Book nu

Møde & konference

Hold konference på Skarrildhus


Hold din næste konference i eventyrlige rammer, og lad os på Skarrildhus vise jer, hvordan flotte faciliteter, fantastiske omgivelser og høje gastronomiske ambitioner kan give jer en dag, I sent vil glemme.

Byd dine deltagere velkommen med flot morgenmad i herskabelige omgivelser, enten i storladne stuer eller på den brolagte gårdsplads, inden I trækker jer tilbage for at gå ombord i dagens dagsorden i vores flotte, lyse konferencelokaler.

Vil du mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, så kontakt os endelig for en rundvisning eller udfyld formularen nedenfor. 

 

 

Gør jeres dag mindeværdig

Vi tilbyder en række forskellige oplevelser, hvis I har brug et afbræk i et tætpakket kursusprogram. Tilføj en eller flere af disse oplevelser eller læs mere om, hvad vi ellers tilbyder nedenfor.

Historisk kulturvandring

Blindsmagning af lokale råvarer

Bow Battle i det fri

Bålhygge i åkanten fx med lækker suppe og pandebrød eller toddy

Flere oplevelser på Skarrildhus

Vær med til at sikre Danmarks vilde natur, når du holder møde

Vi køber én kvadratmeter jord via Den Danske Naturfond, for hver møde eller konference, der bliver afholdt hos os, så vi i fællesskab kan genoprette naturområder og sikre truede planter og dyr i Danmark. 

Som et bevis på, at din virksomhed har været med til at sikre et stykke dansk natur, får I mulighed for at modtage et "naturbevis" til minde om, at det nytter, når vi går sammen om at beskytte vores smukke, danske natur. 

Læs mere

Møder og konferencer med god samvittighed

Sinatur er en del af FN’s Global Compact, som er verdens største initiativ for ansvarlig forretning. Vi er stolte af at være den 2. danske hotelkæde, der bliver optaget, og vi ser frem til at være med til at løfte niveauet for ansvarlighed og bæredygtighed i vores branche. Vi gør hvad vi kan, for at du kan afholde møder med god samvittighed:

Læs mere om vores samfundsambition her

Vi har fremragende faciliteter

Vi har fem plenumlokaler og seks gruppelokaler, der alle har det nyeste AV-udstyr – og en tekniker tilknyttet, hvis der uventet skulle opstå vanskeligheder. Din konference får også tilknyttet en fast medarbejder, hvis opgave udelukkende er at afvikle jeres dag så godt og problemfrit som overhovedet muligt.

Kom indenfor i vores mødelokaler

Vi tilbyder en række forskellige anderledes pauseaktiviteter, der kan sætte trumf på jeres dag ude af huset.

Se vores forskellige aktiviteter her

undefined

150

 

undefined

48

 

undefined

96

 

undefined

100

 

undefined

120

 

undefined

38

 

Opladning af elbiler

På alle 6 Sinaturhoteller har vi ladestandere med Clever abonnement, så du kan oplade din elbil, mens du nyder dit ophold.

Vi er lettilgængelige

Selvom vi ligger midt på den jyske hede, ligger vi stadig stadig tæt på motorvejsnettet og de større midtjyske byer. Skarrildhus ligger cirka 20 minutter fra Herning og den Midtjyske Motorvej, og Aarhus kan nås på en times tid, mens turen til Vejle tager omtrent 45 minutter.

Vi har naturligvis også gratis parkeringspladser lige ved døren.