Book nu

Hold livets fest i naturlige bryllupslokaler


Når hjerter forenes, skal rammerne være de rette. Jeres ‘ja’ skal kunne siges foran det mest betagende bagtæppe, hvorefter fejringen skal ske under forenende tage, mens I til slut kan gå til ro i rum, der kan indramme alle dagens minder på kærligste vis. Alt dette, og mere til, vil I kunne opleve hos Sinatur. Vi har seks hoteller, i Jylland, på Fyn og på Sjælland, som alle er placeret flot og idyllisk i den danske natur - bag bakkede ådale, ned til den brusende vandkant og i skæret fra skovens fagre træer, og som har plads til både få og mange gæster.

Hold bryllup i et helt særligt skær i Sinaturs bryllupslokaler på:

Sinatur: Unikke bryllupslokaler i romantiske omgivelser


Hos Sinatur kan I og jeres gæster følges ad i nogle af Danmarks mest betagende kulisser. Vores hoteller ligger nemlig både ned til rislende åer, i dybe dale, langs strandens gyldne sand og midt på skønne heder. Her kan du og din partner således sætte jeres bryllup i det helt ganske dansk og naturligt skær - uanset om I foretrækker en kærlighedsfest i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

Skarrildhus’ smukke bryllupslokaler

Hotel Skarrildhus røde mure og sorte tegl ligger midt på den jyske hede ved Herning mellem grønne enge, livlige vandløb og farverige Rhododendroner. Her er der et væld af muligheder, når det kommer til at vælge en idyllisk kulisse til enten receptionen, brudevalsen eller efterfesten. Hotel Skarrildhus har nemlig masser af plads til netop dén kærlighedsfejring, som I foretrækker.

Byd gæsterne velkommen i hotelparken, hvor dugfriskt græs og træbelagte havebroer malerisk vil omslutte jeres ‘ja’ til hinanden og de ekstatiske øjeblikke, der efterfølger. Inde på hotellet vil I derefter møde skønne, lyse rum, der kan rumme alt fra små selskaber til store forsamlinger. Samtidig vil I have kig til den smukke omkringliggende natur, som samtidig vil udgøre en naturligt ramme for hele jeres store dag.

Haraldskærs herskabelige rammer

Hotel Haraldskær ligger som en perle midt den jyske natur. Her, på de grønne bakkedale tæt på Vejle, titter hotellets naturhvide facade med de sorte landbindingsværker frem og tager dig tilbage til Morten Korchs idylliske Danmark. Rammerne er således sat til, at brudesløret fejer over den brostensbelagte gårdsplads, mens de historiske herregårdsstuer byder gæsterne velkommen, og den rislende å indbyder til mageløse forevigelser af dagen.

På Hotel Haraldskær er der samtidig plads til dig og dine gæster. Træd blandt andet ind i den hyggelige pejsestue, hvor I intimt kan samle de nærmeste til jeres særlige dag, eller lade dørene til hotellets forskellige sale åbne sig for de store selskaber på helt op til 120 gæster. Uanset antallet af bryllupsgæster vil I på Hotel Haraldskær holde jeres bryllup i historiske lokaler, som vil sætte sine spor i alle - ligesom de har gjort på omegnen de sidste 600 år.

Gl. Avernæs gode minder

Jeres bryllup skal være en dag, I husker. Så lad omgivelserne gøre forarbejdet, og hold den helt særlige dag under Hotel Gl. Avernæs’ pudsede tårne, der står i smuk kontrast til områdets lyse og gyldne kyststrækninger. Sinaturs fynske hotel er nemlig placeret lige der, hvor Helnæsbugten, Lillebælt og Det Sydfynske Øhav mødes med Bobakkernes grønne underlag.

Byd gæsterne velkommen i en af de lyse sale, hvor den naturskønne omgivelser sætter et helt særligt præg på stemningen. Her, i hotellets smukke fest- og bryllupslokaler, vil både store selskaber og intime samlinger kunne nyde bryllupsfesten, alt imens den omkringliggende fynske natur indrammer jeres særlige dag på perfekt vis.

Sixtus’ særlige udsigter

Hotel Sixtus nær Middelfart bliver den fynske natur det bærende element til jeres bryllupsfest. For uanset om I vælger at fejre kærligheden på hotellets terrasse, i første parket til sundets brusende vand, eller bag de fortryllende panoramavinduer i lyse bryllupslokaler, så vil I være omgivet af omegnen og naturens kærlige magi.

Både hotellets små, intime rum samt de store sale har alle kig til enten skov eller sund. Af den grund vil jeres livs fest altid have et smukt, naturligt bagtæppe, som vil sætte jeres kommende bryllup og festen i et ganske særligt skær.

Storebælts krav til det perfekte bryllupslokale

Med udsigt til Danmarks reneste bølger og kun et stenkast fra den verdenskendte hængebro ligger Sinaturs Hotel Storebælt og dets smukke bryllupslokaler, hvor jeres bryllup kan finde sted. Indenfor hotellets vidtstrakte vinduer og i de vidunderlige værelser er der nemlig plads til alt fra intime selskaber til større fester med dansegulv i dagslys og middage i måneskin.

Her kan jeres forskellige behov blive indfriet i et af hotellets mange rum, der alle kan fungere som det perfekte bryllupslokale, hvor både høje lofter og nærværende detaljer er at finde. Hos Hotel Storebælt ser vi det således naturligt at stille krav jeres bryllup - for vi ved, at det naturskønne hotel kan indfri dem på flotteste vis.

Frederiksdal fejrer kærligheden

Hotel Frederiksdal, der ligger tæt på Lyngby, kan I tage bryllupsdagen i tempo med Mølleåen, som roligt driver afsted uden for vinduerne. Her er der nemlig tid til at fordybe sig i øjeblikket og jeres helt særlige anledning, alt imens vores bryllupslokaler og dygtige personale sørger for, at I ikke mangler noget.

Her kan I nyde kompromisløs mad i verandastuen, danse brudevals med kig til Mølleåen og sippe brusende bobler på en af de mange solrige terrasser. Hotellets naturskønne omgivelser giver jer således mange muligheder for at fejre kærlighed på ganske naturlig vis og helt efter jeres behov.

Kontakt os for at høre mere om, at afholde bryllup på Sinatur

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur til dig snarest muligt. 

Kontakt os

(Angiv gerne, hvor mange personer I er, og evt. ønsker til dato.)