Book nu

Vores værelser

Naturlig ro og rar atmosfære


Vi tilbyder værelser til møder, konferencer, korte opholde og længere ferier. Alle vores 60 værelser er lyse, rolige og hyggelige. Værelserne er flot møbleret i naturens farver, og i sengene finder du lækre luksusdyner og -puder. Smuk belysning skaber en behagelig stemning i rummene, og de fleste af vores værelser har udsigt over Mølleåen.

Alle vores værelser har:
Gratis internet, TV, hårtørrer bad og toilet samt adgang til strygefaciliteter.

 

Enkeltværelse

Et hyggeligt, mindre værelse med alt, hvad du har brug for. Flere af værelserne har udsigt til skov og Mølleåen, der løber lige udenfor. 

 

 

 

Twin-værelse

Vores twin-værelser er lyse og rummelige og indrettet i skandinavisk stil med udsigt til den nærliggende skov. Værelset har to seperate senge med god plads imellem.

 

 

 

Superior dobbeltværelse

Vores rummelige dobbeltværelser (ca. 22 m2) ligger smukt med naturen som genbo. På den private altan kan du slappe af og nyde udsigten over den naturskønne Mølleå. Værelset er indrettet enkelt og lyst med en dobbeltseng ( 2 senge 90 x 200) og alle de faciliteter, I har brug for.

 

 

Luksus dobbeltværelse

Et hotelværelse kan være mere end bare et sted at sove – det kan også være et sted, hvor du kobler helt af og nyder roen. Vores luksusværelser er smukt og lyst indrettet - bl.a. med dobbeltseng. Værelset er på 22 m2, så der er rigelig plads - og fra den private altan kan du nyde udsigten over den naturskønne Mølleå.

 

 

Morgenmad er altid inkluderet i dit ophold

 

 

 

Oplev nærområdet

Få inspiration til hvad du kan opleve, når du besøger Frederiksdal. Der er masser af oplevelser, som du kan udforske nær vores beliggenhed.

Vores beliggenhed

Praktisk information

Morgenmad 
Hverdage kl. 06.45-09.30
Weekend kl. 07.30-10.30

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr. 

 

Check-in 
Alle dage fra kl.15.00 

Check-ud
Alle dage kl. 11.00 

Check-ud
Kl. 12.00 - 100 kr. pr. værelse pr. ændring
Kl. 13.00 - 200 kr. pr. værelse pr. ændring

Check-in
Kl. 14.00 - 100 kr. pr. værelse pr. ændring
Kl. 13.00 - 200 kr. pr. værelse pr. ændring