Book nu

Kok


Er du en erfaren og engageret kok, der - gennem din nørdede passion for kompromisløs gourmet - elsker at skabe helt særlige madoplevelser? Så kan et job som kok hos et af de seks hoteller under Sinatur Hotel & Konference være lige noget for dig. Her får du lov til at arbejde i anderledes rammer, hvor du kan tænke kreativt og kokkere frit ud fra naturlige principper. 

 

Læs mere om arbejdsdagen, miljøet og det positive team bag dig, når vi udbreder jobbet som kok hos Danmarks mest naturlige hotelkæde, Sinatur Hotel & Konference.

 

Faglært kok i gode, sociale rammer

Trives du i et energisk miljø, hvor du kan bruge din erfaring og samtidig udfolde samt udfordre dine kulinariske færdigheder? Hos Sinatur Hotel & Konference vil du opleve, at udfordringerne er mange og spændende. For her er ikke én dag ens - hverken i teamet eller under madlavningen. 

Vi tror på, at en arbejdsplads er allerbedst, når medarbejderne trives og føler sig motiverede og inspirerede. Og det kan de kun, når teamet er dynamisk og giver plads til hinanden. Derfor forventer vi af alle medarbejdere, at de gør deres bedste - både når det gælder madlavningen og sammenholdet. 

Madlavning er det naturlige midtpunkt

Når det kommer til gastronomien, skal vores kokke forsøge at have fokus på oplevelsen samt det bæredygtige og det lokale. Det er nemlig de naturlige madkamre i nærområdet, som bliver dit gourmet mæssige refugium, hvor du henter de fleste råvarer. Du skal altså kunne tænke ud af boksen, i sæson og i nye baner. 

Som kok er det derfor din fornemmeste opgave at kreere madprincipper til gæsterne ud fra egnens lokale, grønne og mere bæredygtige ressourcer. Samtidig med at du bruger det ‘Økologiske Spisemærke’ i sølv som pejlemærke, hvor 60 til 90 procent af mad- og drikkevarer skal være økologisk. 

 

Du kan læse mere om vores madkoncept her

Vi forventer at du:

 • Er faglært kok og/eller har erfaring fra en lignende stilling
 • Er ambitiøs 
 • Sætter en ære i at levere det bedste hver gang
 • Er en god kollega 
 • Har fokus på et godt fællesskab
 • Er selvstændig 
 • Har masser af teamspirit
 • Er stabil og engageret i dit arbejde

Du har også forventninger til os, naturligvis

Som kok hos Sinatur Hotel & Konference er det vigtigt, at du deler vores passion for bæredygtighed, gastronomi og kundeservice. Men vi ved også godt, at det kommer af sig selv, når rammerne er gode og kan bidrage til din udvikling i arbejdet hos os. Vi sørger derfor altid for at:

 • Investere i alle hoteller som en arbejdsplads i vækst med gode værdier
 • Tilbyde attraktive personalegoder
 • Opfordre til godt kollegaskab, og vi belønner det gode fællesskab
 • Have fokus på et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder samt individuel udvikling
 • Gå ind for fleksibilitet og skiftende arbejdstider, så der også er et liv ved siden af

Hos Sinatur Hotel & Konference vil vi bestræbe os på, at du altid befinder dig i et godt arbejdsmiljø med plads til dig. På den måde kan du få den bedste udvikling - personlig såvel som faglig. 

Vil du vide mere? Så kan du dykke ned i vores forskellige hoteller og restauranter - der altid tager udgangspunkt i de samme naturlige værdier.

 

Kokkerér over hele landet

Sinatur-hotellerne er beliggende i smukke omgivelser landet over, hvor du kan opleve naturen på tæt hold. Hver dag. Køkkenets vindue kan vende mod både gyldne strande og livlige heder, mens du kan gå på jagt efter krydderurter i den grønne skov og nede ved åbredden. Du kan derfor se frem til en arbejdsplads i naturlige rammer, der virkelig inspirerer, når du skal skabe kulinariske oplevelser for gæsterne.

 

Men hvor vil du arbejde som kok? Klik ind på vores forskellige hotelrestauranter, og find dén lokation, der giver dig den største motivation.