Store oplevelser og sammenhold
Vi ønsker at styrke sammenholdet på tværs af faggrupper og hoteller. Hvert år afholder vi blandt andet elevdage og elevaften, hvor vi samler alle kokke- og tjenerelever fra vores seks hoteller til nogle anderledes dage med store oplevelser og sammenhold.
Elevdage
- Inspiration til store madoplevelser
Målet med elevdagene er at inspirere de unge talenter til at skabe store madoplevelser gennem en gastronomi båret af råvarer fra lokale producenter, og ved at eleverne lærer at fortælle de gode historier om for eksempel oste fra Elmegårdens gårdmejeri, kød fra Stensgaard økologisk principlandbrug og urter, svampe og bær fundet i den natur, der omfavner Sinaturs konferencehoteller.
Elevaften
- En aften i elevernes tegn
Elevaften er en årlig tilbagevende begivenhed og en aften, som står i elevernes tegn. Receptionen, restauranten og køkkenet overgives til eleverne, som 100% står for planlægning og eksekvering af aftenens begivenheder. Her får de lov til at vise deres kompetencer inden for tjener- og kokkefaget. Naturligvis understøttet af personale, som vejleder og guider undervejs.
Se mere om elevaften 2019
Gør drømmen til virkelighed
Skal drømmen om en uddannelse som receptionist, kok, tjener eller konditor gøres til virkelighed hører vi meget gerne fra dig, og hvad du kan bidrage med i Sinatur.
Du er også velkommen til at møde os i hverdagen og kigge ind på det hotel, du kunne tænke dig at arbejde på. Vi glæder os altid til at møde vores kommende medarbejdere i øjenhøjde med et smil.
Du finder alle vores ledige stillinger her.