Book nu

Stuepige - Vi kalder det ‘housekeeping’


Mange kalder det ‘stuepige’, men hos Sinatur Hotel & Konference kalder vi det ‘housekeeping’. Dét at få hotellet til at skinne - fra inderst til yderst - gennem detaljeret service. Vi mener, at det er så meget mere end bare ‘en stue’ og det er ikke kun forbeholdt ‘piger’. Hos os bliver du nemlig en del af et dedikeret team, der stræber efter at levere en førsteklasses service. 

Vil du være med? Så ansøg om jobbet som housekeeper på et af vores seks hoteller. 

 

 

Dine arbejdsopgaver som housekeeper

Som en del af vores housekeeping-team vil du have ansvaret for at sikre, at alle gæsterne får en ren og komfortabel oplevelse under deres ophold hos os. Både når de er på deres værelser, og når de går rundt på hotellets stuer og udendørs arealer. Arbejdsopgaverne inkluderer alt fra rengøring af værelser og strygning af sengetøj til at gøre hotellets fællesområder endnu mere skønne.

Dit arbejde som housekeeper hos Sinatur Hotel & Konference vil også være mere end bare et rengøringsjob. I og med vi er en kæde af hoteller med et fælles formål om at give både ansatte og hotelgæster en unik oplevelse, der aldrig driver rovdrift på naturen. Derfor kommer du med i udarbejdningen af nye grønne arbejdsgange samt udførelsen af dem i dit arbejde

Langt mere end bare rengøring

Som housekeeper hos Sinatur Hotel & Konference er din opgave mere end blot rengøring. Du er selvfølgelig med til at skabe den rene gæsteoplevelse ved at sørge for, at vores faciliteter er i den bedste stand. Men derudover er det også din opgave at skabe et trygt og behageligt miljø for vores gæster. Det kræver ikke blot grundighed og effektivitet, men også et højt niveau af service og medmenneskelighed. 

Som housekeeper hos Sinatur Hotel & Konference er du altså med til at sikre, at vores gæster får den ekstra forkælelse, de fortjener, uden at gå på kompromis med miljøet og naturen omkring. Det sætter vi stor pris på - for dit syn på tingene og den måde, du kan tilføje dit personlige præg, vil hver dag kunne gøre Sinatur Hotel & Konference endnu bedre

Vores krav til dig

Som housekeeper hos Sinatur Hotel & Konference spiller du en enormt vigtig rolle, og derfor stiller vi også høje krav til dig. Vi forventer blandt andet, at:

  • Du har erfaring med rengøring og vedligeholdelse af faciliteter
  • Du arbejder selvstændigt og forblive motiveret
  • Du er hjælpsom
  • Du kan prioritere og håndtere tid effektivt
  • Du er opmærksom på detaljer
  • Du er flydende i engelsk og har kendskab til dansk
  • Du har interesse for bæredygtighed og miljøvenlig praksis

Dét tilbyder vi

Sinatur Hotel & Konference tilbyder et sikkert og godt job, hvor pension og kollektiv overenskomst er inkluderet. I løbet af arbejdsdagen har du altid fri adgang til mad, kaffe og frugt, og uden for din arbejdstid har du mulighed for at bo på vores andre hoteller i kæden. For blot at nævne nogle af fordelene.

Vi gør en dyd ud af at leve op til de højeste standarder inden for miljømæssige og, ikke mindst, sociale forhold. Derfor skal du selvfølgelig også have høje krav til os. For som ansat er du vores allervigtigste kort.

Bliv en del af vores housekeeping-team i hele Danmark

Hos Sinatur Hotel & Konference kan du søge jobbet som housekeeper på bade det danske fastland og på to af de danske øer. Vi har nemlig seks hoteller med sin unikke fortælling: