Book nu

Mød Sinatur på Klimafolkemødet 2024


Også i år kan du besøge os på Klimafolkemødet i Middelfart. Fra den 29.-31. august kan du finde os i Middelfart på Vestfyn, hvor vi med den skønne udsigt over Lillebælt sætter klimaet øverst på dagsordenen.

Mad & Mødested

Hos Sinatur Mad & Mødested kan du nyde en række forskellige lækre retter, som er sammensat med stor omhu af sæsonens friske og lokale råvarer og tilberedt af vores dygtige kokke.

Med besøget får du en minderig smagsoplevelse i smukke rammer omgivet af hyggelig stemning og udsigt over Lillebælt.

 

Lækker tre-retters menu

Få en gastronomisk oplevelse hos Sinaturs Mad & Mødested. Nyd den gode stemning i teltet og få mad, der er lavet på naturens præmisser. Men selvom den er lavet på naturens præmisser, så skal den naturligvis også være på dine præmisser. Derfor er der også mulighed for, at vælge glutenfri eller vegansk. 

Tre retter

Pris pr. person 325 kr. 

Menuen er uden kød.

Book bord her

 

Book bord allerede nu

Du kan allerede nu booke bord i restauranten 

Book bord her

Der er også mulighed for, at booke til større arrangementer. 

Morgen- og eftermiddagsamling på Klimafolkemødet

 

Læs mere her

Rock-frokost med Michael Christensen

Michael Christensen, også kendt som "The Boss – Tribute To Springsteen", optræder med sin guitar og leverer et bredt repertoire, der spænder fra Kim Larsen til Johnny Cash og alt derimellem.

Undervejs kan du forkæle dig selv med to lækre stykker smørrebrød til kun kr. 98,-, alt imens du nyder den fantastiske musik.

Datoen er lørdag den 31. august, og arrangementet finder sted fra kl. 11.00 til 13.30 hos Sinatur på Klimafolkemødet.

Hvis du ønsker at sikre dig et bord til koncerten, anbefaler vi at du reserverer et bord allerede nu - da der forventes stor efterspørgsel.

Book bord her

Find os i Middelfart

Du finder Mad- og Mødestedet på parkeringspladsen ved Middelfart Sparekasse.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 76 49 60 00 eller sende en mail til likv@sinatur.dk