Book nu

Gl. Avernæs

Nyd et ophold med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt. Vores historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæler vi vores gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser. 

Vi afholder løbende forskellige events som vores populære vinarrangementer, kaffe/kageborde og meget mere. Dem finder du en oversigt over her

Bemærk at priser er fra-priser, og kan variere ift. værelse og dato. Vi tager forbehold for udsolgte dage.


Weekendophold ved Helnæsbugten

Tag et pusterum i hverdagen

Ta' en slapper og tilbring en weekend på Sydfyn med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt . Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Pris pr. person fra kr. 1.225,-

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning.

Pris pr. person fra kr. 1.475,-

Læs mere


Forkælelsesophold for 2

Fordi hver dag er forkælelsesdag

Tillad dig selv et pusterum i en travl hverdag og søg ly på Gl. Avernæs, hvor vi forkæler med med kulinariske oplevelser og idylliske rammer i vores naturskønne omgivelser.

Pris pr. person fra kr. 1.475,-

Læs mere


Miniferie

Kom helt ned i gear

Ta' en slapper og tilbring en forlænget weekend på Sydfyn med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt . Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Pris pr. person kr. 1.998,-

Læs mere

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
+45 6373 7373
glavernaes@sinatur.dk