Book nu

Naturlige møder


Naturen er så underfuld – og fyldt med mange muligheder. Hos Sinatur Hotel & Konference gør vi derfor, hvad vi kan for at værne om den. Af den grund kan du holde naturlige møder på vores seks hoteller. Her udgør vores naturskønne beliggenheder, miljøcertificeringer og økologiske madkoncepter det naturlige fundament og mindset for vores venues. 

Sådan kan vi forbinde dine tanker, processer og forretningsmodeller til naturen og skabe mulighed for større effektivitet. Det er blot nogle af de fordele, der er ved at holde grønne møder hos Sinatur Hotel & Konference.

Naturlige møder - i sagens natur

Sinatur Hotel & Konference giver dig en hel naturlig pakke. Det vil sige, at både dét udenom og dét indeni er designet, organiseret og implementeret til at være gavnligt for dig og naturen. Hele vores virksomhed – hotellerne samt alle vores produkter og tjenester – lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Dertil kommer vores naturskønne omgivelser, som blandt andet består af brede bøge, høje bakker og dybe dale. Tilsammen giver det et naturligt og ganske særligt udgangspunkt for dit møde.

Naturlige møder hos Sinatur Hotel & Konference er derfor en kombination af mange grundige og ansvarsfulde processer, som tager udgangspunkt i den omkringliggende natur. Det betyder, at du som deltager altid vil opleve et arrangement, der har positive miljømæssige indvirkninger – som minimal CO2-udledning og ressourcetræk på naturen. Sådan er det altid – uanset om du er til et mindre møde eller en større konference i Jylland, på Fyn eller Sjælland. 

For os er dét grønne møder i sagens natur.

Et naturligt fællesskab


Alle taler om bæredygtighed: Det er blevet populært, og der er nu flere steder, hvor du kan booke et møde med et bæredygtigt mindset. Derfor er Sinatur Hotel & Konference stoppet med at tale om det og i stedet skredet til mere handling. For Sinatur Hotel & Konference er ikke blot én i mængden – vi går forrest og investerer løbende i yderligere bæredygtighedstiltag. Vi passer derfor ikke på naturen for bare at være de bedste i verden – men for at være de bedste for verden.

Når du booker vores mødefaciliteter, booker du også en plads i et større, naturligt handlefællesskab, hvor vi rykker ved miljøstandarderne. Her får dit arrangement en grøn vinkel fra start til slut, og du får også indsigt i, hvordan naturen kan gøre netop din virksomhed klogere, udvide forretningsmodeller og skabe grobund for nye idéer.

Du kan booke dit naturlige møde nu eller få en firmaaftale hos Sinatur Hotel & Konference. Vi har en stærk og bæredygtighedsfokuseret profil, som ikke blot lader det være ved snakken. Derfor har vi en række ambitiøse 2030-mål – blandt andet at blive 100 procent affaldsfri virksomhed. Vi håber, at dig og din virksomhed vil med på vores ansvarlige rejse.

Læs mere om vores firmaaftaler her

Dét får du til dit naturlige møde hos Sinatur

Du skal have noget ud af dit naturlige møde hos Sinatur Hotel & Konference. Ja, det mener vi faktisk, at både du, som deltager, men også hotellets engagerede medarbejdere, leverandører og det omkringliggende lokalsamfund skal have. Derfor gør vi alt for at aktivere dit udbytte af vores naturlige fokus og mere bæredygtige substanser, som du kan tage med ud i verden.

  • Samtalemenuer. Hos Sinatur Hotel & Konference kan du bestille samtalemenuer, som giver anledning til debat, indsigt og udvikling. Her agerer vores lokale mad rammen, mens vi giver jer samtaleemnerne. Så I kan komme ud af hamsterhjulet og se på problematikker med helt nye øjne.
  • Green Talk. Til dit naturlige møde kan du også booke en af vores engagerede medarbejdere til at fortælle om arbejdet med bæredygtighed og drift ud fra et grønt og ansvarligt mindset. På den måde kan du blive inspireret og give dit netværk nye idéer.
  • En mere ansvarlig gastronomi. Oplæg og fagligt indhold suppleres altid af vores ansvarlige madkoncept. Her får du kun serveret den bedste og mest lokale og økologiske mad. Det har gjort os til Danmarks eneste hotelkæde med Det Økologiske Spisemærke i sølv, som er din garanti for, at 60-90% af gastronomien er økologisk.

Hos Sinatur Hotel & Konference er naturlige møder ikke lig med kompromisser og kedelig mad på tallerkenen. Du får tværtimod funktionelle lokaler, alt det udstyr, der har behov for, gratis parkering, mulighed for opladning af elbil, hurtigt internet og gastronomi i særklasse. Alt sammen midt i skovens dybe stille ro. Naturligvis.

 

Møder i grønne omgivelser

Hos Sinatur Hotel & Konference er vi stolte af vores unikke placering midt i naturen. Vores naturlige møder er nemlig ikke kun naturlige i ånden, men de er også naturlige i den fysiske ramme. Når du træder ud af mødelokalet, træder du direkte ud i det grønne. Forestil dig at holde pause i naturskønne omgivelser, hvor du kan trække vejret dybt ned i lungerne og for alvor mærke roen sænke sig. 

Når du booker dit næste møde hos os, får du ikke bare et mødested. Du får en helhedsoplevelse i et skønt miljø. Vores grønne omgivelser giver dig og deltagerne mulighed for at trække frisk luft mellem sessionerne, tage en inspirerende gåtur efter mødet eller blot nyde udsigten undervejs. Vi tror nemlig på, at naturen kan være med til at skabe en helt særlig atmosfære, der inspirerer til kreativitet og nytænkning. 

Vores naturlige mødesteder er ikke kun et valg, men det er en investering i miljøet og i jeres møde. Vi tror på, at grønne omgivelser kan være med til at sætte en positiv stemning og skabe bedre resultater. Så når I vælger at mødes hos os, får I ikke bare et mødelokale, men I får også en unik mulighed for at kombinere arbejde med naturoplevelser.

Se vores seks unikke hoteller her

En ansvarlig samarbejdspartner

Det er altid vigtigt at kunne leve op til det, man siger. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for at have alle de certificeringer på plads, som der skal til for at drive hoteller og facilitere møder og konferencer på naturens præmisser. Vi er en ansvarlig samarbejdspartner og udbyder af møde- og konferencelokaler på unikke destinationer i Danmark. 

Læs mere om vores certificeringer og mærkninger