Book nu

Kickstart din karriere hos os


Hvis du drømmer om at blive kok, konditor, tjener eller receptionist, kan du få et solidt fundament som elev i Sinatur. Du lærer dit håndværk fra bunden, du får masser af plads til at udvikle dit talent, og du arbejder tæt sammen med kollegerne om at passe på naturen og gøre Sinatur til en bæredygtig forretning

Elevdage

Hvert år samles kokke- og tjenereleverne fra alle seks Sinatur-hoteller til inspirerende elevdage, hvor de både lærer hinanden og de lokale leverandører rigtig godt at kende. Nak og æd, vinsmagning, urteture, gårdbesøg, inspirationsture til spændende spisesteder og meget mere... alt sammen for at udvikle eleverne fagligt og menneskeligt.

Elevaften

Elevaften er en årlig tilbagevende begivenhed og en aften, som står i elevernes tegn. Receptionen, restauranten og køkkenet overgives til eleverne, som selv står for alt lige fra planlægning af menuen, valg af vine, indkøb af råvarer, tilberedning og en nærværende og personlig servering.

Og gæsterne? De kan forvente sig en smagfuld 6-retters menu tilsat et ekstra gram kærlighed og masser af ihærdighed. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Sådan bliver du elev


Så snart vi søger nye elever, vil du kunne finde et jobopslag under vores ledige stillinger. Her har du også mulighed for at oprette en Jobagent, så vi kan kontakte dig, når vi får en elevplads, der matcher dine interesser. 

Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi det hotel, du drømmer om at arbejde på til en uforpligtende snak.