Book nu

Hold din konference på Fyn


Blandt grønne trætoppe, rislende åer og historiske vingesus kan du og din arbejdsplads holde konferencer, der giver plads til store armbevægelser og spirende strategier.

Book konference- og mødelokaler bag Storebælts store panoramaruder, under Gl. Avernæs’ pudsede tårner eller lige i vandkanten på Sixtus. Uanset hvilken del af Fyn der foretrækkes, vil vores naturlige rammer give uforstyrrede lokaler, der kan passe perfekt til dit næste event. 

Forskelligartede, naturskønne omgivelser

Foretrækker du afsides sand mellem tæerne, der skaber ro, eller nærliggende vejnet, der forbinder land og rige? Du kan få begge dele hos Sinatur. Vores tre fynske hoteller slår nemlig gerne dørene op til fantastiske og forskelligartede konferencelokaler på Fyn, der kan give dit kursus, konference eller møde de bedste og mest tilpassede rammer.

På Sinaturs fynske hoteller kan du både holde store konferencer og små ud-af-kontoret-møder. Det er nemlig muligt at booke både plenumrum, gruppelokaler og overnatning, hvis konferencen trækker ud.

Gl. Avernæs’ samlende sale

Kom indenfor, og hold din konference på Gl. Avernæs Her er alt fra store sale med plads til 150 personer til tækkelige 10-personers rum og udendørs auditorium. Samtidig har alle faciliteterne kig til enten gamle tårne og inspirerende bindingsværker samt park, strand og tætte træer.

På de gamle hotel, der ligger mellem Lillebælt og Helnæsbugten, vil dine gæster og mødedeltagere altid have det fornødne udstyr og funktionelle lokaler indenfor rækkevidde. Samtidig er frisk luft og naturlig principper også en del af en kursus-, møde- eller konferencedag på Sinatur, så tanker og idéer nemmere kan vokse.

Afhold møde på Gl. Avernæs

Sixtus’ lokkende lokaler

I skæret fra de grønne trækroner og blå bølgeskvulp byder Sixtus indenfor til diverse møde- og konferencefaciliteter med plads til op til 60 deltagere. Her - midt i Danmark, hvor Fænøsund møder den fynske halvø Hindsgavl - kan I nemlig benytte de store plenumlokaler og bestille tid til inspirerende mødeaktiviteter, der kan krydre et længere arrangement.

Her er alt, som dine konferencegæster kunne tænke sig. Vi har både unikt udstyr og er tilpas tekniske, så vi altid kan hjælpe til arrangementerne, hvis mekanikken slår knuder. Samtidig står kokkene også klar til at give en tiltrængt mad-oplevelse, når hovederne trænger til en pause og maven til opfyldning.

Afhold møde på Sixtus

Storebælts enorme ehvervsrum

I skæret fra Storebælts imponerende lys ligger Sinaturs hotel af samme navn. Her kan du finde store sale, hvor op til 250 konferencegæster kan deltage, samt mindre gruppelokaler, der passer til 56 personer. Her, på stranden ved Nyborg, er der derfor både plads til højtragende spørgsmål og mindre problemfelter, der kan diskuteres på kurser, møder og konferencer.

Samtidig giver hotellets faciliteter adgang til det nødvendige AV-udstyr, udfordrende teambuilding oplevelser og mættende middagspauser, så alt fra heldags events og korte møder, har de helt rigtige rammer.

Afhold møde på Storebælt

Ingen vej udenom Sinaturs konferencehoteller

Du kan nemt holde din næste konference på Fyn, hvis du booker et af Sinaturs lokaler. Vores hoteller ligger nemlig midt i landet, så møde- og konferencegæster fra nær og fjern let kan finde vej. Samtidig er der også kun halvanden time til både København og Aarhus, så både virksomheden jyske og sjællandske kan deltage.


Foran vores tre fynske hoteller er der mulighed for gratis parkering lige ved døren, mens de fynske togstationer heller ikke er langt væk. På den måde bliver dine arrangementer både nemme at tilgå og tilkomme, uanset hvorfra i landet din deltagere kommer. Vi har desuden ladestandere med Clever abonnement, så du kan oplade din elbil, mens du afholder møde.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Personlige oplysninger