Book nu

Hold din konference på Fyn


I skovens dybe stille ro kan erhvervslivet blive klogere. Her er nemlig plads til store armbevægelser og spirende strategier. I hvert fald hvis du booker et af Sinaturs grønne konferencelokaler på Fyn. For gennem den naturskønne beliggenhed, de økologiske madkoncepter og det gennemgående, bæredygtige mindset kan vi forbinde konferencens processer og forretningsmodeller til naturen - på mest udbytterig vis for både dig og naturen.

 

Book grønne konference- og mødelokaler bag Hotel Storebælts store panoramaruder, under Gl. Avernæs’ pudsede tårne eller lige i vandkanten hos Hotel Sixtus.

Konference på Fyn: Find grønne venues

En konference på et Sinaturs tre fynske hoteller er lig med anderledes rammer og næringsrigt udbytte. Her slår hotellerne nemlig dørene op til en grøn pakke - på den bedste måde. Alle vores tre hoteller står klar med produkter og tjenester pakket ind i en lækker, naturskøn ramme, der kan give dit kursus, konference eller møde den bedste og mest givende kontekst.

Hos alle tre hoteller går vi hverken på kompromis med naturen eller med dig. Derfor kan du skræddersy alt fra lokaler og overnatning til mad, program og pauseaktiviteter. Her er både store konferencesteder, hvor fyldte arrangementer kan finde sted, samt mindre venues til små ud-af-kontoret-møder. Hotellerne har også plenumrum, gruppelokaler og overnatning, hvis konferencen trækker ud. Alt sammen på et grønt grundlag. Naturligvis.

Gl. Avernæs’ samlende sale

Kom indenfor, og hold din konference på Hotel Gl. Avernæs. Her er både store sale med plads til 150 personer samt 10-personers rum og udendørs auditorium. Alle møde- og konferencelokaler har kig til enten gamle tårne og inspirerende bindingsværker samt park, strand og tætte træer i den friske luft. For os er det grønne venues i sagens natur.

På det gamle hotel, der ligger mellem Lillebælt og Helnæsbugten, vil dine gæster og mødedeltagere samtidig altid have det fornødne udstyr og de mest funktionelle lokaler indenfor rækkevidde. Og sammen med den friske luft og de naturlige principper, mener vi, at tanker og idéer bedst kan spire på en kursus-, møde- eller konferencedag.

Afhold møde på Gl. Avernæs

Sixtus’ lokkende lokaler

I skæret fra de grønne trækroner og blå bølgeskvulp kommer virksomheden ud af hamsterhjulet. Hotel Sixtus byder derfor indenfor til de bedste møde- og konferencefaciliteter med plads til op til 60 deltagere - alt sammen til udsigten over Fænøsund. Så uanset om I benytter de store plenumlokaler eller bestiller tid til inspirerende mødeaktiviteter, kan I få de rammer, som skaber den mest inspirerende grobund for jeres konference.

Og selvom hotellet arbejder ud fra et bæredygtigt mindset, så er der alt, hvad du kan forvente af et konferencecenter. Vi har både unikt udstyr samt whiteboard, projektor og computer, så I kan diskutere alt fra Google Analytics til nye forretningsidéer. Samtidig står kokkene klar til at give jer en grøn og god oplevelse, når hovederne trænger til en pause og maven til opfyldning.

 

Afhold møde på Sixtus

Storebælts enorme ehvervsrum

I skæret fra Storebælts imponerende lys ligger Sinaturs hotel af samme navn. Her er store sale, hvor op til 250 konferencegæster kan deltage samt mindre gruppelokaler, der passer til 56 personer. Her, på stranden ved Nyborg, er der derfor plads til højtragende spørgsmål og mindre problemfelter, der kan diskuteres på kurser, møder og konferencer.

Samtidig giver hotellets faciliteter adgang til det nødvendige AV-udstyr, udfordrende teambuildingaktiviteter og mættende middagspauser, så I får den bedste oplevelse - uanset om I har booket et heldagsevent eller blot et kort møde.

Afhold møde på Storebælt

Sinatur: Grønne konferencer i Fyns naturskønne omgivelser

Hvis du leder efter et grønt venue, hvor du samtidig får en plads i et større, naturligt handlefællesskab, så vælg Sinatur. På alle vores hoteller investerer vi løbende i yderligere bæredygtighedstiltag, mens vi gør vores for at rykke ved miljøstandarderne. Derfor kan du være sikker på, at din konference på Fyn får en grøn vinkel fra start til slut hos os.

Få aktiveret dit udbytte af konferencen gennem vores vores naturlige fokus og bæredygtige substans. Book din grønne konference nu eller få en firmaaftale hos Sinatur.

Ingen vej udenom Sinaturs konferencehoteller

Sinaturs konferencehoteller på Fyn ligger midt i landet, så møde- og konferencegæster fra nær og fjern let kan finde vej. Samtidig er der kun halvanden time til henholdsvis København og Aarhus, så både virksomhedens jyske og sjællandske medarbejdere kan deltage. Sådan er vi en af de grønneste og mest belejlige møde- og konferencesteder i Danmark.

Foran vores tre fynske hoteller er der samtidig mulighed for gratis parkering lige ved døren, mens de fynske togstationer ikke er langt væk. På den måde bliver din konference på Fyn både nem at tilgå og tilkomme, uanset hvorfra i landet din deltagere kommer fra.

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Personlige oplysninger