Book nu

Grønne møder


Naturen er så underfuld - og fyldt med mange muligheder. Hos Sinatur gør vi derfor, hvad vi kan for at værne om den. Af den grund er møderne på vores seks hoteller altid grønne. Her udgør vores beliggenhed i naturen, vores miljøcertificeringer samt økologiske madkoncepter det naturlige fundament og mindset for vores grønne venues. 

Sådan kan vi forbinde dine tanker, processer og forretningsmodeller til naturen og skabe mulighed for større effektivitet. Det er blot nogle af de fordele, der er ved at holde grønne møder hos Sinatur.

Grønne møder - i sagens natur

Sinatur giver dig en hel grøn pakke. Det vil sige, at både dét udenom og dét indeni er designet, organiseret og implementeret til at være gavnligt for dig og naturen. Hele vores virksomhed - hotellerne samt alle produkter og tjenester - lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Dertil kommer vores naturskønne omgivelser, som blandt andet består af brede bøge, høje bakker og dybe dale. Tilsammen giver det et naturligt, grønt og ganske særligt udgangspunkt til jeres møde.

Grønne møder hos Sinatur er derfor en kombination af mange grundige og ansvarsfulde processer, som tager udgangspunkt i den omkringliggende natur. Det betyder, at du som deltager vil opleve, at Sinatur-hotellerne altid arbejder for at, dit arrangement har positive miljømæssige indvirkninger, som minimal CO2-udledning og ressourcetræk på naturen. Sådan er det altid - uanset om du er til et mindre møde eller en større konference i Jylland, på Fyn eller Sjælland. 

For os er dét grønne møder i sagens natur.

Et grønt fællesskab


Alle taler om bæredygtighed: Det er blevet populært, og der er nu flere steder, hvor du kan booke et grønt eller bæredygtigt møde. Derfor er Sinatur stoppet med at tale om det og i stedet skredet til mere handling. For Sinatur er ikke blot én i mængden - vi går forrest og investerer løbende i yderligere bæredygtighedstiltag. Vi passer derfor ikke på naturen for bare at være de bedste i verden - men for at være de bedste for verden.

Når du booker Sinaturs grønne mødefaciliteter, booker du også en plads i et større, naturligt handlefællesskab, hvor vi rykker ved miljøstandarderne. Her får dit arrangement en grøn vinkel fra start til slut samt indsigt i, hvordan naturen kan gøre netop din virksomhed klogere, udvide jeres forretningsmodeller og skabe grobund for nye ideer.

Du kan booke dit grønne møde nu eller få en firmaaftale hos Sinatur. Vi stræber efter en stærk og bæredygtig profil, som ikke blot lader det være ved snakken. Derfor har vi en række ambitiøse 2030-mål: blandt andet at være klima-neutrale og en 100 procent affaldsfri virksomhed. Vi håber, I som virksomhed vil med på vores grønne rejse.

Læs mere om vores firmaaftaler her

Dét får du til dit grønne møde hos Sinatur

Du skal have noget ud af dit grønne møde hos Sinatur. Ja, det mener vi faktisk, at både du, som deltager, men også hotellets engagerede medarbejdere, leverandører og det omkringliggende lokalsamfund skal have. Derfor gør vi alt for at aktivere dit udbytte af vores naturlige fokus og bæredygtig substans og tilbyde læring, som du kan tage med ud i verden.

  • Green Talk. Du kan booke en af Sinaturs engagerede medarbejdere til at fortælle om arbejdet med bæredygtighed og drift ud fra et grønt og ansvarligt mindset. På den måde kan du blive inspireret og give dit netværk nye ideer.
  • Gastronomi med fokus på bæredygtighed. Oplæg og fagligt indhold suppleres altid af Sinaturs ansvarlige madkoncept. Her får du kun serveret det bedste samt det mest lokale og økologiske mad. Det har gjort os til Danmarks eneste hotelkæde med ‘Det Økologiske Spisemærke’ i sølv, som er din garanti for, at 60-90% af gastronomien er økologisk.

Hos Sinatur er grønne møder ikke lig med kompromisser og kedelig mad på tallerkenen. Du får tværtimod funktionelle lokaler, alt det udstyr, der har behov for, gratis parkering, mulighed for opladning af elbil, hurtigt internet og gastronomi i særklasse. Alt sammen midt i skovens dybe stille ro. Naturligvis.

 

En ansvarlig samarbejdspartner

Det er altid vigtigt at kunne leve op til det, man siger. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for at have alle de certificeringer på plads, som der skal til for at drive hoteller og facilitere møder og konferencer på naturens præmisser. Vi er en ansvarlig samarbejdspartner og udbyder af møde- og konferencelokaler på unikke destinationer i Danmark. 

Læs mere om vores certificeringer og mærkninger