Book nu

Møde & konference

Hold konference på Skarrildhus


Hold din næste konference i eventyrlige rammer, og lad os på Skarrildhus vise jer, hvordan flotte faciliteter, fantastiske omgivelser og høje gastronomiske ambitioner kan give jer en dag, I sent vil glemme.

Byd dine deltagere velkommen med flot morgenmad i herskabelige omgivelser, enten i storladne stuer eller på den brolagte gårdsplads, inden I trækker jer tilbage for at gå ombord i dagens dagsorden i vores flotte, lyse konferencelokaler.

Vil du mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, så kontakt os endelig for en rundvisning eller udfyld formularen nedenfor. 

 

 

I sætter selv dagsordenen for jeres ophold hos os

Punkterne på jeres agenda er afgørende for, hvilken dagsorden vi og vores køkken har. Derfor arbejder vi med flydende pauser - I skal nemlig ikke afbryde jeres arbejdsgang for vores skyld.

Vi er der for jeres skyld ved at være hjælpsomme, fleksible og altid klar til at give jer oplevelser, I sent vil glemme.

Vær med til at sikre Danmarks vilde natur, når du holder møde

Vi køber én kvadratmeter jord via Den Danske Naturfond, for hver møde eller konference, der bliver afholdt hos os, så vi i fællesskab kan genoprette naturområder og sikre truede planter og dyr i Danmark. 

Som et bevis på, at din virksomhed har været med til at sikre et stykke dansk natur, får I et fysisk "naturbevis" med hjem til minde om, at det nytter, når vi går sammen om at beskytte vores smukke, danske natur. 

Læs mere

Vi har fremragende faciliteter

Vi har fem plenumlokaler og seks gruppelokaler, der alle har det nyeste AV-udstyr – og en tekniker tilknyttet, hvis der uventet skulle opstå vanskeligheder. Din konference får også tilknyttet en fast medarbejder, hvis opgave udelukkende er at afvikle jeres dag så godt og problemfrit som overhovedet muligt.

Vi tilbyder en række forskellige anderledes pauseaktiviteter, der kan sætte trumf på jeres dag ude af huset.

Se vores forskellige aktiviteter her

undefined

150

 

undefined

48

 

undefined

96

 

undefined

100

 

undefined

120

 

undefined

38

 

Gratis opladning af el-biler

På alle 6 Sinatur-hoteller har vi 22kW ladestandere med standard type 2 udtag, som passer til dit eget ladekabel, som du frit kan benytte, når du er gæst.

Få et godt tilbud

Ring til os og få et hurtigt svar på telefon +45 97 19 62 33 eller henvend dig på skarrildhus@sinatur.dk

Dine præferencer

Vi er lettilgængelige

Selvom vi ligger midt på den jyske hede, ligger vi stadig stadig tæt på motorvejsnettet og de større midtjyske byer. Skarrildhus ligger cirka 20 minutter fra Herning og den Midtjyske Motorvej, og Aarhus kan nås på en times tid, mens turen til Vejle tager omtrent 45 minutter.

Vi har naturligvis også gratis parkeringspladser lige ved døren.