Book nu

Sammen med dig sikrer vi Danmarks vilde natur

Få et stykke natur, når du holder møde hos os


Når du holder møder eller konferencer på et Sinatur-hotel, bidrager du til at genoprette naturområder og sikre truede dyr og planter i Danmark.

Sinatur køber en kvadratmeter jord via Den Danske Naturfond, for hvert møde eller konference, der bliver afholdt hos os. Vores seks hoteller danner rammerne om rigtig mange møder og konferencer hvert eneste år, så det bliver hurtigt til mange kvadratmeter jord, vi sammen med vores gæster er med til at sikre. 

Det er planen, at vi på sigt vil invitere både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder med ud og vandre i "vores" beskyttede skovområder i selskab med en naturvejleder, så både I og vi kan se, hvilken værdi vi skaber ved at bruge en del af vores omsætning pr. møde og konference på at købe et stykke jord. 

Den Danske Naturfond

Den Danske Naturfond arbejder for at sikre kommende generationer adgang til den vilde natur, som findes rundt om i landet. De genskaber naturområder, der får lov at udvikle sig på egne præmisser, hvilket fx betyder bedre plads til både dyr og planter. Fonden arbejder i hele landet og opkøber jord forskellige steder, hvor naturen genoprettes, plejes og sikres for eftertiden.

I Sinatur har vi valgt at drive hoteller på naturens præmisser. Det understøtter dette tiltag på mange måder, og derfor er vi stolte af det samarbejde, vi har indgået med fonden.

 

Få jeres eget naturbevis til virksomheden

Hvis du og din virksomhed ønsker en oversigt over, hvor mange m2 natur jeres virksomhed har været med til at sikre, er du velkommen til at kontakte os for at få en opgørelse og et "Naturbevis", som I kan hænge op i virksomheden som bevis på, at I har været med til at beskytte Danmarks vilde natur.