Dansk
Kend vores fravalg og tag aktivt stilling
Hos Sinatur Hotel & Konference har vi hele tiden fokus på at gøre det bedste for naturen. Mange ting gør vi i kulisserne som når vi finder de mest skånsomme rengøringsmidler, sørger for minutiøs affaldssortering eller handler hos den lokale æbleplantage.
I andre tilfælde bliver vores arbejde med ansvarlig hoteldrift mere synlig og håndgribelig for vores gæster. Det gælder blandt andet når vi taler om vores gastronomiske profil.
Vi ønsker, at vi i løbet af de nærmeste år får en væsentlig reduktion i hotellernes forbrug af oksekød. En del af det håndterer vi ved at skifte oksekødspegepølsen ud med et stykke pålæg lavet af kylling eller svinekød, eller vi skifter brunchpølsen med oksekød ud til en på svinekød. Det er der ikke mange af vores gæster som oplever som et problem.
Ønsker du som gæst alligevel, at der serveres oksekød til netop din konference, så finder vi også ud af det – vi mener ikke at forbud er vejen frem, bare oplysning og en sund snak om mulighederne. Vi vil dog gerne have, at du som gæst tager aktivt stilling og kender vores holdning til oksekødet og derfor beder vi dig om at betale et klimatillæg på kr. 25 pr. kuvert, hvis der skal oksekød på tallerkenen. Klimatillægget donerer vi ubeskåret til Den Danske Naturfond, som investerer pengene i skov.
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold