Book nu

Gl. Avernæs

Nyd et ophold med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt. Vores historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæler vi vores gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser.


Weekendophold ved Helnæs bugten

Tag et pusterum i hverdagen

Ta' en slapper og tilbring en weekend på Sydfyn med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt . Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen med

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning.

Læs mere


Søndagskaffe- og kagebord

Søndag den 20. oktober samt 8. + 15. december

Oplev vores berømte kagebord, der er fuld af hjemmelavede søndagskager og økologisk kaffe/the. Spis så meget, du overhovedet kan af de lækre fristelser og kombiner med en gåtur i smukke omgivelser. 

Læs mere


Champagnebrunch

Lørdag den 5. oktober kl. 11.30-13.30

Tag familien under armen og sæt kurs mod charmerende Gl. Avernæs, hvor vi byder på en lækker champagnebrunch fuld af hjemmelavede og økologiske specialiteter samt søde sager fra vores egen konditor.  

Læs mere


Winemakers dinner

Fredag den 11. oktober kl. 18.00

Så er vi klar med endnu en omgang af vores populære Winemakers Dinner på Gl. Avernæs. Denne gang tager vi jer med på en rundrejse i de spanske vindistrikter og de forskellige smagsnoter i cava, blanco, rosso og sherry i selskab med vinekspert Niels Christian ”Lasse” Lasota fra Sigurd Müller Vin.

Læs mere

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
T. +45 6373 7373
E. glavernaes@sinatur.dk