Book nu

Pak de gode oplevelser ind

Køb gavekort til uforglemmelige øjeblikke


Giv et gavekort til gode oplevelser på Sinaturs seks hoteller. Det er en personlig gave, der især er kærkomment, hvis tiden ikke er til en fysisk foræring. Et gavekort bringer nemlig en mental, uventet forventningsglæde ind i hverdagen, hvor modtageren kan se frem til særlige oplevelser i nye, spændende rammer. Og det trænger vi alle til i ny og næ.

Køb gavekort her

Giv en gave, som I sammen kan glæde jer til

Har du en dejlig ægtefælle, en sød kæreste, en god ven eller en støttende forælder, som du gerne vil påskønne? Så er et gavekort til et hotelophold det helt rigtige valg. Her giver du nemlig en personlig og hjertevarm gestus, som I sammen kan gå og glæde jer til. Det giver også ekstra overskud i hverdagens travlhed, når I sammen har noget skønt at se frem til.

Med et gavekort til Sinatur Hotel & Konference kan I glæde jer til et hotelophold i naturskønne omgivelser, som I bagefter vil mindes mange år frem. Og så kan I sammen varme jer ved minderne, hvis hverdagen igen bliver kold og kedelig.

Køb dit gavekort her

Gode minder

Sinatur går op i genbrug og holdbarhed - og derfor tilbyder vi idylliske rammer, der giver vedvarende minder. Her er der tid til - og ikke mindst rig mulighed for - at opleve det smukke, danske land. Det kan være ved Fænøsunds brusende vand eller dybt inde i den sjællandske skov. Midt på den jyske hede eller i skæret fra Storebælt. Uanset hvor i Danmark, og hvordan, I foretrækker at skabe nye minder, så kan I se frem til at komme væk fra hverdagens stress og få nye, nærværende oplevelser hos Sinatur.

Sådan fungerer det

Når du køber et gavekort til Sinatur, kan det benyttes på alle seks hoteller, og vil således være en indgangsbillet til vilde, unikke oplevelser, der er præget af de naturskønne omgivelser, som hotellerne ligger i. Her er modtageren garanteret gode og anderledes oplevelser, der starter allerede ved ankomst og indlogeringen på de hyggelige værelser. 

Vores gavekort sælges på beløb og skal typisk være indløst inden for 3 år. Det fulde beløb behøver ikke indløses på én gang. Det kan sagtens fordeles over flere gode oplevelser - også på tværs af hotellerne.

Du bestemmer, om du vil have gavekortet tilsendt med posten og pakket fint ind, om du vil modtage det på mail og selv stå for indpakningen, eller om det skal sendes direkte til modtagerens mail.  

* Vi gør opmærksom på, at nogen gavekort kan have en kortere indløsningsperiode. I så tilfælde vil det være angivet på gavekortet. Det er ikke muligt at anvende gavekort som betaling i forbindelse med selskaber samt møder/konferencer. Gavekort købt med rabat kan ikke kombineres med øvrige tilbud. 

 

Tag et kig inden for på vores 6 hoteller