Book nu

Job i Sinatur


I Sinatur Hotel & Konference har vi en vision: Vi vil være de bedste i Danmark til at skabe øjeblikke, vores gæster aldrig glemmer.

Med udgangspunkt i vores 3 værdier; Nærvær, Natur og Gastronomi - og et særligt fokus på bæredygtighed - skaber vi værdi for vores gæster, ejere og medarbejdere.

Vil du være med på holdet? 
Så læs mere nedenfor.

Danmarks bedste arbejdsplads

I Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Og vi har en målsætning om, at vi vil være Danmarks bedste arbejdsplads.

Ordentlige forhold

Som medarbejder i Sinatur bliver du en del af en virksomhed med sunde værdier og en god arbejdskultur, hvor du kan være sikker på at blive behandlet ordentligt. Vi har naturligvis overenskomst på alle områder, hvilket er din garanti for ordnede forhold og god løn. 

Vil du med på holdet?


Se vores ledige stillinger via linket nedenfor. 

Vi er altid interesseret i at tiltrække de bedste medarbejdere. Og selvom vi måske ikke har en stilling, der matcher dine kompetencer lige nu, hører vi meget gerne fra dig. Fortæl os lidt om dig selv og hvad du kan bidrage med i Sinatur og upload dit CV til vores jobdatabase, så vi kan matche dig med en stilling ved fremtidige rekrutteringer. 

Upload CV