Book nu

Konferencelokaler med plads til alle


Oplev en grøn konference i verdensklasse, når du booker et konferencelokale hos et af Sinaturs seks hoteller. Her finder du rummelige lokaler, der sætter minimale aftryk på klimaet og afgiver stort indtryk hos alle konferencegæsterne. Alle konferencelokaler hos Sinatur er nemlig komplet opdaterede, helt naturligt unikke og ganske smukt placeret midt i den danske natur. 

Konferencelokaler i grønne rammer

Uanset om du er på Sjælland, Jylland eller Fyn, så kan du, dine kolleger og jeres virksomhed booke konferencelokaler, der adskiller sig fra hverdagen. Og du ved, hvad man siger: ”Forandring fryder”. Anderledes rammer, der er forskellige fra din trivielle hverdag, er derfor dét, du kan finde hos Sinatur. Her går vi nemlig op I, at vores konferencelokaler, forplejning og mødeaktiviteter kan bidrage med et friskt pust af natur og energi til jeres hverdag.

Læs mere om Sinaturs samfundsambition

Rummelige konferencelokaler

Alle er velkomne hos Sinatur. Vores konferencelokaler kan nemlig omfavne ethvert selskab – uanset om I er en lille forsamling eller større flok. Her finder I nemlig konferencelokaler, som kan huse alt fra to personer til 300 mennesker. Det betyder, at vi har en del konferencelokaler, der hver især kan opfylde forskellige behov. 

Hotel Haraldskær finder du eksempelvis Engsalen, der giver et smukt lys under hele konferencen og tilbyder en makskapacitet på 48 mennesker. Samtidig har I kig til den naturskønne Vejle Ådal, hvor den sydjyllandske charme skinner igennem. Vil du se, hvad vores andre hoteller rundt om i Danmark tilbyder? Så klik ind på vores seks hoteller nedenfor. Her er både konferencelokaler på Sjælland, Jylland og Fyn. 

Frederiksdal    Storebælt    Gl. Avernæs    Sixtus    Haraldskær    Skarrildhus

Kombinér konferencelokaler og gastronomi, naturligvis

Hos Sinatur bliver jeres dagsorden akkompagneret af mad. Vi mener nemlig, at gastronomi er et naturligt omdrejningspunkt til lange konferencedage. Derfor sørger vi også for, at det bliver et punkt på dagsordenen, som I og de resterende konferencedeltagere vil huske. Vores køkkener er nemlig drevet af et bæredygtigt fokus, som ikke driver rovdrift på den omkringliggende natur.

Uanset om du holder konference ved den sjællandske skov, den fynske strandkant eller den midtjyske å, så kan du være sikker på at få serveret mad, der bygger på respekt for lokalområdet. Hos Sinatur benytter vi os nemlig af lokale, økologiske råvarer, der er i sæson, og som kommer fra producenter og leverandører i nærområdet. Det giver dig en nærværende gastronomi, der bliver serveret på en inspirerende og lokaldyrket tallerken. Det vil både stille sulten og forhåbentligt give stof til egne tanker om bæredygtighedsinitiativer.

Læs mere om Sinaturs madkoncept

Vi mødes på Sinatur
Et naturligt konferencehotel