Book nu

Køkkenchef


Har du passion for anderledes madlavning og nærværende ledelse? Og elsker du at skabe det spiselige fundament for de glade gæster? Så kan du ansøge om jobbet som køkkenchef hos et af de seks hoteller under Sinatur Hotel & Konference. Her går vi op i at skabe en god oplevelse for alle - gæster såvel som kolleger - mens vi har holdninger og tør tage ansvar.

På denne side kan du blive klogere på, hvordan du og det engagerede team bag dig sammen skaber forandrende madoplevelser - der altid tager udgangspunkt i naturen og giver tilbage. Hvad det helt præcist betyder, kan du læse mere om herunder.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende lederstilling

Sinatur Hotel & Konference søger en køkkenchef, der kan tage restaurantens spiseoplevelser til nye højder. Du skal have lyst til at udvikle og udtænke nye koncepter til hotellets a la carte restaurant, mens du får lederrollen helt ind under huden. 

Hos os skal du nemlig kunne tage ansvar for trivslen i køkkenet. Den trygge arbejdsplads med et sundt miljø skal være i fokus, hvor dit team føler sig set og hørt - uanset om de er elev, kokke eller tjenere.

Vores naturlige forventninger til dig

Vi søger en køkkenchef til den ultimative helhedsoplevelse. Derfor er det vigtigt, at du har erfaring med og indsigt i køkkendrift. Nøgleordene i din stilling er nemlig ledelse og trivsel. Du skal kunne skabe gode rammer i det seriøst arbejde. For Sinatur Hotel & Konference er intet uden folkene bag. Derfor forventer vi, at:

  • Du kan indtræde i en stærk og synlig lederrolle 
  • Du er en god kollega, der har lyst til at være en del af køkkenteamet og arbejdsfællesskabet
  • Du har fokus på motivation og arbejdsglæde i din lederstil
  • Du kan coache og udvikle afdelingens medarbejdere

Vi forventer at du:

Foruden den gode lederstil, skal du også kunne drive køkkenet, dets strategi og dets services frem. Derfor er det også et plus, hvis du:

 

  • Har blik for de små detaljer, som udgør den store helhedsoplevelse
  • Har overblikket samt tør uddelegere opgaver og ansvar
  • Har sans for økonomi og orden i det administrative
  • Kan kvalitetssikre samt udvikle driften og processerne i afdelingen
  • Har lyst til at præge Sinatur Hotel & Konference på tværs af hotellerne 
  • Vil undgå indgå i hotellets udviklende fællesskaber
 

Vores helt egen køkkenchef - over hele Danmark

Når vi skriver, at vi søger vores “helt egen køkkenchef”, så mener vi blot, at du skal turde at stå ved dig selv. For vi har holdninger, og vi tør at tage ansvar - og det skal du kunne matche. Du skal derfor turde at udfordre normerne i køkkenet, fremgangsmåderne og opskrifterne. Uanset om du arbejder som køkkenchef i Jylland, på Fyn eller på Sjælland. 

Sinatur Hotel & Konference har nemlig seks unikke hoteller med hver deres særlige restaurant. Så dit arbejde vil altid tage udgangspunkt i det enkelte hotels naturlige madkammer, anderledes muligheder og særlige kollega-dynamik. 

Derfor skal du bare vælge, om du skal styre køkkenet i havkanten, skovbrynet eller midt på heden. Ansøg hos et af disse seks skønne hoteller: