Book nu

Tjener


Er du glad for at arbejde med mennesker, og trives du i et miljø med høj fart og godt humør? Så kan et job som tjener hos Sinatur Hotel & Konference være lige noget for dig. Her ligner ingen arbejdsdage hinanden, og du kan se frem til en arbejdsplads, hvor der er fokus på udvikling, godt kollegaskab og naturlige principper.

Lyder det som noget for dig? Så tøv endelig ikke med at søge et job som tjener hos os. Her på siden finder du nyttig information om rollen samt de seks hoteller under Sinatur Hotel & Konference, du kan søge job hos.

 
 

Bliv en del af et velfungerende og venligt team af tjenere

Som tjener hos Sinatur Hotel & Konference har vi naturligvis forventninger til dig. Det har vi, fordi du bliver en del af det team, der kommer helt tæt på gæsterne. Derfor er det vigtigt, at du har fokus på god kundeservice, hver gang du møder ind på arbejde. Selvfølgelig kan du forvente, at vi sætter samme krav til alle dine kollegaer. Det er en af de måder, hvorpå vi forsøger at skabe så godt et arbejdsmiljø som muligt.

Vores forventninger til dig:

  • Du brænder for faget, og vi ser gerne, at du er faglært.
  • Du er vant til at arbejde på en hurtig og effektiv måde uden at miste overblikket.
  • Du har øje for detaljer, og du er villig til at være kreativ og nytænkende i din tilgang til servering.
  • Du er udadvendt og går op i kontakt med gæsterne.
  • Du er venlig og i stand til at arbejde godt sammen med dine kollegaer.

Hvis du er studerende eller ikke er faglært tjener, er det dog ikke ensbetydende med, at du ikke er velkommen hos Sinatur Hotel & Konference. Vi søger også løbende tjenerelever, der kan være din direkte vej til et job som faglært tjener.

Til gengæld kan du forvente:

  • En arbejdsplads i vækst med gode værdier.
  • Attraktive personalegoder.
  • Godt kollegaskab og fællesskab.
  • Fokus på et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder samt individuel udvikling.
  • Fleksibilitet.

 

 

Vi søger en tjener, der kan videreformidle vores værdier

Du har erfaring indenfor serviceindustrien, og det er ideelt ikke din første gang som tjener. Du er en holdspiller, der både kan være professionel og have et smil på læben samtidig. Og så har du altid for øje, at dine gæster skal gå fra dit bord en god oplevelse rigere, end da de kom. 

Hos Sinatur Hotel & Konference går vi meget op i vores værdier. Når det kommer til gastronomi, betyder det, at vi gør, hvad vi kan, for at have et bæredygtigt fokus. Vi bestræber os på at være så lokale som muligt, og vi bruger økologiske råvarer, hvor det er muligt. Som tjener er det dermed din fornemmeste opgave at videreformidle de grønne historier og bæredygtige værdier til gæsterne, så de er klar over, hvor deres måltid kommer fra. 

Gastronomi er en af vores tre kerneværdier, og det er dermed vigtigt for os, at du går op i faget på lige fod med kundeservice. Blandt andet bør du ikke være i tvivl om, at vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske.

Send en ansøgning til Sinatur Hotel & Konference

Lyder ovenstående som en profil, der passer på dig? Og kan du se dig selv finde dig godt til rette som en del af vores team af tjenere på en af vores idylliske hoteller? Så tøv endelig ikke med at sende en ansøgning. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Find en arbejdsplads tæt på dig

Sinatur Hotel & Konference har seks hoteller fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland. Hver af vores hoteller har deres egen unikke restaurant, som vil være dit primære arbejdssted som tjener. Dog har alle hotellerne det til fælles, at du kommer til at være helt tæt på naturen. Det kan blandt andet være lige ved en idyllisk strand, nær skovbrynet eller tæt ved den stemningsfulde å. På alle vores hoteller kan du derfor se frem til en arbejdsplads, hvor naturen er sat i første række, og dine arbejdsdage vil tage udgangspunkt i den.