Velkommen til en spiseoplevelse, der trækker tråde fra havet til marken – og fra køkkenet direkte til dit bord. I restauranten på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference mærker du tydeligt den gennemtænkte tilgang til mad og råvarer. Her er der ingen smutveje, kun rene smage og ærlige måltider.
Køkkenet tager afsæt i de lokale skatte, som Fyn og det omkringliggende Sydfynske Øhav byder på. Friske grøntsager fra lokale producenter, fisk fra nærliggende farvande og oste, der har fået lov at modne med tålmodighed. Når årstiderne skifter, skifter menuen med – så du altid kan glæde dig til nye smagsoplevelser.
Maden er både en fryd for ganen og et ansvarligt valg. Vi prioriterer økologiske råvarer og undgår oksekød, fordi det har et højt klimaaftryk. I stedet finder du retter med kylling, fisk og masser af grønt. Det er vores måde at tage hensyn – både til dig og til naturen omkring os.
Restauranten ligger i en historisk bygning, hvor de gamle detaljer møder moderne komfort. Flotte vinduespartier lukker lyset ind og giver frit udsyn til Helnæs Bugts rolige vand. Her kan du sidde længe over et måltid, mens du mærker stilheden sænke sig.
Vi kalder det mad med mening. Et måltid her er mere end en pause i dagen – det er et øjeblik, hvor du kan koble af og finde nærvær. Uanset om du kommer forbi som konferencedeltager, weekendgæst eller blot på en frokostudflugt, sørger vi for, at du føler dig velkommen.
Vi laver al vores mad fra bunden, og det er årstiderne, som dikterer vores menukort. Vi har et skarpt fokus på bæredygtighed, vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, og vi får næsten alle vores råvarer fra lokale leverandører på Fyn. Vi mener ikke, vi bør flytte fødevarer rundt på hele kloden, hvis vi kan undgå det, og vi kan nemt undgå det her på Sydvestfyn. Vi er nemlig velsignet med fødevarer i verdensklasse, som dyrkes, avles og fremstilles lige på vores dørtrin. Vi serverer Fyn på en tallerken, og det er vi meget stolte af.
Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.
Kontakt restauranten
+45 6373 7373
Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lør 07.30-10.00
Søn 08.00-10.30
Aften
Man-Tors 18.30-22.00
Fre-Lør 18.30-22.00
(Køkkenet lukker kl. 20.00)
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold