Book nu

Firmaarrangementer


Trænger mødet til en passende pause? Konferencen til en anderledes aktivitet? Eller firmaet til grønnere græsgange? På Sinaturs seks hoteller tilbyder vi forskellige firmaarrangementer og -aktiviteter, som kan styrke arbejdspladsens indbyrdes forhold, udvikle medarbejdernes kompetencer og, ikke mindst, give god energi i skæret fra den danske natur. 

Firmaaktiviteter midt i natur

Fornyet energi opstår uden for hverdagens trivielle og vante rammer. Derfor tilbyder Sinaturs seks hoteller, at du og dine kolleger kan tage på sjove oplevelser sammen i naturlige, men usædvanlige, rammer. Hvad med at mødes over det knitrende bål til brændende varme ideer og god mad? Eller lade tankerne spire i den rammeløse natur med en båd-, gå- eller hestetur? Hos vores hoteller på både Fyn, Sjælland og i Jylland kan du deltage i anderledes firmaaktiviteter, der giver et friskt pust til kursusprogrammet, mødet eller den daglige tankegang. 

Læs mere om vores hoteller

Magiske firmafester – både indendørs og udendørs

Sinaturs hoteller er alle placeret i historiske bygninger midt i den danske natur, hvilket giver dig, dine kolleger og jeres firmaarrangement et helt unikt udgangspunkt. Her er der nemlig rig mulighed for at benytte de gamle herregårde og slotte til særlige sammenkomster samt den betagende natur til fantastiske fællesaktiviteter.

Hvis I for eksempel skal holde julefrokost, hvorfor så ikke gøre det i første parket til den snedækkede skov ved Skarrildhus eller ud til den spejlblanke, og frosne, Mølleå ved Frederiksdal? Med den magiske udsigt til naturen, de flerdimensionelle lokaler og den varmende stemning fra både kolleger og mad, vil I få en firmafest, I sent glemmer. 

Tag kontakt til et af vores hoteller

Firmaaktiviteter, der spirer

På alle Sinaturs seks hoteller er dét omkring os en naturlige en del af vores DNA. Vi mener, at naturen og dem, der står os nærmest, kan ligge til grund for mindeværdige oplevelser – både når det kommer til mad, sammenkomster og, i høj grad, de daglige tanker. 

Vi har derfor valgt at drive en dagligdag ud fra at give mere tilbage til naturen og hinanden, end vi tager. Af den grund er alle vores firmaaktiviteter baseret på at fylde så lidt som muligt i det store klimaregnskab. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde lærerige oplevelse i naturlige sammenhænge, som kan styrke jeres sammenhold, fremme de spirende grobunde i jeres team og skabe de bedste rammer for jeres tiltrængte pause. Ved at inspirerer, løfte sammen og gøre hinanden bedre, tror vi på, at vi for alvor kan udrette noget klimamæssigt såvel som forretningsmæssigt.

Se hvilke aktiviteter vi tilbyder

En lille firmafest, der gør en større forskel

Hos Sinatur er vores hovedfokus, at du og dine kolleger får mere end én god, naturlig oplevelse med tilbage til hverdagen og arbejdspladsen. Derfor søger rødderne i vores mødeaktiviteter, firmafester og firmaarrangementer altid tilbage til vores generøse natur – både gennem gastronomi, aktiviteter og daglig drift. Så prøv at bestille en naturlig og ligevægtig firmaaktivitet hos en af Sinaturs seks hoteller, og oplev, hvordan det kan være med til at styrke jeres virksomheds ressourcer, mens det samme sker for naturens.

Læs om vores samfundsambition her

Kontakt os

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Personlige oplysninger