Book nu

Vi elsker økologi!


Og vi ved, at råvarer, der har fået lov til at gro i eget tempo og uden sprøjtemidler, også er det absolut bedste for naturen. Men vi vil ikke prioritere økologi for enhver pris. Vi arbejder dagligt ud fra en tanke om bæredygtighed, og det indebærer blandt andet, at vi gør alt, hvad vi kan, for at undgå unødvendig import af råvarer langvejs fra. 

Vores holdning til økologi

Derfor kommer vi aldrig til at få leveret fx økologiske gulerødder fra Spanien, hvis en af vores lokale producenter er leveringsdygtig i en frembragt gulerodssort produceret med bæredygtig omtanke, og som kan leveres uden at belaste miljøet med en stor mængde unødvendig CO2. 

Derudover bruger vi altid friske danske frugter og bær fra vores lokalområder eller egne haver, og derfor finder du ingen eksotiske råvarer eller frugter, der kun kan leveres langvejs fra, i vores sortiment. 

Til gengæld kan du være helt sikker på, at der gemmer sig en god historie bag hver enkelt lille del af den ret, du får serveret. Vi ved nemlig præcis, hvor den kommer fra, og hvem der har dyrket den.
Det tror vi på giver den bedste oplevelse for dig som gæst - samtidig med at det også er det bedste for naturen.

Det Økologiske Spisemærke i sølv

Vi er stolte af, at vi tilbage i 2013 var den første danske hotelkæde, der fik Det Økologiske Spisemærke i bronze, og at vi nu er den eneste med sølvmærket. 

Det Økologiske Spisemærke er en statslig certificering og mærkningsordning for spisesteder i Danmark, der uddeles og kontrolleres af Fødevarestyrelsen. Mærket viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske, og findes i tre varianter: Bronze (30-60%), sølv (60-90%) og guld (90-100%).

Glæd dig til at nyde en gastronomisk oplevelse baseret på økologiske råvarer og smag på de mange forskellige økologiske drikkevarer vi tilbyder lige fra vin og øl til cocktails og sodavand. 

undefined

Find dit hotel

Økologien ligger vores hjerter nært på alle vores seks hoteller. Under hvert hotel kan du se aktuelle menuer og booke bord i restauranten.