Book nu

Sinatur – et naturligt konferencecenter


 

Oplev en konference med højt til loftet, hvor ideerne kan spire og tankerne flyve. Sådan er det altid hos Sinatur. Vi tilbyder seks hoteller, på Sjælland, Jylland og Fyn, hvor der er plads til alt fra seks-mands-møder til større konferencer med 150 mennesker. Det er uden at gå på kompromis med rummeligheden, naturligvis. Du kan derfor med god fornemmelse i maven bestille jeres næste konference hos Sinatur – så skal vi nok tage af os af maden, forplejningen og de gode pauser, som giver stof til eftertanke.

 
 

Konferencehoteller med plads til det hele

Om du og dine kolleger skal holde en stor konference eller et mindre ud-af-kontoret-møde, så har Sinaturs seks hoteller lokalerne til det. Her er både plenumrum, gruppelokaler, riddersale og meget andet – og selvfølgelig tilbyder vi også overnatningsmuligheder, hvis konferencen trækker ud. Du og dine kolleger kan således let finde jeres melodi på et af vores konferencehoteller, uanset om I befinder jer på Sjælland, Fyn eller Jylland.

Tag kontakt til et af vores hoteller

Hotel og konference der giver en god mavefornemmelse

Alle vores hoteller ligger i mageløse naturomgivelser og historiske bygninger, som kan danne inspirerende ramme om jeres dag. Samtidig har vi et topkvalitets hold af kokke, der står klar til at holde jer mætte og energiske under hele konferencen. Derfor disker vi også gerne op med en god morgenmadsbuffet, forfriskende formiddagskaffe, hjemmelavet frokost og skønne aftenretter. Alle vores medarbejder gør nemlig en dyd ud af at servere lokal og nærende mad for jer, så I har en god mavefornemmelse, når I skal træffe beslutninger på konferencen.

I kan bare spise op med god samvittighed. Vores restauranter har nemlig fokus på bæredygtighed og anvender næsten kun kvalitetsråvarer fra de lokale og næringsrige omgivelser. Her dikterer omgivelserne og årstiderne således menukortet, så du kan have den bedste fornemmelse, når du og dine kolleger går herfra.

Læs om vores bæredygtige madkoncept

Hold en naturlig pause fra konferencen

Hos Sinatur vil vi gerne udnytte, at alle vores seks hoteller ligger smukt placeret midt i den danske natur. Derfor tilbyder vi altid vores gæster at drage bedst nytte af den – også til konferencerne. Og findes der en bedre måde at få fornyet energi på, end ved at tage en dyb indånding i den friske luft? Det synes vi ikke. Når vejret tillader det, gør vi således vores bedste for, at I kan inddrage naturen i jeres konferenceprogram.

Udskift stiletterne og de blanke herresko med gode vandrestøvler, og tag en tur rundt på egnen. Her kan I lade jer forføre af områdets historiske vingesus og blive inspireret af strækningens lokale sammenhold. I kan også vende dagens information over et knitrende bål i slotsgården eller ved å-kanten til en varm toddy. Og hvis pausen skal give mulighed for at styrke jeres sammenhold yderligere, så gør vi gerne klar til sjove holdkampe. Med en anderledes pause kan I få frisk luft og et afbræk fra det travle konferenceprogram.

Hold din konference hos Sinatur

Skal du bruge lokaler til en kortere konference? Et længere dagsmøde? Et heldagsmøde? Eller måske endda et døgnmøde? Så kan du altid finde plads til det hos Sinatur. Alle vores konferencehoteller tilbyder flotte, lyse lokaler med diverse bordopstillinger. Ser I bedst på oplægsholderen med en skolebordsopstilling, eller kan I bedre snakke sammen, når bordene står i grupper? Alt dette kan lade sig gøre hos Sinatur, da vi har dig og dine kolleger i fokus. Derfor har vi også altid det nyeste AV-udstyr til rådighed og en tekniker tilknyttet, så I altid kan være på forkant med det tekniske.

Hold din næste konference hos Sinatur, og oplev hvordan vores rummelige lokaler og innovative konferencefaciliteter naturligt imødekommer jeres behov.