Book nu

Hold din konference på Fyn


I skovens dybe, stille ro kan erhvervslivet blive klogere. Her er der nemlig plads til store armbevægelser og spirende strategier. I hvert fald hvis du booker en grøn konference på Fyn. For gennem den naturskønne beliggenhed, de økologiske madkoncepter og det gennemgående, bæredygtige mindset kan vi forbinde konferencens processer og forretningsmodeller til naturen – på den mest udbytterige vis for både dig og naturen. 

Book grønne konference- og mødelokaler til din konference på Fyn bag de store panoramaruder hos Storebælt Sinatur Hotel & Konference, under de pudsede tårne hos Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference eller lige i vandkanten hos Sixtus Sinatur Hotel & Konference.

Konference på Fyn: Find grønne venues

En konference på Fyn er lig med anderledes rammer og næringsrigt udbytte. Her slår hotellerne nemlig dørene op til en grøn pakke – på den bedste måde. Alle vores tre hoteller står klar med bæredygtige produkter og tjenester pakket ind i en lækker, naturskøn ramme, der kan give dit kursus, konference eller møde den bedste og mest givende kontekst.

Hos alle tre hoteller går vi hverken på kompromis med naturen eller med dig. Derfor kan du skræddersy alt fra lokale og overnatning til mad, program og pauseaktiviteter. Her er både store konferencesteder, hvor fyldte arrangementer kan finde sted samt mindre venues til små ud-af-kontoret-møder. Hotellerne har også plenumrum, gruppelokaler og overnatning, hvis konferencen trækker ud. Alt sammen på et grønt grundlag. Naturligvis.

Hold konference på Fyn: Dét får du

Når du vælger at holde din konference på Fyn hos Sinatur Hotel & Konference, får du en helstøbt oplevelse, hvor alle detaljer er nøje planlagt. Vi har et stort fokus på at give dig og dine deltagere en konference, der både er indholdsmæssigt og kulinarisk i topklasse.

  • Forplejning tilberedt med kærlighed: Vi tror på, at god forplejning er en essentiel del af en vellykket konference. Derfor får du hos os hjemmelavet mad, der er tilberedt med kærlighed og respekt for de gode, lokale og økologiske råvarer, som Fyn er så rig på. Vores restaurant er et sted, hvor passion og kvalitet går hånd i hånd, og hvor smag og præsentation er i højsædet.
  • Alt teknisk udstyr: Når det kommer til det tekniske udstyr, er vi fuldt udrustet til at håndtere din konference. Vi har alt det nødvendige tekniske udstyr, der sikrer, at dit budskab kommer klart igennem. Og rådgivning fra personalet er en del af pakken, så du kan føle dig tryg og sikker i, at alt fungerer, som det skal.
  • Grønne omgivelser: En konference på Fyn byder også på naturskønne omgivelser, der inviterer til fordybelse og inspiration. Vores faciliteter er omgivet af grønne områder, der giver plads til både eftertænksomhed og gode samtaler. Fyn er kendt som Danmarks have, og det kommer virkelig til udtryk i rammerne omkring vores venues.
  • Ansvarlig samarbejdspartner: Hos Sinatur Hotel & Konference er vi også en ansvarlig samarbejdspartner, der gerne hjælper dig med at gå i en grønnere retning. Vi tror på, at ansvarlighed er nøgleord for fremtidens konferencer, og vi er stolte af at kunne bidrage til denne udvikling.

Så hvis du skal planlægge en konference på Fyn, så har vi faciliteterne, der gør din konference til noget helt særligt.

Læs mere om, hvad du får her

Samlende sale på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference

Kom indenfor, og hold din konference på Fyn på Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference. Her er både store sale med plads til 150 personer samt 10-personers rum og udendørs auditorium. Alle møde- og konferencelokaler har kig til enten gamle tårne og inspirerende bindingsværker samt park, strand og tætte træer i den friske luft. For os er det grønne venues i sagens natur.

På det gamle hotel, der ligger mellem Lillebælt og Helnæsbugten, vil dine gæster og mødedeltagere samtidig altid have det fornødne udstyr og de mest funktionelle lokaler indenfor rækkevidde. Og sammen med den friske luft og de naturlige principper mener vi, at tanker og idéer bedst kan spire på en kursus-, møde- eller konferencedag.

