Book nu

Få en idyllisk spiseoplevelse


På Agernæs, lige på kysten af Helnæsbugten og Det Sydfynske Øhav, ligger smukke Gl. Avernæs.
Med udsigt til park, skov, strand og vand, mad i særklasse samt tjenere med nærvær, gør vi alt for at give dig en fantastisk oplevelse.

Vores restaurant

Frokost på terrassen
I perioden 16. juli - 4. august 2024 holder vi åbent for frokost på terrassen.
Bestil bord på tlf. 6373 7373 eller glavernaes@sinatur.dk 
Se vores frokostkort her:

Menukort sommerfrokost

Sæsonmenu i restauranten
1 retter    kr.    235,00 pr. person
2 retter    kr.    350,00 pr. person
3 retter    kr.    475,00 pr. person
4 retter    kr.    600,00 pr. person
Tillægsret: Osteudvalg kr. 125,00 pr. person

Vinmenu
Se vores vinkort nedenfor eller spørg i restauranten.
Vi gør opmærksomme på, at vi ikke kan garantere, at alle vine i kælderkortet er på lager eller i stort antal.

Vinkort     Kælderkort

Menu

Vores menuer er bygget op omkring sæsonens friskeste råvarer.

Det betyder blandt andet, at du vil se egnens kartofler og havens frugter på tallerkenen i sommerperioden, mens hjemmedyrkede rødkål og saftige gulerødder kan pryde menuen i de koldere måneder. 

Selvom restaurantens mad er lavet på naturens præmisser, så skal den naturligvis også være på dine præmisser. Har du nogen allergener eller særlige kostvaner, vi skal tage højde for i vores menu til dig, er du mere end velkommen til at spørge vores søde tjenere til råds, eller kontakte os forud for dit ophold. Vi har altid vegetariske og veganske retter på vores kort. 
 

Nedenfor ses vores ugemenuer. Vi glæder os til, at byde Jer velkommen i restauranten

Menu uge 24

Menu uge 25

Selskaber

Hold livets store fester i naturskønne omgivelser ved halvøen Agernæs. 

Uanset om du holder fødselsdag, barnedåb, bryllup, konfirmation, jubilæum, julefrokost eller et helt andet arrangement, får din fest et helt unikt bagtæppe på Gl. Avernæs - kun et kvarter fra Assens. Vi lægger stor vægt på at levere en meget høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Dette gør sig bl.a. gældende i vores gastronomi, hvor vi bruger gode, sæsonfriske og gerne lokale råvarer.

Se vores selskabskort herunder, og lad dig inspirere.

Selskabskort 2024

Konfirmation 2024

Hold dit bryllup på Gl. Avernæs - læs mere her

Mad med mening

Vi laver al vores mad fra bunden, og det er årstiderne, som dikterer vores menukort. Vi har et skarpt fokus på bæredygtighed, vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv , og vi får næsten alle vores råvarer fra lokale leverandører på Fyn. Vi mener ikke, vi bør flytte fødevarer rundt på hele kloden, hvis vi kan undgå det, og vi kan nemt undgå det her på Sydvestfyn. Vi er nemlig velsignet med fødevarer i verdensklasse, som dyrkes, avles og fremstilles lige på vores dørtrin. Vi serverer Fyn på en tallerken, og det er vi meget stolte af.

Læs mere om vores madkoncept

Lokale råvarer

Vi bruger ‘Sydfynske Lam’ fra Hjelholt i Gudme. Lammene er af en kødfuld race med flot fedtsætning, og kødet er et udpræget kvalitetsprodukt. Vores svinekød er ‘Gourmetgris’ fra Svendborg, hvor grisene er nøje udvalgt fra gårde i lokalområdet. Efter slagtning får kødet lov til at krogmodne, og de stykker, vi får, altid er fulde af god smag og flotte marmoreringer. Al vores kødpålæg til morgenbordet kommer fra et lille økologisk slagteri, og vi har endda fået fremstillet vores egen økologiske hotdog-pølse i samarbejde med Steensgaard Principlandbrug.

I sæsonen henter vi dagligt friskopgravede frilandskartofler hos kartoffelfanatikeren Regnar, som bor et par kilometer nede ad vejen. Hvert år får vi økologisk æblemost fra de gode folk i  Vedelshave, og vores koldpressede rapsolie, som vi bruger til salater og dressinger, får vi fra Peter på Vestfyn. 
Med de fantastiske leverandører er det alt andet end kedeligt at handle lokalt, og vi kender både bønderne, slagterne, avlerne og deres produkter indgående. Vi tør godt love, at vores omgivelser, vores køkken og ikke mindst vores råvarer gør et besøg på restauranten på Gl. Avernæs til en oplevelse, du ikke kan få andre steder.

Hos Sinatur Hotel & Konference finder du ingen oksekød på vores konferencemenuer, men det kan tilvælges for dem, der foretrækker det. Ønsker du, at der serveres oksekød, beder vi dig om at betale et klimatillæg på 25 kr. pr. kuvert. Klimatillægget donerer vi ubeskåret til Den Danske Naturfond, som investerer pengene i skov. 

Oksekødet får vi fra Spis Min Gris, der stiller ekstra krav til dyrevelfærd, aftager alene kvæg fra mælkeproduktionen og samarbejder med klimabevidste landmænd. Dyrene aflives på den gård, hvor de har levet et godt og naturligt liv og haft mulighed for, at udvikle deres instinkter. 

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
+45 6373 7373

 

undefined  undefined

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lør-søn 07.30-10.00

Aften
Man-Tors 18.30-22.00
Fre-Søn 18.30-22.00 
(Køkkenet lukker kl. 20.00)