Book nu

Gastronomi fra øverste hylde

Få en idyllisk spiseoplevelse i restauranten på Gl. Avernæs


På Agernæs, lige på kysten af Helnæsbugten og Det Sydfynske Øhav, ligger Gl. Avernæs og byder gæsterne velkommen med en blanding af bindingsværk og pudsede tårne. Udsigten til park, skov og ikke mindst strand og vand gør restauranten ikke mindre idyllisk, og sådan en beliggenhed fortjener mad i særklasse.

 

Priser

Sæsonmenu
1 retter    kr.    225,00 pr. person
2 retter    kr.    295,00 pr. person
3 retter    kr.    375,00 pr. person
4 retter    kr.    440,00 pr. person

Vinmenu
Se vores vinkort nedenfor eller spørg i restauranten.

Vinkort 2020

Kælderkort

Vi gør opmærksomme på, at vi ikke kan garantere alle vine i kælderkortet er på lager eller i stort antal. 


 

Menu

Vores menuer er bygget op omkring sæsonens friskeste råvarer.

Hos Sinatur passer vi godt på vores gæster. Og det er en god gang, at vi har en fælles 0.000 kr. Vores dygtige personale altid står klar til at hjælpe dig, så du får den bedste oplevelse. Vegetar og veganske retter kan du altid finde i vores buffet og i menukortet.

Menu Uge 39

Menu Uge 40

Selskaber

Hold livets store fester i naturskønne omgivelser ved halvøen Agernæs. 

Uanset om du holder fødselsdag, barnedåb, bryllup, konfirmation, jubilæum, julefrokost eller et helt andet arrangement, får din fest et helt unikt bagtæppe på Gl. Avernæs - kun et kvarter fra Assens. Vi lægger stor vægt på at levere en meget høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Dette gør sig bl.a. gældende i vores gastronomi, hvor vi bruger gode, sæsonfriske og gerne lokale råvarer.

Se vores selskabskort herunder, og lad dig inspirere.

Selskabskort 2020

Konfirmationskort Efterår 2020

Hold dit bryllup på Gl. Avernæs

Mad med mening

Vi laver al vores mad fra bunden, og det er årstiderne, som dikterer vores menukort. Vi har et skarpt fokus på bæredygtighed, vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv , og vi får næsten alle vores råvarer fra lokale leverandører på Fyn. Vi mener ikke, vi bør flytte fødevarer rundt på hele kloden, hvis vi kan undgå det, og vi kan nemt undgå det her på Sydvestfyn. Vi er nemlig velsignet med fødevarer i verdensklasse, som dyrkes, avles og fremstilles lige på vores dørtrin. Vi serverer Fyn på en tallerken, og det er vi meget stolte af.

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

Lokale råvarer

Vi bruger ‘Sydfynske Lam’ fra Hjelholt i Gudme. Lammene er af en kødfuld race med flot fedtsætning, og kødet er et udpræget kvalitetsprodukt. Vores svinekød er ‘Gourmetgris’ fra Svendborg, hvor grisene er nøje udvalgt fra gårde i lokalområdet. Efter slagtning får kødet lov til at krogmodne, og de stykker, vi får, altid er fulde af god smag og flotte marmoreringer. Al vores kødpålæg til morgenbordet kommer fra et lille økologisk slagteri, og vi har endda fået fremstillet vores egen økologiske hotdog-pølse i samarbejde med Steensgaard Principlandbrug.

I sæsonen henter vi dagligt friskopgravede frilandskartofler hos kartoffelfanatikeren Regnar, som bor et par kilometer nede ad vejen. Hvert år får vi økologisk æblemost fra de gode folk i  Vedelshave, og vores koldpressede rapsolie, som vi bruger til salater og dressinger, får vi fra Peter på Vestfyn. 
Med de fantastiske leverandører er det alt andet end kedeligt at handle lokalt, og vi kender både bønderne, slagterne, avlerne og deres produkter indgående. Vi tør godt love, at vores omgivelser, vores køkken og ikke mindst vores råvarer gør et besøg på restauranten på Gl. Avernæs til en oplevelse, du ikke kan få andre steder.

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
6373 7373

 

undefinedundefined 

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Lør-søn 07.30-10.00

Frokost
Man-lør (bestil bord i forvejen)

Aften
Man-lør 18.30-00.00 
(Køkkenet lukker kl. 20.00)