Book nu

Få job hos Danmarks mest grønne og ansvarlige hotelkæde


Sinatur Hotel & Konference ønsker at få ildsjæle med ombord, der deler kærligheden til naturen og viljen til at tage ansvar for den. Er det dig?

Læs mere om forholdene og arbejdsdagene her på siden, og bliv en del af vores bæredygtige og ansvarsfulde arbejde, der har gjort os til Danmarks bedste hotelkæde. 

Ledige stillinger


Bliv vores nye bæredygtige medarbejder

Foruden at være kåret som Danmarks bedste hotelkæde, er vi en virksomhed, der har fokus på ansvarlighed og bæredygtighed. Det er os - intet mindre. Vi har en stærk, gennemgående ambition om at drive hoteller på naturens præmisser, og vi prioriterer derfor at have bæredygtighed som en central del af forretningsstrategien.

Men at integrere bæredygtighed og ansvarlighed i vores forretning og produkter er ikke noget, der kommer af sig selv. Hos Sinatur Hotel & Konference er det derfor en del af forretningsstrategien at blive grønnere. Hver dag. Af den grund lever bæredygtigheden også overalt i vores virksomhed: Fra vores produkter og services til vores medarbejdere.

Netop derfor vil du, som ny medarbejder, være et af vores vigtigste kort. Du er nemlig med til aktivt at sætte bæredygtighed i forbindelse med vores produkter og services. Men du står ikke alene med det. Vi sørger for at give de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold, så du har det bedste fundament at bygge videre på. Det er en medarbejderstrategi, der blandt andet har gjort os til Nordens første B Corp-certificerede hotelkæde.

Arbejd hos Nordens første B Corp-certificerede hotelkæde

Med en B Corp-certificering kan du være sikker på, at det sted, du lægger din arbejdsenergi, har dokumentation for at gøre en forskel for samfundet.

Men hvad betyder det helt konkret, at Sinatur Hotel & Konference har en B Corp-certificering? Vores B Corp certificering er et bevis på, at vi er blandt nogle af verdens mest bæredygtige virksomheder. Miljømæssigt såvel som samfundsmæssigt og socialt. Alt er nemlig gennemsigtigt, da vi som B Corp-certificeret virksomhed skal kunne dokumentere, at der er handling bag vores ord. 

Derfor er certificeringen hos Sinatur Hotel & Konference din garanti for, at du ansøger om job hos en virksomhed, hvor alt lever op til de højeste standarder. Fra løn og arbejdsforhold til de produkter og services, vi tilbyder gæsterne.

Vi er Danmarks bedste hotelkæde, naturligvis


´Ved EU’s miljøpriskonkurrence i 2021 vandt Sinatur Hotel & Konference i kategorien ‘Miljømanagement’. Her var det implementeringen af vores omfattende bæredygtighedsstrategi, der gjorde udvalget, hvor især vores certificerede klimaregnskab, bæredygtige indkøbspolitik, genanvendelse i alle værdistrømme og leverandørsamarbejde om miljørigtig emballage gjorde udfaldet.

Vores grønne omstilling og kontinuerlige forbedringer er altså nu anerkendt som ganske særlige, og dét er din garanti for, at du er en af de danske, grønne frontløber, når du arbejder hos hos Sinatur Hotel & Konference. Og vi stopper ikke her ved miljøprisen. Ansvarligt og bæredygtigt forbrug har nemlig ingen målstreg. Derfor er det vigtigt for Sinatur Hotel & Konference at blive ved med at handle mere, end vi taler. Af den grund investerer vi løbende i yderligere bæredygtighedstiltag og rykker ved miljøstandarderne. Vi arbejder blandt andet dagligt med FN’s 17 verdensmål, mens bæredygtighed og ansvarlighed naturligt spiller en central rolle i vores samfundsambition.

Mød en medarbejder fra Sinatur Hotel & Konference


Måden vi arbejder på er altafgørende - både for din arbejdsglæde og for resultatet af arbejdet. Men hvordan foregår arbejdet hos os?

Herunder kan du møde Anne Cathrine, der er køkkenchef på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference. Hun brænder for vores værdier: Natur, nærvær og gastronomi. Hør hende fortælle om sit arbejde, den gastronomiske profil, samt hvordan det er at være en del af Sinatur-hotellernes bæredygtige og ansvarlige forretningsstrategi.

Du kan også møde nogle af vores elever her.

 

 

Sådan kan din arbejdsdag se ud


Hos Sinatur Hotel & Konference kan du få et arbejdsliv med engagerede kolleger og forhold, der fokuserer på gode og ordnede rammer. Både i forbindelse med bæredygtighed, ansvarlighed og i at behandle hinanden med respekt. 

Du kan læse om nogle af fordelene ved at arbejde hos Sinatur Hotel & Konference her:

  • Som medarbejder får du god løn, ordnede forhold og en fleksibel arbejdsdag, så du har overskud til familieliv og fritidsaktiviteter på sidelinjen
  • Du har mulighed for at få masser af ansvar, så du konsekvent udvikler dig i dit job hos os
  • Uanset din stilling kommer du til at arbejde med bæredygtighed og drift ud fra et grønt og ansvarligt mindset

I Sinatur Hotel & Konference har vi etableret vores eget interne ambassadørkorps bestående af medarbejdere, der skal være med til at videreudvikle grønne tiltag og sikre, at vores samfundsambition og ambitiøse 2030-mål bliver forankret i hele virksomheden. Netop derfor mener vi det, når vi siger, at vores medarbejdere er vores vigtigste kort.