Menu
da
en
Behandling af persondata i Sinatur

Persondata- og privatlivspolitik

Persondata- og privatlivspolitik

Hvem er vi? 
Sinatur Hotel & Konference
Østerøvej 121
5800 Nyborg

Sinatur Hotel & Konference består af 6 hoteller:

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
Haraldskær Sinatur Hotel & Konference
Sixtus Sinatur Hotel & Konference
Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference
Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference

Vi er ejet af Danmarks Lærerforening CVR 55 60 28 16.

I det nedenstående kan du læse mere om, hvordan vi behandler de personoplysninger, du afgiver, når du besøger vores hjemmeside. Dette gør vi altid med udgangspunkt i de gældende regler.

Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?
Vi indsamler de personoplysninger, som du afgiver på vores hjemmeside og giver dit samtykke til.
Disse indsamles, når du besøger vores hjemmeside og foretager en handling, der kræver afgivelse af personoplysninger.

Dette kan eksempelvis være, hvis du udfylder en kontaktformular eller sender os en forespørgsel via hjemmesiden, hvor vi har brug for at kende dit navn, din email og evt. også hvilken virksomhed du repræsenterer.

Ligeledes afgiver du også personoplysninger, når du booker et ophold via vores hjemmeside, hvor du skal udfylde følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer og by
  • Email

Disse informationer er nødvendige for, at vi kan håndtere din booking og/eller forespørgsel.
Oplysningerne registreres sikkert hos Danmarks Lærerforening.
 

Herudover indsamler vi oplysninger om din færden på hjemmesiden.
Læs mere herom under afsnittet om cookies.

Hvad bruger I oplysningerne til?

Dine personoplysninger bruges til, at du eksempelvis kan benytte serviceydelser som booking af et ophold, udfyldelse af forespørgsels- eller kontaktformular samt tilmelding til vores nyhedsbrev.

Hvor lagres mine personoplysninger?

Dine personoplysninger lagres på servere i Danmark hos vores ejere, Danmarks Lærerforening. Nogle personoplysninger administreres af en tredjepart, som indgår i rollen som vores databehandler. Disse opbevarer og behandler personoplysninger på vegne af Sinatur og i henhold til denne datapolitik og den til enhver tid gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Hvordan beskytter I personoplysninger?

Vi har i overensstemmelse med persondataforordningens regler indgået databehandleraftaler med de tredjeparter, vi samarbejder med, for at få en garanti for, at de har de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der skal til for at sikre, at dine personoplysninger ikke lækkes. Derudover har vi lavet udførlige manualer og beskrivelser internt, der opridser reglerne for lagring af persondata. Dette betyder blandt andet, at vi ikke har informationer liggende om dig på ikke-sikre servere og steder, der kan tilgås af andre end Sinatur.
 

Adgang til oplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig, samt til at få forkerte oplysninger slettet eller korrigeret. For yderligere information herom, bedes du kontakte vores HR- og administrationschef, Christina Nielsen, på chni@sinatur.dk.

Kan der ske ændringer til denne politik?

Det kan blive nødvendigt med ændringer i vores behandling af personlysninger, og vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil du få besked herom, enten via en synlig meddelelse på vores hjemmeside eller via en mail, såfremt du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

 

Cookies

Sinaturs hjemmeside bruger cookies. Cookies bruges til at tilpasse vores indhold, annoncer og til at analysere vores trafik på hjemmesiden.

Hvad er cookies?

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde, at få et website til at fungere efter hensigten.

Cookies er en tekstfil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt, at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Den kan ikke indsamle oplysninger, sprede virus eller på anden måde gøre skade.

Kan jeg undgå cookies?

Første gang du lander på vores hjemmeside, kan du afvise cookies. Der sættes kun en cookie, som husker, at du ikke ønsker, at der sættes cookies. Du kan altid vælge, om du vil acceptere eller afvise cookies. Ønsker du helt at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser.

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være elementer på vores website, som ikke fungerer.

Hvad bruger I cookies til?

Vi bruger de indsamlede oplysninger fra cookies til at sikre at indholdet på vores website, præsenteres på den mest effektive måde for dig. Til at kontakte dig med nyheder, information som kan have interesse for dig og til at måle trafikken på vores hjemmeside. Til det formål bruger vi Google Analytics. Cookies gør det muligt for hjemmesiden, at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmeside ser ud eller opfører sig på.

