energi og sortering og genbrug af affald højt

Vi benytter også gerne naturen omkring os til at skabe unikke og uforglemmelige gæsteoplevelser.

Kom forbi og mærk stemningen selv
Kontakt os, og lav en aftale

Vores hoteller

Få oplevelsen af vores seks skønne hoteller og se, hvordan du kommer i kontakt med dem.