Book nu

Gl. Avernæs

Nyd et ophold med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt. Vores historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæler vi vores gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser. 

Vi afholder løbende forskellige events som vores populære vinarrangementer, kaffe/kageborde og meget mere. Dem finder du en oversigt over her


Efterårstilbud

Tilbuddet gælder fra den 9.- 16. oktober

Nyd efteråret på Sydfyn med et lækkert ophold på idylliske Gl. Avernæs, der byder på smuk natur med både vand og skov inden for få meters afstand. Hotellet er nyrenoveret i vaskeægte badehotelstil, der sætter prikken over i'et på din getaway.

Læs mere


Weekendophold ved Helnæsbugten

Tag et pusterum i hverdagen

Ta' en slapper og tilbring en weekend på Sydfyn med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt . Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning.

Læs mere


Cykelophold

Cykelferie på Vestfyn

Lad pedalerne tage dig op ad høje bakker, gennem dybe skove og til hyggelige, fynske byer. Her på Vestfyn kan cyklister fra både Danmark og udlandet nemt finde sig til rette – og finde til. Vestfyn ligger nemlig som et knudepunkt midt i det danske landskab, og de flinke fynboer deler gerne deres omegn med cykelglade gæster.

Skal cykelferien ned i gear, så er Fyn også fantastisk at gå på opdagelse i. Blandt andet er øen dét sted i Danmark, hvor du finder allerflest herregårde, og du kan derfor bruge uendelig tid på at trille rundt fra den ene idylliske bygning til den anden. Og når mørket falder på, kan du og din cykel nemt finde vej til Hotel Gl. Avernæs - vores cykelvenlige hotel, der ligger lige ved Helnæsbugten og Det Sydfynske Øhav.

 
 

Læs mere


Særtilbud

Tilbuddet gælder fredage resten af 2020

Start weekenden på bedste vis med et skønt fredagsophold på charmerende Gl. Avernæs til en særlig god pris. Her byder vi på smuk natur med både vand og skov inden for få meters afstand og nyrenoverede værelser i vaskeægte badehotelstil. Vores særtilbud gælder fredage resten af 2020. 

Læs mere

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373
E. glavernaes@sinatur.dk