Statistik cookies hjælper med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger herom.

Vi gør brug af følgende cookies

Se hvilket cookies vi gør brug af på https://www.sinatur.dk/cookie-politik/

Nødvendig – sikrer at hjemmesiden er brugbar

Præferencer – gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger

Statistik – hjælper os med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider

Marketing – sporer besøgende på tværs af hjemmeside, så annoncerne er relevante

Sådan undgår du cookies

Du kan altid blokere eller slette cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Indstillingerne og hvordan du gør, afhænger af, hvilken browser du anvender.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du sletter cookies, er der funktioner eller services på internettet, du ikke længere kan bruge.

Husk, at hvis du bruger flere browsere, skal du slette og blokere cookies i dem alle.

Cookies fra tredjepart

Vi anvender Google Analytics som vores statistikværktøj for at kunne tilpasse vores indhold og funktioner til både dine og andre brugeres interesser og ønsker, således at I får så god en oplevelse på vores hjemmeside som muligt. For at kunne det, sender Google Analytics cookies via vores hjemmeside.

Endvidere anvender vi Facebook i forbindelse med vores markedsføring. Her gør vi brug af en såkaldt Facebookpixel, der består af en lille stump JavaScript-kode, som bruges til at registrere besøg på vores hjemmeside og sende informationer retur til Facebook. På den måde har vi mulighed for at målrette annoncer på Facebook mod personer, der tidligere har besøgt vores hjemmeside.

 

Tjenester på de sociale medier

Vores hjemmeside indeholder mediefunktioner som Facebook, Linkedin og Instagram, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.


Betingelser for tilmelding til Sinaturs nyhedsbrev


Hvad sker der, når jeg tilmelder mig jeres nyhedsbrev?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at Sinatur Hotel & Konference må sende dig emails med gode tilbud, nyt fra vores seks hoteller og inspiration. Du accepterer samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger som anført nedenfor og i overensstemmelse med den gældende persondatapolitik.

Vi udsender typisk 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Hvor lagres mine oplysninger?

I forbindelse med vores email-marketing samarbejder vi med en tredjepart, nemlig MailChimp. MailChimp opbevarer og behandler dine personoplysninger på Sinaturs vegne i henhold til denne datapolitik og gældende persondatalovgivning for at sikre bedst mulig beskyttelse af dine personoplysninger.

Sinatur Hotel & Konference har underskrevet en databehandleraftale med MailChimp, der garanterer, at de efterlever reglerne i den nye persondataforordning.

Kan jeg afmelde mig igen?

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsrev, lige som du også kan opdatere dine oplysninger via linket nederst i nyhedsbrevet.

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores nyhedsbreve, er du velkommen til at kontakte vores salgs- og marketingchef på salg@sinatur.dk.

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

 

 

Gæster – kunder - leverandør

De personoplysninger som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde og leverandør samt til at levere de services, du har købt hos os. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system. Opbevaring af personoplysninger afhænger af dine aftaler med Sinatur. Dine personoplysninger, vil som udgangspunkt efter gældende regler, blive opbevaret hos Sinatur i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.

De persondata vi indsamler og behandler om dig som kunde, kontaktperson eller som leverandør, bruges først og fremmest til booking af hotelophold og konference, kundeadministration, herunder eksempelvis til opfyldelse af den aftale, du har indgået med Sinatur, fremsendelse af faktura samt håndtering af Sinaturs kreditorer. Formålet er alene, så vi kan give dig den bedste oplevelse hos Sinatur.

Efter regler i henholdsvis Udlændingebekendtgørelsen og Pasbekendtgørelsen skal Sinatur registrere forskellige oplysninger om gæster. For udenlandske gæsters vedkommende skal disse oplysninger gemmes i min 1 og max 2 år, mens de for danske gæster skal gemmes i 1 år.

