Book nu

Konferencekoordinator


Koordinering, salg og kundekontakt. Hos Sinatur Hotel & Konference får du muligheden for at arbejde med de mest spændende aspekter inden for koordineringsfaget - altid  ud fra en grøn profil. Som konferencekoordinator vil du nemlig være ansvarlig for at koordinere og planlægge store og små arrangementer i bæredygtige venues, der lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. For hos Sinatur Hotel & Konference er vores ambitioner høje - ligesom dine egne. 

Læs mere her på siden, og søg jobbet som konferencekoordinator hos et af hotellerne under Sinatur Hotel & Konference.

Konferencekoordinator i hele Danmark

Du kan arbejde som konferencekoordinator på et af vores seks hoteller rundt i hele Danmark - fra Haraldskær Sinatur Hotel & Konference og Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference i Jylland til Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference, Sixtus Sinatur Hotel & Konference og Storebælt Sinatur Hotel & Konference på Fyn samt Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference på Sjælland.

Selvom hotellerne er forskellige, vil der være fællestræk for dit job. Blandt andet vil du være den første, som vores gæster møder, når de ankommer til hotellet, hvor din vigtigste opgave er at sikre, at de føler sig trygge og hjemme. Uanset hvilket hotel du vælger at ansøge om jobbet som konferencekoordinator på, vil du få rig mulighed for at være med til at gøre en forskel - både i forhold til hvordan gæster oplever opholdet, men også i forhold til hvordan konferencen afholdes. Her får du frie rammer til at løse netop dén opgave - blot med naturens præmisser i fokus.

Vores krav til dig

Er du klar på at tage medansvar i vores grønne rejse, tænke koordinerende og arbejde i et travlt miljø? Det er blot nogle af de naturlige krav, der findes til dig som konferencekoordinator. Derudover er det også et stort plus, at du:

  • Har lyst og ikke mindst evne til at arbejde i et konference- og hotelmiljø
  • Har kvalitets- og ordenssans 
  • Har øje for detaljen
  • Er i besiddelse af en positiv og nysgerrig indstilling, hvor du tænker i kreative løsninger og muligheder frem for begrænsninger
  • Har salgs- og hotelerfaring - gerne fra lignende stilling
  • Har en høj arbejdsmoral
  • Er flydende i dansk og engelsk

Er du klar på udfordringen? Så ansøg om et af jobbene her på siden hos Sinatur Hotel & Konference.