Book nu

Find et konferencelokale nær København


Hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, som står bag nogle af de mest idylliske konferencelokaler nær København, er der ro og fred. Her midt i skovens ensomhed byder store lokaler velkommen til dig og virksomhed. Konferencelokalerne nær København giver dig en unik mulighed for at opleve fred og hvile, som den gamle sang så smukt betoner. 

På Sinatur Hotel & Konference får du en konferenceoplevelse, der er god og grøn – fra inderst til yderst. Det skyldes både hotellets skønne beliggenhed i naturen, dets miljøcertificeringer og de økologiske madkoncepter. 

Tag din konference med ud midt i skovens dybe, stille ro. Det sikrer de bedste og mest grønne rammer for din konference og dens udfald – både nu og i det lange løb. Sinatur Hotel & Konference er mere end blot et konferencelokale nær København. Det er et sted hvor naturen og roen bidrager til at skabe de bedste betingelser for din konference.

 
 

Smukke konferencelokaler nær København i naturskønne omgivelser

Er I et selskab på 50? En mindre gruppe på 38? Eller måske en stor forsamling på 150 mennesker? Så har Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference med vores fremragende konferencelokaler nær København god plads til jer. Vores 12 forskellige møde- og konferencelokaler er skræddersyede til at afholde konferencer af enhver størrelse – lige fra mindre konferencer til større begivenheder. Her er masser af rum til store armbevægelser og højtravende spørgsmål, når din næste konference løber af stablen.

Takket være vores centrale placering er vi et oplagt valg til din næste konference. Vores rummelige og lyse konferencelokaler nær København skaber et godt arbejdsmiljø, hvor idéer og diskussioner frit kan flyde – endda i takt med Mølleå udenfor vinduet. Sådan bliver erhvervslivet lidt klogere i skovens dybe, stille ro. Uanset om du ønsker at afholde din konference i ét af vores store lokaler eller en mindre setting, så står vi klar til at imødekomme dine behov med vores konferencelokaler nær København.

Grønne konferencelokaler nær København

Hos Sinatur Hotel & Konference er det en del af vores DNA at passe på naturen. Vi tilbyder ikke blot konferencelokaler nær København, men vi tilbyder også et grønt og naturligt fundament for dine tanker, processer og forretningsmodeller. Vi mener nemlig, at naturen giver en særlig grobund for at skabe resultater. Derfor er vores konferencelokaler nær København altid et helt igennem grønt venue, når du skal afholde din konference.

Bag hver eneste booking, oplevelse og arrangement hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference finder du grundige processer, der lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold. Vi går langt for at sikre, at konferencer hos os har en minimal CO2-udledning og et minimalt ressourcetræk på naturen. Dette gør vi blandt andet ved at servere et ansvarligt madkoncept bestående af den mest lokale og økologiske mad.

Med vores centrale placering på Sjælland og offentlig transport indenfor rækkevidde er vi det oplagte valg for både større og mindre konferencer. Vores konferencelokaler nær København er omgivet af skøn natur, der giver mulighed for at kombinere din næste konference med friske, grønne omgivelser. Det giver en konference med et grønt mindset, der er gavnlig både for besøgende og naturen omkring.

Konferencelokaler nær København: Dét får du hos os

Når du vælger at afholde din konference i vores konferencelokaler nær København, sørger vi altid for, at du har alt, hvad du skal bruge. Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, og du har fri adgang til kølende isvand og frisk frugt. Du kan nyde godt af et naturligt, inspirerende bagtæppe, der kan forny enhver energi i pauserne til dit møde eller din konference.

Vi gør også alt for at aktivere dit udbytte af konferencen på bedst mulig vis – både under og efter arrangementet. Ved at give stof til eftertanke – stof som kan arbejdes videre med – bliver vores konferencelokaler nær København hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference ikke kun til et venue. Det bliver til en drivkraft for nye idéer og forretningsmodeller. Blandt andet tilbyder vi:

  • Samtalemenuer, der giver anledning til debat, indsigt og udvikling. Her agerer vores lokale mad rammen, mens vi giver jer samtaleemnerne.
  • Green Talk, hvor vores engagerede medarbejdere fortæller om arbejdet med bæredygtighed og drift ud fra et grønt og ansvarligt mindset. 
  • Mere bæredygtig gastronomi bestående af den mest lokale og økologiske mad, som har gjort os til Danmarks eneste hotelkæde med Det Økologiske Spisemærke i sølv.
  • Naturlige konferenceaktiviteter, der kan gøre jeres pauser værdifulde. Vi har samlet diverse gode oplevelser fra nærområdet, så pausen i det tætpakkede program både giver fornyet energi og ekstra motivation for virksomheden og kollegerne

