Book nu

Vores værelser

Naturlig ro og rar atmosfære


Vi tilbyder værelser til møder, konferencer, korte opholde og længere ferier. Alle vores 60 værelser er lyse, rolige og sjælfulde. Værelserne er flot møbleret i naturens farver, og i sengene finder du lækre luksusdyner og -puder. Smuk belysning skaber en behagelig stemning i rummene, og de fleste af vores værelser har desuden udsigt over Mølleåen, som yderligere bidrager til et ophold med naturlig ro og rar atmosfære. 

Alle vores værelser har:
Gratis internet, TV, telefon, bad og toilet.

Vores værelser

 

undefined

Enkeltværelse

Vores enkeltværelser er lyse og enkle – og med udsigt til den nærliggende skov. Du får naturligvis eget bad og toilet, og værelset er indrettet med skrivebord, fjernsyn og lænestol.

 

undefined

Twin-værelse

Vores twin-værelser er lyse og rummelige, og de er indrettet i skandinavisk stil med udsigt til den nærliggende skov. Værelset har to seperate senge - med god plads imellem.

undefined

Dobbeltværelse

Vores rummelige dobbeltværelser (ca. 22 m2) ligger smukt med naturen som genbo.  På den private altan kan du slappe af og nyde udsigten over den naturskønne Mølleå. Selve værelset er indrettet enkelt og lyst - med dobbeltseng ( 2 senge 90 x 180) og alle de faciliteter, I har brug for.

undefined

Luksusværelse

Et hotelværelse kan være mere end bare et sted at sove – det kan også være et sted, hvor du kobler helt af og nyder roen. Vores luksusværelser er smukt og lyst indrettet - bl.a. med dobbeltseng med elevation. Værelset er på 22m2, så der er rigelig plads - og fra den private altan kan du nyde udsigten over den naturskønne Mølleå.

Praktisk information

Morgenmad 
Hverdage kl. 07.00-09.30
Weekend, helligedage og ferieperioder kl. 07.30-10.00 

Check-in 
Alle dage fra kl.15.00 

 

 

Check-ud
Alle dage kl. 11.00