Book nu

Vil du være ansat i Danmarks bedste hotelkæde?


Ved Danish Travel Awards 2019 blev Sinatur blev kåret som Danmarks Bedste Hotelkæde. Det skyldes blandt andet, at vi driver hotel på naturens præmisser: Vi prioriterer fx økologi og lokale råvarer, og vi har det Økologiske Spisemærke i sølv.

Hvis du deler vores kærlighed til naturen, kan du få et arbejdsliv med engagerede kolleger, som fokuserer på bæredygtighed og ansvarlighed og behandler hinanden med respekt. Som medarbejder på et af vores seks hoteller får du også god løn, ordnede forhold og en fleksibel arbejdsdag, så du har overskud til familieliv og fritidsaktiviteter. Og hvis du vil, kan du få masser af ansvar.

"Jeg føler virkelig, at jeg kan holde hånden på mit kokkehjerte i det, vi gør"

Anne Cathrine er køkkenchef på Skarrildhus, fordi hun brænder for Sinaturs værdier: Natur, nærvær og gastronomi. Hun henter råvarerne hos de lokale producenter og krydrer maden med grønt fra skovbunden, og hun sætter en ære i, at intet går til spilde.
 

Ordentlige forhold

Som medarbejder i Sinatur bliver du en del af en virksomhed med sunde værdier og en god arbejdskultur, hvor du kan være sikker på at blive behandlet ordentligt. Vi har naturligvis overenskomst på alle områder, hvilket er din garanti for ordnede forhold og god løn.

Kom med på holdet


Via linket forneden kan du se de stillinger, der er ledige lige nu. Hvis der ikke er nogen, der passer dig, vil vi meget gerne høre fra dig alligevel. Send os dit cv og fortæl lidt om, hvad du kan bidrage med i Sinatur. Så hører du fra os, når der en ledig stilling, der matcher dine interesser

Upload CV