Menu
da
en

Job i Sinatur

I Sinatur Hotel & Konference vi vil være de bedste i Danmark til at skabe øjeblikke, som vores gæster aldrig glemmer. Det er nemlig vores vision og ud fra den har vi sat rammerne for vores mission:

Med udgangspunkt i vores værdier Nærvær, Natur og Gastronomi – og særligt fokus på bæredygtighed – skaber vi værdi for vores gæster, ejere og medarbejdere.


 

Du får de bedste kolleger

Hvis missionen skal lykkes, så kræver det naturligvis også at vi har sat det ”rigtige hold” af medarbejdere og giver plads og mulighed til at udvikle sig som medarbejder i Sinatur.

 


 

Ordentlige forhold

Som medarbejder i Sinatur kan du altid være sikker på at ordentlighed og ”rent mel i posen” er to af de vigtigste ingredienser i vores kultur og den måde,  vi behandler vores medarbejdere på. Vi har naturligvis overenskomst på alle områder, hvilket er din garanti for ordnede forhold og en god løn.

Søg job hos os

Vi er altid interesseret i at tiltrække de bedste medarbejdere, så derfor vi vil meget gerne høre fra dig og hvad du kan bidrage med i Sinatur.

Mød os også gerne i hverdagen – kig ind på det hotel, du kunne tænke dig at arbejde på. Vi glæder os altid til at møde vores kommende medarbejdere i øjenhøjde med et smil.

Du kan også uploade dit CV til vores jobdatabase, så vi kan matche dig op med en stilling ved fremtidige rekrutteringer.

Upload CV