Book nu

Vil du være en del af Danmarks bedste hotelkæde?


Ved Danish Travel Awards 2019 blev Sinatur Hotel & Konference kåret til Danmarks Bedste Hotelkæde. Det gjorde vi blandt andet for vores store fokus på bæredygtighed og ambitionen om at drive hoteller på naturens præmisser, hvilket fx betyder, at udelukkende anvender grøn strøm, prioriterer økologi og lokale råvarer og affaldssorterer alt.

Hvis du deler vores kærlighed til naturen, kan du få et arbejdsliv med engagerede kolleger, som fokuserer på bæredygtighed og ansvarlighed og behandler hinanden med respekt. Som medarbejder på et af vores seks hoteller får du god løn, ordnede forhold og en fleksibel arbejdsdag, så du har overskud til familieliv og fritidsaktiviteter. Og hvis du vil, kan du få masser af ansvar.

I Sinatur har vi desuden etableret vores eget interne ambassadørkorps bestående af medarbejdere, der skal være med til at videreudvikle grønne tiltag og sikre, at vores samfundsambition og ambitiøse 2030-mål bliver forankret i hele virksomheden.

Ledige stillinger


Mød en medarbejder i Sinatur  

Anne Cathrine er køkkenchef på Skarrildhus, fordi hun brænder for Sinaturs værdier: Natur, nærvær og gastronomi. Hør hende fortælle om sit arbejde, vores gastronomiske profil samt hvordan det er at arbejde i Sinatur.