Book nu

Lej selskabslokaler hos Sinatur


Hos Sinatur kan du leje selskabslokaler på ét af vores seks enestående hoteller. Det giver dig mulighed for at holde en fest i fuldt flor midt i den jyske, fynske eller sjællandske natur. Lokalerne spænder fra hvælvede kældre og rustikke bindingsværker til hvide sale og store herregårdsstuer. Det giver din fest mulighed for at have højt til loftet og være nede på jorden – samtidig.

Hold din næste fest hos os!
 

Altid i selskab med naturen

Hos Sinatur lejer du selskabslokaler midt i den danske natur. Udenfor vinduerne har du og dine gæster derfor kig til enten den brusende Mølleå, den farvestrålende hede eller det spejlblanke sund. Og heldigvis forbliver naturen ikke kun udenfor lokalerne. Når du holder din fest hos Sinatur, står vores dygtige kokke nemlig også for maden, hvilket betyder, at de bringer den omkringliggende egn ind til dig på en tallerken.

Ejendommelig gastronomi

Hos alle Sinaturs hoteller og restauranter henter personaler maden fra den gavmilde omegn. Her finder kokkene verdensklasse-mad lige udenfor døren. De plukker krydderurter fra åen, dyrker friske grøntsager i egne køkkenhaver og henter de lækreste frugter fra havens træer og buske. Samtidig samarbejder vi med lokale leverandører, så vi kun skal til nabogården for at hente kød og det nærmeste bryggeri for at genopfylde øl-lageret.

Fornuftig og festlig madoplevelse

Det store fokus på den nærliggende omegn har gjort Sinatur til stolte indehavere af Det Økologiske Spisemærke i sølv. Derfor kan du være sikker på, at vi ved præcis, hvor maden kommer fra, og hvilken god historie, der ligger bag ved eneste bid på tallerkenen. Den naturskønne og gennemtænkte madoplevelse kan derfor gøre din fest endnu mere skøn og hjertevarm.

Læs mere om Sinaturs madkoncept

Traditioner i festlige lokaler

Skal du holde festlig påskefrokost eller salig julesammenkomst?

Uanset hvilken festlighed, du og dine nærmeste har tradition for at afholde, så kan I leje lokaler og mad hos Sinatur. I kan gå på jagt efter påskeæggene i den grønne bøgeskov ved Hotel Haraldskær, eller skåle de lysere tider ind i første parket til det krystalblå hav ved Hotel Storebælt. I årets mere dunkle måneder kan I samle venner og kollegaer over lun julemad med udsigt til den snedækkede ådal ved Hotel Skarrildhus eller hygge under bindingsværket på den hvide gårdsplads ved Hotel Gl. Avernæs.

Fejr livet i glædelige omgivelser

Dåb, konfirmation, fødselsdage og bryllup.

Livets naturlige facetter fortjener opmærksomhed og hyldest – og hvilket sted danner bedre ramme om sådanne fejringer end den dejlige, danske natur? Hos Sinatur kan du derfor leje selskabslokaler til både romantiske lejligheder og familiære anliggender, der giver festen et naturligt udgangspunkt. Her kan brudeparret slappe af til Fænøsunds idylliske bølgeskvulp på Hotel Sixtus, mens den jyske hede kan være bagtæppet til konfirmandens store dag på Hotel Skarrildhus. Sinaturs magiske hoteller er også et naturlige valg, når det kommer til fejring af familiens nyeste medlem, eller når alderen rykker sig endnu et år.

Skal vi danne rammen om din næste fest?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Personlige oplysninger