Afhold møde på Gl. Avernæs

Lokkende lokaler hos Sixtus Sinatur Hotel & Konference

I skæret fra de grønne trækroner og blå bølgeskvulp kommer virksomheden ud af hamsterhjulet på din konference på Fyn. Sixtus Sinatur Hotel & Konference byder dig derfor indenfor til de bedste møde- og konferencefaciliteter med plads til op til 60 deltagere – alt sammen til udsigten over Fænøsund. Så uanset om I benytter de store plenumlokaler eller bestiller tid til inspirerende mødeaktiviteter, kan I få de rammer, som skaber den mest inspirerende grobund for jeres konference. 

Selvom hotellet arbejder med et bæredygtigt mindset, så er der alt, hvad du kan forvente af et konferencecenter. Vi har både unikt udstyr samt whiteboard, projektor og computer, så I kan diskutere alt fra Google Analytics til nye forretningsidéer. Samtidig står kokkene klar til at give jer en grøn og god oplevelse, når hovederne trænger til en pause og maven til opfyldning.

 

Afhold møde på Sixtus

Enorme erhvervsrum hos Storebælt Sinatur Hotel & Konference

I skæret fra Storebælts imponerende lys ligger Storebælt Sinatur Hotel & Konference. Her er store sale, hvor op til 250 konferencegæster kan deltage samt mindre gruppelokaler, der passer til 56 personer. Her på stranden ved Nyborg er der derfor plads til højtragende spørgsmål og mindre problemfelter, der kan diskuteres på kurser, møder og konferencer.

Samtidig giver hotellets faciliteter adgang til det nødvendige AV-udstyr, udfordrende teambuildingaktiviteter og mættende middagspauser, så I får den bedste oplevelse – uanset om I har booket et heldagsevent eller blot et kort møde.

Afhold møde på Storebælt

Sinatur: Grønne konferencer i Fyns naturskønne omgivelser

Hvis du leder efter et grønt venue, hvor du samtidig får en plads i et større, naturligt handlefællesskab, så vælg Sinatur Hotel & Konference. På alle vores hoteller investerer vi løbende i yderligere bæredygtighedstiltag, mens vi gør vores for at rykke ved miljøstandarderne. Derfor kan du være sikker på, at din konference på Fyn får en grøn vinkel fra start til slut hos os.

Få aktiveret dit udbytte af konferencen gennem vores naturlige fokus og bæredygtige substans. Book din grønne konference nu, eller få en firmaaftale hos Sinatur Hotel & Konference.

Konference på Fyn: Skøn oplevelse fra start til slut

Forestil dig en konference lige midt i Danmark, hvor de smukke omgivelser af frodig natur og glitrende vandflader danner rammen om dit møde. En konference på Fyn hos Sinatur Hotel & Konference er ikke bare en konference. Det er en unik oplevelse, hvor idéer og løsninger er i fokus – fra start til slut. 

Her er det ikke kun omgivelserne, der er grønne. Alle lokaler er designet med bæredygtighed for øje, og alle produkter og tjenester lever op til de højeste standarder indenfor miljø. Uanset om du skal afholde et stort møde med mange deltagere eller søger et intimt lokale til en mindre gruppe, kan du finde det hos os. 

Vores lokaler er indrettet med respekt for naturen og skaber en harmonisk atmosfære, der inspirerer til kreativitet og nytænkning. Her kan du og dine deltagere trække vejret dybt, nyde de smukke omgivelser og fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Hos Sinatur Hotel & Konference har vi plads til alle former for møder og konferencer. Vi tilbyder grønne oplevelser, der går hånd i hånd med vores kærlighed til naturen. Så når du vælger at afholde din konference hos os, vælger du ikke bare et mødelokale. Du vælger en grøn oplevelse i smuk natur, der sætter spor ud i fremtiden

Ingen vej udenom vores konferencehoteller

Konferencehotellerne ligger lige midt i landet, så møde- og konferencegæster fra nær og fjern let kan finde vej. Samtidig er der kun halvanden time til henholdsvis København og Aarhus, så både virksomhedens jyske og sjællandske medarbejdere let kan deltage. Sådan er vi en af de grønneste og mest belejlige møde- og konferencesteder i Danmark.

Foran vores tre fynske hoteller er der samtidig mulighed for gratis parkering lige ved døren, mens de fynske togstationer ikke er langt væk. På den måde bliver din konference på Fyn både nem at tilgå og tilkomme, uanset hvorfra i landet dine deltagere kommer fra.