Book nu

Vi udvikler talenter til stjerner


Mie Lambrecht, Katrine Jespersen, Mathias Broe og Sebastian Grøn Norup er fire af Sinatur Hotel & Konferences talentfulde elever. Deres mål og drømme med at uddanne sig til enten kok, tjener eller konditor er forskellige. Men fælles er det, at de elsker at være en del af fællesskabet på Sinatur, hvor de har plads til at dyrke deres passion, udvikle talentet og forfølge karrieredrømmene.

Vi har stillet Mie, Katrine, Mathias og Sebastian fem spørgsmål, og deres svar kan forhåbentlig gøre dig klogere på, hvorfor du, dit barn eller bare en god ven skal vælge en karrierevej på Sinatur Hotel & Konference.


 

Sebastian Grøn Norup har et stort servicegen

28-årige Sebastian Grøn Norup er tjenerelev på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference. Allerede som 15-årig blev vejlenseren ansat som opvasker. Tjansen i opvasken blev senere skiftet ud med et arbejde som reservetjener, inden Sebastian Grøn Norup i 2016 begyndte på uddannelsen som tjener. Det valg har han ikke fortrudt.

Læs mere

 


 

Mie Lambrecht drømmer om at åbne egen restaurant

25-årige Mie Lambrecht er tjenerelev på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg. Hun startede allerede med at arbejde som tjener på sin fars restaurant, da hun var 15 år gammel, og selvom faren ved flere lejligheder har frarådet en karriere i restaurationsbranchen, kan Mie Lambrecht slet ikke undvære pulsen og arbejdet i restauranten.

Læs mere

Katrine Jespersen elsker at være kreativ

24-årige Katrine Jespersen har byttet et arbejdsliv som salgsassistent ud med en uddannelse til konditor. Hun er elev på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg, hvor det solide håndværk, de gode råvarer og en dygtig mester er med til at udvikle Katrine Jespersens skills inden for konditorfaget.

Læs mere

Mathias Broe gør hobby til levevej

23-årige Mathias Broe er på vej til at gøre sin hobby til sit levebrød. Selv sammenligner han det med mange drenges drøm om at blive professionel fodboldspiller. I Mathias Broes tilfælde er drømmen bare ikke spillet med den runde læderkugle, men jongelering med kokkekniven og passionen for at give gæsterne en uforglemmelig smagsoplevelse på Haraldskær Sinatur Hotel & Konference.

Læs mere