Book nu

Bliv elev i Sinatur


Går du med en drøm om at blive kok, tjener, konditor eller receptionist? I Sinatur ønsker vi at skabe de bedste rammer om vores medarbejdere og elever.

Uanset hvad dine mål og drømme med at uddanne dig til receptionist, kok, tjener eller konditor er, giver vi dig plads til at dyrke din passion, udvikle dit talent og forfølge dine karrieredrømme. 

 

Store oplevelser og sammenhold

 

Vi ønsker at styrke sammenholdet på tværs af faggrupper og hoteller. Hvert år afholder vi blandt andet elevdage og elevaften, hvor vi samler alle kokke- og tjenerelever fra vores seks hoteller til nogle anderledes dage med store oplevelser og sammenhold.

 

Elevdage

- Inspiration til store madoplevelser

Målet med elevdagene er at inspirere de unge talenter til at skabe store madoplevelser gennem en gastronomi båret af råvarer fra lokale producenter, og ved at eleverne lærer at fortælle de gode historier om for eksempel oste fra Elmegårdens gårdmejeri, kød fra Stensgaard økologisk principlandbrug og urter, svampe og bær fundet i den natur, der omfavner Sinaturs konferencehoteller. 
 

Læs mere om elevdage

Elevaften

- En aften i elevernes tegn

Elevaften er en årlig tilbagevende begivenhed og en aften, som står i elevernes tegn. Receptionen, restauranten og køkkenet overgives til eleverne, som 100% står for planlægning og eksekvering af aftenens begivenheder. Her får de lov til at vise deres kompetencer inden for tjener- og kokkefaget. Naturligvis understøttet af personale, som vejleder og guider undervejs.

Se mere om elevaften 2019

Ledige stillinger

Gør drømmen til virkelighed


Skal drømmen om en uddannelse som receptionist, kok, tjener eller konditor gøres til virkelighed hører vi meget gerne fra dig, og hvad du kan bidrage med i Sinatur. 

Du er også velkommen til at møde os i hverdagen og kigge ind på det hotel, du kunne tænke dig at arbejde på. Vi glæder os altid til at møde vores kommende medarbejdere i øjenhøjde med et smil.

Du finder alle vores ledige stillinger her