Book nu

Møde & konference

Hold konference på Skarrildhus


Hold din næste konference i eventyrlige rammer, og lad os på Skarrildhus vise jer, hvordan flotte faciliteter, fantastiske omgivelser og høje gastronomiske ambitioner kan give jer en dag, I sent vil glemme.

Byd dine deltagere velkommen med flot morgenmad i herskabelige omgivelser, enten i storladne stuer eller på den brolagte gårdsplads, inden I trækker jer tilbage for at gå ombord i dagens dagsorden i vores flotte, lyse konferencelokaler.

Vil du mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, så kontakt os endelig for en rundvisning eller udfyld formularen nedenfor. 

Tlf: 9719 6233
Email: skarrildhus@sinatur.dk

Vi har fremragende faciliteter

Når du holder din konference på Skarrildhus, er der sjældent langt til den næste lykkebringende udsigt. Fra vores lyse og luftige lokaler er der aldrig langt ud til anlægget, hvor de høje, gamle træer og den store park nok skal få roen til at sænke sig i jer.

Vi har fem plenumlokaler og seks gruppelokaler, der alle har det nyeste AV-udstyr – og en tekniker tilknyttet, hvis der uventet skulle opstå vanskeligheder. Din konference får også tilknyttet en fast medarbejder, hvis opgave udelukkende er at afvikle jeres dag så godt og problemfrit som overhovedet muligt.

I Sinatur arbejder vi med flydende pauser, og det betyder, at jeres dagsorden trumfer vores. Vi forstår nemlig godt, at oplæg og talestrømme kan trække ud, og derfor står vi først klar med kaffen, når I er klar til den.

undefined

150

 

undefined

48

 

undefined

96

 

undefined

100

 

undefined

120

 

undefined

38

 

Få et godt tilbud

Ring til os og få et hurtigt svar på telefon +45 97 19 62 33 eller henvend dig på skarrildhus@sinatur.dk

Dine præferencer

Vi er lettilgængelige

Selvom vi ligger midt på den jyske hede, ligger vi stadig stadig tæt på motorvejsnettet og de større midtjyske byer. Skarrildhus ligger cirka 20 minutter fra Herning og den Midtjyske Motorvej, og Aarhus kan nås på en times tid, mens turen til Vejle tager omtrent 45 minutter.

Vi har naturligvis også gratis parkeringspladser lige ved døren.

Duft, smag, mærk og oplev et anderledes konferencehotel
Oplevelser på Skarrildhus