Book nu

Vil du være ansat i Danmarks bedste hotelkæde?


Ved Danish Travel Awards 2019 blev Sinatur blev kåret som Danmarks Bedste Hotelkæde. Det skyldes blandt andet, at vi driver hotel på naturens præmisser: Vi prioriterer fx økologi og lokale råvarer, og vi har det Økologiske Spisemærke i sølv.

Hvis du deler vores kærlighed til naturen, kan du få et arbejdsliv med engagerede kolleger, som fokuserer på bæredygtighed og ansvarlighed og behandler hinanden med respekt. Som medarbejder på et af vores seks hoteller får du god løn, ordnede forhold og en fleksibel arbejdsdag, så du har overskud til familieliv og fritidsaktiviteter. Og hvis du vil, kan du få masser af ansvar.

I Sinatur har vi desuden etableret vores eget interne ambassadørkorps bestående af medarbejdere, der skal være med til at videreudvikle grønne tiltag og sikre, at vores samfundsambition og ambitiøse 2030-mål bliver forankret i hele virksomheden. 

Mød en medarbejder i Sinatur  

Anne Cathrine er køkkenchef på Skarrildhus, fordi hun brænder for Sinaturs værdier: Natur, nærvær og gastronomi. Hør hende fortælle om sit arbejde, vores gastronomiske profil samt hvordan det er at arbejde i Sinatur.

 

 

Ledige stillinger