Menu
Booking
Booking af møder og konferencer
4585 4333
4585 4333
Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.
Booking af ophold for privat
Book dit ophold nu
Velkommen til Frederiksdal
En perle mellem søerne

Naturen er nærværende overalt på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. Vi ligger skønt ved Lyngby, tæt ved å, skov og sø, og der er noget kønt og beroligende at kigge på i alle retninger. Også i vores populære restaurant kan du mærke årstidernes gang – her tryller kokkene med de friske, lokale råvarer, der er i sæson, og som giver dig smagsoplevelser udover det sædvanlige.

Book dit ophold nu
Det hurtige overblik
Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ligger direkte ned til Mølleåen, midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø.
60 værelser
117 sengepladser
150 spisepladser i restaurant
3 km til station
25 km til lufthavn
100 gratis p-pladser
Mødefaciliteter
Det gode møde begynder med de rigtige rammer

Vores store og lyse konferencelokaler, de fleste med udsigt til Mølleåen, sætter scenen for et succesfuldt mødearrangement.

En af vores medarbejdere følger jer dagen igennem og sørger for, at alt går, som det skal. Vi arbejder med flydende pauser, så hvis jeres tidsplan skrider lidt, er vi hjælpsomme og fleksible. Vi har også ideer til, hvordan du kan give deltagerne en anderledes oplevelse.

Kontakt os og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi gør dit arrangement til en succes.

Book dit møde nu
Mulig bordopsætning:
190
50
150
120
150
38
I er 'til stede' og nærværende
"I er 'til stede' og nærværende. Alt virker - og hvis ikke det gør, så er I super hurtige til at fixe det. Omgivelserne er fantastiske og der er en rolig atmosfære."
Lisbeth Tanghøje
COWI
Sinatur går foran som det gode eksempel
"Økologien er vigtig og viser, at Sinatur går foran som det gode eksempel. Som gæst giver det ekstra lyst til at vælge dem."
Jette Juul Christensen
Teva Danmark
Det sker på Frederiksdal
Oplevelser med natur og gastronomi
Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
T. +45 4585 4333