Book nu

Gl. Avernæs

Nyd et ophold med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt. Vores historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæler vi vores gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser. 

Vi afholder løbende forskellige events som vores populære vinarrangementer, kaffe/kageborde og meget mere. Dem finder du en oversigt over her


Weekendophold ved Helnæsbugten

Tag et pusterum i hverdagen

Ta' en slapper og tilbring en weekend på Sydfyn med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt . Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning.

Læs mere


Cykelophold

Cykelferie på Vestfyn

Lad pedalerne tage dig op ad høje bakker, gennem dybe skove og til hyggelige, fynske byer. Her på Vestfyn kan cyklister fra både Danmark og udlandet nemt finde sig til rette – og finde til. Vestfyn ligger nemlig som et knudepunkt midt i det danske landskab, og de flinke fynboer deler gerne deres omegn med cykelglade gæster.

 
 

Læs mere


Særtilbud

Tilbuddet gælder mandag-fredag frem til 31. marts 2021

Start weekenden på bedste vis med et skønt fredagsophold på charmerende Gl. Avernæs til en særlig god pris. Her byder vi på smuk natur med både vand og skov inden for få meters afstand og nyrenoverede værelser i vaskeægte badehotelstil. Vores særtilbud gælder mandag-fredag frem til 31. marts 2021.

Læs mere


Forkælelsesophold for 2

Fordi hver dag er forkælelsesdag

Tillad dig selv et pusterum i en travl hverdag og søg ly på Gl. Avernæs, hvor vi forkæler med med kulinariske oplevelser og idylliske rammer i vores naturskønne omgivelser.

Læs mere


Gourmetophold

Gastronomiske oplevelser i særklasse

Et gourmetophold er opholdet til dig, der sætter pris på gastronomiske oplevelser i særklasse og ikke mindst gode vine, der kan akkompagnere retterne på bedste vis.
Vores kokke har som altid fuld fokus på økologiske og lokale råvarer i sæson, når de kreerer de spændende retter, vi serverer for dig i vores hyggelige restaurant.

Fra 1.150 DKK / person

Læs mere

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373
E. glavernaes@sinatur.dk