Book nu

Frederiksdal: En perle mellem søerne

Naturen er i fokus overalt på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. Uden for vinduet, i maden og i den daglige grønne drift. For dét, at hotellet ligger skønt ved å, skov og sø, gør, at vi også tager et helt særlig ansvar overfor den pragtfulde natur i nærområdet. 

Besøg derfor Hotel Frederiksdal, og mærk fordelene ved et naturligt ophold - uanset om du skal til dagsmøde, gæste en konference eller overnatte i en af værelserne. De naturlige processer løber nemlig overalt på hotellet - fra madkoncepterne til energikilderne - i takt med Mølleåen lige udenfor vinduet.

FrederiksdalMap
Book selv dit møde eller konferenceophold

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ligger direkte ned til Mølleåen - midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Det giver en placering, som på mest naturlig vis overgår de fleste forventninger til både de store konferencer, de små møder, de uforglemmelige fester og de særlige middage for to. 

På Hotel Frederiksdal er det de naturlige rammer, der kan gøre dit næste arrangement til en stor grøn succes. Og rammerne kan altid skræddersys, så du får et dagsprogram, et måltid eller en hel fest, der passer lige til dig.

60 værelser
117 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
12 mødelokaler
Max 150 personer i største lokale
100 gratis p-pladser og 4 ladestandere til elbil som kan benyttes via Clever abonnement

Stemningsfuld restaurant

Langs Mølleåens bredder, lige mellem Furesøen og Bagsværd Sø, finder du Frederiksdal, hvor du i restaurantens lyse lokaler kan få både natur- og smagsoplevelser, der er ud over det sædvanlige. 

Se mere om vores restarant, menuer og priser her >>

Mødelokaler

Vores 12 mødelokaler fremstår lyse og rummelige og flere af dem har direkte adgang til Mølleåen og smuk natur. Her kan du holde møder til ethvert formål, og vi kan huse alt fra 2-150 personer. 

Se mere om vores møde- og konferencefaciliteter her >>

Sjove oplevelser til vands

Det har sine fordele at bo lige ned til Mølleåen og tæt på både Furesøen og Bagsværd Sø. Det giver nemlig gode muligheder for skønne oplevelser til vands. Nyd en tur i kano eller kajak eller hop ombord på Baadfarten, som ligger til for foden af hotellet. 

Loungeområde

Hyggelige loungeområder, som du kan føle dig hjemme i, er en del af charmen ved Frederiksdal. Sæt dig godt til rette foran pejsen med dagens avis, mens du nyder en varm kop økologisk kaffe. 

Vinkælder

Gå på opdagelse i vores egen vinkælder, som du også har mulighed for at booke til et arrangement, hvis du ønsker en lidt anderledes kulisse. 

Lej en Sinatur-cykel

Lej en cykel og tag på opdagelse i den smukke natur omkring hotellet, der byder på både vand, skov og by. Som gæst på Frederiksdal kan du leje vores Sinatur-cykler for kun 75 kr. pr. dag. 

Egen altan

De fleste af vores værelser har egen altan med god plads til at slå sig ned og nyde udsigten over Mølleåen. 

Tæt på Frederiksdal Fribad

Glem ikke badetøjet, hvis du er til en tur i bølgen blå. Frederiksdal Fribad ligger kun en ganske kort og hyggelig gåtur fra hotellet og byder på dejligt bademiljø.

Værelser

Vores 60 værelser er indrettet i en lys og nordisk stil og rummer alt, hvad du får brug for under dit ophold. Værelserne varierer i størrelse afhængig af kategori, og mange har adgang til egen altan og udsigt over Mølleåen. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

I er 'til stede' og nærværende

"I er 'til stede' og nærværende. Alt virker - og hvis ikke det gør, så er I super hurtige til at fixe det. Omgivelserne er fantastiske og der er en rolig atmosfære."
Lisbeth Tanghøje
COWI

Sinatur går foran som det gode eksempel

"Økologien er vigtig og viser, at Sinatur går foran som det gode eksempel. Som gæst giver det ekstra lyst til at vælge dem."
Jette Juul Christensen
Teva Danmark

Hele vejen rundt er det bare i orden!

"Det spiller for jer. I er opmærksomme, imødekommende, hjælpsomme og hurtige til at rykke hvor der er brug for jer. Det gælder hele holdet, lige fra modtagelsen, til mad & betjening i restauranten, til ommøblering af lokalet og IT hjælp. Hele vejen rundt er det bare i orden!"
Charlotte Wiitanen
Lyngby Taarbæk Kommune

Frederiksdal - lige midt i naturen

På Hotel Frederiksdal passer vi ekstra godt på naturen. I dén er der nemlig masser af muligheder - blandt andet for at for få flere smage i maden, mere energi til dagen og bedre fundament for arbejdet. Derfor tager Frederiksdal altid udgangspunkt i den omkringliggende natur. Både når det kommer til råvarer, energiformer, mindset og meget andet.

Alle produkter og tjenester på Hotel Frederiksdal er designet, organiseret og implementeret til at være gavnligt for både dig og naturen. Sådan lever hotellet op til de højeste standarder inden for miljømæssige forhold. Det betyder, at et ophold, et møde eller en konference hos Hotel Frederiksdal altid er grønt. Hele vejen igennem.

Et madkoncept udover det sædvanlige

Selvom maden på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference har et grønt og bæredygtigt mindset, så er den langtfra ensformig og begrænset. Årstiderne har altid deres gang i køkkenet, hvor de dikterer kokkenes kompromisløse trylleri med sæsonens friske og lokale råvarer. Det giver de bedste smage på det bedste og mest bæredygtige grundlag.

Du kan derfor sætte dig til bords hos restauranten på Hotel Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference med en forventning om at få en naturlig smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Det er nemlig ikke for ingenting, at vi har ‘Det Økologiske Spisemærke’ i sølv - oveni købet som Danmarks eneste hotelkæde.

Sinaturs grønne fokus er derfor ikke kun udgjort af, at der er noget kønt og beroligende at kigge på. Her investerer vi løbende i bæredygtighedstiltag, så naturen også kan indvirke på og forbedre os endnu mere - lige fra de store smagsoplevelser til de gode konferencefaciliteter.

Book dit ophold hos Sinaturs Hotel Frederiksdal

Hos Hotel Frederiksdal har vi plads til dig. Her er nemlig højt til loftet og vidt til væggene midt ude i den rolige skov.

 

 

Festlokaler og mindeværdige oplevelser på Frederiksdal
Hold fest med udsigt til Mølleåen
Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
+45 4585 4333
frederiksdal@sinatur.dk