Læs mere om Frederiksdal

Book konferencelokaler nær København med fuld forplejning

Hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference tager vi forplejning alvorligt. Vi ved, at selvom oplæggene er gode og diskussionerne er hede, så er det maden, der står for en stor del af konferencens helhedsindtryk – og der skuffer vi ikke. 

Vi er omgivet af vores egen urtehave, bistader, blomme- og æbletræer samt lokale leverandører, hvilket gør os i stand til at lave lækker mad af råvarer, der findes i lokalområdet, og som er i sæson. Det har blandt andet givet os ‘Det Økologiske Spisemærke’ i sølv, som vi er utroligt stolte af. 

Vi gør alt for at bruge naturen med omhu og respekt. Det betyder blandt andet, at vi serverer helt særlige og ærlige retter, der består af knasende sprøde madvarer, vi finder i lokalområdet. På den måde repræsenterer og respekterer vores forplejning altid Lyngby- og Sjællandsområdet, og dét kan du kun finde hos os blandt de ellers mange konferencelokaler nær København.

Pause på jeres præmisser

Hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, der byder på nogle af de mest unikke konferencelokaler nær København, kan du og dine kolleger få et afbræk fra det travle konferenceprogram. Men det er ikke et helt almindeligt afbræk. Vi tilbyder anderledes aktiviteter, der kickstarter energien og giver jer fornyet motivation. I kan blandt andet samles i vores hyggelige vinkælder, hvor vi disker op med en sjov vinsmagning eller små, spændende appetizers. 

I kan også tage en tur ud i det blå, hvor I kan høre om den omkringliggende natur, øve øksekast eller deltage i en aktiv teambuilding-øvelse. Disse aktiviteter er en del af oplevelsen i vores konferencelokaler nær København, hvor vi lægger vægt på at skabe et inspirerende miljø.

De gode idéer opstår oftest i de sammenhænge, hvor hjernen kobles fra, og kroppen slås til. Og dét bliver den hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference. Vores mange pauseaktiviteter sørger for, at jeres konference- og mødegæster har en vedvarende energi. Så prøv at dufte, smage eller mærke effekten af et anderledes og grønt pusterum i vores konferencelokaler nær København.

Overnatning - næsten - i det fri

Trækker din konference ud? Eller har du langt hjem? Så kan du altid overnatte på Sinatur Hotel & Konference, der er beliggende i naturskønne Frederiksdal. Med vores konferencelokaler nær København er vi et ideelt valg for både lokale og rejsende. Vi har 117 sengepladser fordelt på 60 fredfyldte værelser, der næsten alle byder på en betagende udsigt over den idylliske Mølleå.

Når konferencens sidste diskussion er afgjort, kan du kaste dig tilbage i vores omfavnende luksusdyner og lade søvnen trække dig ind i sit spind. Vågn op til duften af lokal morgenmad og god, frisk kaffe, der bliver serveret i vores hyggelige restaurant. Start din dag med en rolig morgentur langs Mølleåen, inden du igen træder ind i konferencens pulserende liv

Konferencelokaler nær København til jeres behov

Hos Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference kan du ikke se skoven for bare træer. Det mener vi både bogstaveligt og figurativt. Vi er nemlig utrolig opsatte på at dække dine behov – og så er vores hotel også omgivet af smukke, grønne træer i den livlige løvskov. 

Som et af de førende steder med konferencelokaler nær København er vi udstyret til at imødekomme alle behov. Vi har faciliteter til alle typer konferencer, store som små, og vi sørger altid for professionel behandling af vores konferencedeltagere. Vores konferencelokaler nær København er mere end bare mødelokaler – de har en unik beliggenhed, hvor den rette atmosfære og vores dedikation til en mere bæredygtig drift virkelig skinner igennem.

Vi ved, at det kræver mere end bare et konferencelokale at skabe den perfekte konference. Derfor sørger vi for, at din konference ikke bare er produktiv men også en oplevelse, der både inspirerer og fornyer.