Book nu

Hold konference nær København


 

Hos Frederiksdal er der idyllisk, stille fred, hvilket er ideelt til et konferencested. Her, midt i skovens ensomhed, byder store lokaler velkommen til jeres virksomhed. Og som den gamle sang så smukt betoner, så er der fred og hvile her. Så bestil et roligt konferencelokale på Hotel Frederiksdal nær København. Her er der ingen forstyrrelser, højt til loftet og god plads til foredrag, taler, diskussioner og vidensudveksling, når din konference finder sted midt i skovens dybe, stille ro. 

 
 

Store konferencelokaler i fred og ro

Er I et selskab på 50? En mindre gruppe på 38? Eller måske en stor forsamling på 150 mennesker? Så har Hotel Frederiksdal god plads til jer. I vores 12 forskellige møde- og konferencelokaler er der nemlig masser af rum til store armbevægelser og højtragende spørgsmål, når din konference løber af stablen. Her byder de store ruder og lyse lokaler indenfor til et godt arbejdsmiljø, hvor ideer og diskussioner frit kan flyde med strømmen – i takt med Mølleå udenfor vinduet. 

Læs mere om mødelokalerne

Et konferencehotel til dine behov

Hos Sinaturs hotel Frederiksdal kan du ikke se skoven for bare træer. Det mener vi både bogstaveligt og figurativt. Vi er nemlig utrolig opsatte på at dække dine behov - og så er vores hotel også omgivet af smukke, grønne træer i den livlige løvskov. 

Når du holder konference hos Frederiksdal, sørger vi derfor altid for, at du har, hvad du skal bruge. Det betyder blandt andet, at det nyeste AV-udstyr altid er indenfor rækkevidde, at du har fri adgang til kølende isvand og frisk frugt samt, at du kan nyde godt af et naturligt, inspirerende bagtæppe, der kan forny enhver energi i pauserne.

Læs mere om Frederiksdal

Forplejning for fuld udblæsning

Hos Hotel Frederiksdal tager vi forplejning alvorligt. Selvom oplæggende er gode og diskussionerne er hede, så ved vi nemlig, at maden står for en stor del af konferencens helhedsindtryk – så der skuffer vi ikke. Ved hjælp af vores egne urtehave, bistader, blomme- og æbletræer samt lokale leverandører kan vi altid lave lækker mad af råvarer, der findes i lokalområdet, og som er i sæson. Det har blandt andet givet os Det Økologiske Spisemærke i sølv, som vi er utroligt stolte af. 

Her er naturen således en kernesag for os, og derfor gør vi alt for at bruge den med omhu og respekt. Det betyder blandt andet, at vi serverer helt særlige og ærlige retter, der består af knasende, sprøde madvarer, som vi finder i lokalområdet. På den måde repræsenterer og respekterer jeres forplejning altid Lyngby-området, og dét kan I kun finde hos Hotel Frederiksdal. 

Se mere til vores menu og restaurant

Prøv en pause fra konferencen

Hos Hotel Frederiksdal kan du og dine kolleger få et afbræk fra det travle konferenceprogram. Men det er ikke et helt almindeligt afbræk. Vi tilbyder anderledes aktiviteter, der kickstarter energien og giver jer fornyet sund fornuft. I kan blandt andet samles i vores hyggelige vinkælder, hvor vi disker op med en sjov vinsmagning eller små, spændende appetizers. I kan også tage en tur ud i det blå, hvor I kan høre om den omkringliggende natur, øve øksekast eller deltage i en aktiv teambuilding-øvelse. 

De gode ideer opstår oftest i de sammenhænge, hvor hjernen kobles fra og kroppen slås til. Og dét bliver den hos Sinaturs Hotel Frederiksdal. Vores mange pauseaktiviteter sørger således for, at jeres konference har en vedvarende energi. Så prøv at duft, smag eller mærk effekten af et anderledes pusterum i konferencen. Det betaler sig. 

Oplevelser på og omkring Frederiksdal

Det er naturligt at sove på det

Trækker konferencen ud? Eller har du langt hjem? Så kan du altid overnatte på Hotel Frederiksdal. Vi har 117 sengepladser fordelt på 60 fredfyldte værelser, der næsten alle har en naturskøn udsigt over den idylliske Mølleå. Når konferencens sidste diskussion er afgjort, kan du således kaste dig tilbage i de omfavnende luksusdyner og lade søvnen trække dig ind i sit spind. Og når solens stråler roligt rammer værelset, kan du vågne op til duften af smørstegt morgenmad og god, frisk kaffe.

Læs om vores værelser

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Dine præferencer