Sinatur tager databeskyttelse alvorligt og ligger stor vægt på, at alle personoplysninger behandles fortroligt. Vores ansatte får løbende instruktion og undervisning i, hvordan personoplysninger tilintetgøres eller sikrer, at oplysningerne ikke kommer uvedkommende i hænde.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at vide, hvornår vi behandler dine personoplysninger. Vi er forpligtet til at forklare dig, hvorfor vi indsamler og anvender dine oplysninger. Du har også løbende adgangsret, hvilket betyder, at du til enhver tid kan anmode om indsigt.

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.

Rettighederne er som følger:

Ret til indsigt

Ret til berigtigelse

Ret til sletning

Ret til indsigelse

Hvilke informationer indsamler vi om dig? 

Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, samt andre almene personoplysninger

Demografiske oplysninger

Tilbagemeldinger på kundeundersøgelser

Tilbagemeldinger på de sociale medier

Virksomhedsoplysninger

Oplysninger på kontaktpersoner

Video-overvågning

Lovpligtige informationer

 

Oplysninger som gæst som er specielt, gemmer vi følgende oplysninger

Handicap

Allergi

Kosthensyn og særlige fødevarepræferencer

Private forhold

 

Sender du følsomme personoplysninger til Sinatur, bør du sende dem i krypteret, hvis du benytter mail.

 

Videoovervågning

Sinatur foretager videoovervågning af hensyn til ubudne gæster og tyveri samt for en sikkerhed for medarbejdere og dig som gæst.

Der er særlige krav til opbevaring og anvendelse af optagelserne/oplysningerne, som styres af Sinaturs samarbejdspartner. Optagelserne vil kun blive tilgået i tilfælde af mistanke om kriminelle handlinger. Det er kun en snæver kreds af betroet medarbejdere, der har adgang til optagelserne.  Optagelserne kan videregives til politiet eller hvis videregivelse er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Adgang til kreditkortoplysninger

Sinatur har adgang til dine kreditkortoplysninger – som en garanti for din reservation – hos vores betalingsudbyder, som sørger for den nødvendige samtykke til registrering og behandling af følsomme oplysninger.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i Sinaturs bookingsystem og i vores regnskabssystem. Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet uden nødvendig forsinkelse, hvis Sinatur ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. Vi indtænker databeskyttelse, når vi laver nye processer og IT-systemer med personoplysninger.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Det kan blive nødvendigt med ændringer i vores behandling af personlysninger, og vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre disse retningslinjer.

Deling af personoplysninger

Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart, medmindre at det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale med dig.  I henhold til lovgivningen kan vi videregive oplysninger i tilfælde af svindel til politiet.

Søger du en stilling ved Sinatur

Sinatur registrerer de personoplysninger, du som jobansøgere selv giver i din ansøgning. Vi gemmer ikke ansøgninger om personoplysninger om afviste jobansøgere – herunder også mail, med mindre at der indhentes samtykke. Oplysningerne opbevares i Jobmachtprofil – Garuda, hvor Sinatur har en databehandleraftale.

Adgang til ansøgningerne, er begrænset til relevante personer i HR samt afdelingsledere, hvortil der søges.

Indhentning af referencer på en ansøger gemmes ikke efter afslutning af ansættelsesproceduren.

Ikke relevante frasorterede ansøgere bliver slettet indenfor 6 måneder efter ansøgningen.

Du kan til enhver tid gøre indsigelser mod, at oplysninger skal slettes for yderligere behandling.

Adgang til oplysninger

Du har ret til at få indsigt i personoplysningerne ved Sinatur og til hvilket formål vi indsamler oplysninger. Du har også ret til at få berigtiget og ajourført oplysninger, som Sinatur har registreret om dig. Endvidere har du ret til at få slettet de personoplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

For yderligere information herom, bedes du kontakte

Sinatur Hotel & Konference

Østerøvej 121

5800 Nyborg

HR- og administrationschef, Christina Nielsen

Mail: chni@sinatur.dk.

 

Klage

Hvis du mener, at vi behandler dine oplysninger uden at være berettigede til at gøre dette, kan du indgive en klage til datatilsynet.

Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 Købehavn K, dt@datatilsynet.dk, +45 33 19 32 00

 

Ændring af denne person og privatlivspolitik

Person og privatlivspolitikken bliver løbende ændret, når det er nødvendigt. Du kan altid se, hvornår politikken er blevet opdateret nederst på siden.

Senest opdateret den 4. oktober 2018.