Book nu

Gl. Avernæs

Nyd et ophold med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt. Vores historiske bygninger ligger på en naturskøn halvø i det sydfynske mellem Lillebælt og Helnæsbugten, og her forkæler vi vores gæster med moderne hotelfaciliteter, hyggelig stemning og gastronomiske oplevelser. 

Vi afholder løbende forskellige events som vores populære vinarrangementer, kaffe/kageborde og meget mere. Dem finder du en oversigt over her

Bemærk at priser er fra-priser, og kan variere ift. værelse og dato. Vi tager forbehold for udsolgte dage.


Sommertilbud

Gælder fra den 15. juli til 4. august 2024

Nyd sommeren på Sydfyn på med et lækkert ophold på idylliske Gl. Avernæs, der byder på smuk natur med både vand og skov inden for få meters afstand. Hotellet er renoveret i vaskeægte badehotelstil, der sætter prikken over i'et på din sommer-getaway.

Pris pr. person fra kr. 849,-

Læs mere


Weekendophold ved Helnæsbugten

Tag et pusterum i hverdagen

Ta' en slapper og tilbring en weekend på Sydfyn med direkte udsigt og adgang til den smukke Helnæs Bugt . Nyd roen og de mange muligheder i naturen, mens vi sørger for hyggelige rammer og at I får en dejlig gastronomisk oplevelse. 

Pris pr. person fra kr. 1.225,-

Læs mere


Weekendophold PLUS

Skru helt op for forkælelsen

Med et Weekendophold PLUS er der ikke sparet på noget, når det kommer til forkælelse og forplejning.

Pris pr. person fra kr. 1.475,-

Læs mere


Golfophold

Fordi hver dag er en god golfdag

Hvis I trænger til at bryde hverdagens rutine, så er et golfophold på Gl. Avernæs på Sydfyn det ideelle valg for jer. Her kan I fordybe jer i golfspillet, nyde den smukke natur, slappe af på hotellet og forkæle jer selv med lækker mad og gode vine.

Pris pr. person fra kr. 1.350,-

Læs mere

Helnæsvej 9
5631 Ebberup
+45 6373 7373
glavernaes@sinatur.dk