Menu
da
en
Vores værelser

Naturlig ro og atmosfære

Vi tilbyder værelser til møder, konferencer og ferier. Alle vores 60 værelser emmer af lys, ro og sjæl. Værelserne er smukt møbleret i naturens farver, og i sengene finder du lækre luksusdyner og -puder. Smuk belysning skaber en behagelig stemning.De fleste af vores værelser ligger desuden med udsigt over Mølleåen, som understreger en naturlig ro og atmosfære. 

Alle vores værelser har:
Gratis internet, TV, Telefon, Bad og Toilet.

Vores værelser

 

undefined

Enkeltværelse

Vores enkeltværelser er lyse og enkle – og med udsigt til den nærliggende skov. Du får naturligvis eget bad og toilet. Værelset er indrettet med skrivebord, fjernsyn og lænestol.

 

undefined

Twin værelse

Vores twin værelser er lyse og rummelige de indrettet i skandinavisk stil med er udsigt til den nærliggende skov. Værelset har 2 seperate senge.

undefined

Dobbeltværelse

Vores rummelige dobbeltværelser (ca. 22 m2) ligger smukt med naturen som genbo.  På den private altan kan du slappe af og nyde udsigten over den naturskønne Mølleå. Selve værelset er indrettet enkelt og lyst, med dobbeltseng ( 2 senge 90 x 180) og med alle de faciliteter du har brug for.

undefined

Luksusværelse

Et hotelværelse kan være mere end bare et sted at sove – det kan også være stedet hvor du kobler helt af og nyder roen. Vores luxværelser er smukt og lyst indrettet, bl.a. med dobbeltseng med elevation. Værelset er på 22m2, så der er rigelig plads - og fra den private altan kan du nyde udsigten over den naturskønne Mølleå.

Praktisk information

Morgenmad 
Hverdage kl. 07.00-9.30
Weekend, helligedage og ferieperioder kl. 07.30-10.00 

Check-ind 
Alle dage fra kl.14.00 

 

 

Check-ud
Alle dage kl. 10.00