Book nu

Seks unikke hoteller med et hjerte, der banker for det grønne


Sinatur Hotel & Konference består af seks unikke hoteller, der ligger placeret midt i den smukke danske natur med strand, skov, vandløb, søer og bakkede ådale som nærmeste naboer.

Vi er ejet af Danmarks Lærerforening og lever af at levere uforglemmelige møde- og konferenferenceoplevelser med naturen i centrum for organisationer og virksomheder samt at skabe de perfekte rammer for romantiske weekendophold, festlige anledninger, spændende events og restaurantbesøg. 

Vi har et hjerte, der banker for det grønne, og er blandt de mest ansvarlige virksomheder i både ind- og udland, hvilket blandt andet kommer til udtryk i vores forskellige certificeringer og mærkningsordninger, som du kan læse mere om her.

Hvis du selv har et hjerte, der banker for det grønne, og trænger til inspiration, når det kommer til de små hverdagsændringer, kan du læse vores 10 gode vaner til en bæredygtig livsstil.

Uforglemmelige oplevelser midt i naturen

Naturen er en helt central del af den oplevelse, der venter dig på vores seks hoteller, uanset om du besøger os som privatperson eller i arbejdsøjemed. På alle vores hoteller har vi hyggelige uderum og små oaser, der inviterer til nærvær og hygge. 

Vi tilbyder et hav af udendørsaktiviteter som fx kano/kajaksejlads, havespil, hygge omkring bålstedet, en tur i bølgen blå og smukke gå/løbe- og cykelruter. Vi guider dig naturligvis også gerne til sjove aktiviteter og attraktioner i vores lokalområder. 

Smagsoplevelser i særklasse

Gastronomi er én af vores tre kerneværdier og en essentiel del af vores forretning. Du kan roligt glæde dig til at besøge vores restauranter, der med særligt fokus på lokale og økologiske råvarer i sæson byder på smagsoplevelser udover det sædvanlige. Vi har Det Økologiske spisemærke i sølv, hvilket er din garanti for, at 60-90% af vores mad- og drikkevarer er økologiske. 

Læs mere om vores madkoncept

Kom lidt tættere på os og vores medarbejdere i videoen her.