Book nu
Velkommen til Frederiksdal

En perle mellem søerne

Naturen er nærværende overalt på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. Vi ligger skønt ved Lyngby, tæt ved å, skov og sø, og der er noget kønt og beroligende at kigge på i alle retninger. I vores populære restaurant kan du også mærke årstidernes gang, for i køkkenet tryller kokkene med sæsonens friske, lokale råvarer - og giver dig smagsoplevelser udover det sædvanlige.

FrederiksdalMap
Booking af møder og konferencer

Ønsker du at mærke stemningen og se hotellet med egne øjne, før du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os for en rundvisning.

Få et tilbud

Booking af værelser eller ophold

Det hurtige overblik

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ligger direkte ned til Mølleåen - midt i den smukke natur mellem Furesø og Bagsværd Sø. Vi er sikre på, vi kan overgå dine forventninger til os - uanset om det drejer sig om en stor konference, et lille møde, en bryllupsfest eller lækker middag for to. Vi har nemlig rammerne til at gøre dit arrangement til en succes.

Info om vores Covid-19 retningslinjer

60 værelser
117 sengepladser
Handicapvenlige faciliteter
12 mødelokaler
Max 150 personer i største lokale
100 gratis p-pladser og en ladestander til elbil som kan benyttes via Clever abonnement

Stemningsfuld restaurant

Langs Mølleåens bredder, lige mellem Furesøen og Bagsværd Sø, finder du Frederiksdal, hvor du i restaurantens lyse lokaler kan få både natur- og smagsoplevelser, der er ud over det sædvanlige. 

Se mere om vores restarant, menuer og priser her >>

Mødelokaler

Vores 12 mødelokaler fremstår lyse og rummelige og flere af dem har direkte adgang til Mølleåen og smuk natur. Her kan du holde møder til ethvert formål, og vi kan huse alt fra 2-150 personer. 

Se mere om vores møde- og konferencefaciliteter her >>

Sjove oplevelser til vands

Det har sine fordele at bo lige ned til Mølleåen og tæt på både Furesøen og Bagsværd Sø. Det giver nemlig gode muligheder for skønne oplevelser til vands. Nyd en tur i kano eller kajak eller hop ombord på Baadfarten, som ligger til for foden af hotellet. 

Loungeområde

Hyggelige loungeområder, som du kan føle dig hjemme i, er en del af charmen ved Frederiksdal. Sæt dig godt til rette foran pejsen med dagens avis, mens du nyder en varm kop økologisk kaffe. 

Vinkælder

Gå på opdagelse i vores egen vinkælder, som du også har mulighed for at booke til et arrangement, hvis du ønsker en lidt anderledes kulisse. 

Lej en Sinatur-cykel

Lej en cykel og tag på opdagelse i den smukke natur omkring hotellet, der byder på både vand, skov og by. Som gæst på Frederiksdal kan du leje vores Sinatur-cykler for kun 75 kr. pr. dag. 

Egen altan

De fleste af vores værelser har egen altan med god plads til at slå sig ned og nyde udsigten over Mølleåen. 

Tæt på Frederiksdal Fribad

Glem ikke badetøjet, hvis du er til en tur i bølgen blå. Frederiksdal Fribad ligger kun en ganske kort og hyggelig gåtur fra hotellet og byder på dejligt bademiljø.

Værelser

Vores 60 værelser er indrettet i en lys og nordisk stil og rummer alt, hvad du får brug for under dit ophold. Værelserne varierer i størrelse afhængig af kategori, og mange har adgang til egen altan og udsigt over Mølleåen. 

Se flere billeder og værelsesbeskrivelser her >>

I er 'til stede' og nærværende

"I er 'til stede' og nærværende. Alt virker - og hvis ikke det gør, så er I super hurtige til at fixe det. Omgivelserne er fantastiske og der er en rolig atmosfære."
Lisbeth Tanghøje
COWI

Sinatur går foran som det gode eksempel

"Økologien er vigtig og viser, at Sinatur går foran som det gode eksempel. Som gæst giver det ekstra lyst til at vælge dem."
Jette Juul Christensen
Teva Danmark

Hele vejen rundt er det bare i orden!

"Det spiller for jer. I er opmærksomme, imødekommende, hjælpsomme og hurtige til at rykke hvor der er brug for jer. Det gælder hele holdet, lige fra modtagelsen, til mad & betjening i restauranten, til ommøblering af lokalet og IT hjælp. Hele vejen rundt er det bare i orden!"
Charlotte Wiitanen
Lyngby Taarbæk Kommune
Festlokaler og mindeværdige oplevelser på Frederiksdal
Hold fest med udsigt til Mølleåen
Frederiksdalsvej 360
2800 Kgs. Lyngby
+45 4585 4333
frederiksdal@sinatur.dk