Book nu

Bring lidt Sinatur frem i dit eget køkken

Hvis du har besøgt vores hoteller, har du måske bemærket, at vi flere steder har små opskriftskort liggende på alt lige fra brød og grød til marmelade og kager, så du kan bringe lidt Sinatur med ind i dit eget køkken. Og det er I heldigvis mange, der benytter jer af. 

Nu får vores opskrifter sit eget univers her på siden, og det håber vi også, I vil tage godt imod. Siden vil løbende blive opdateret med nye opskrifter, som vi også vil dele med jer på både sociale medier og i vores nyhedsbreve. 


Nem dessert med rabarber/jordbær

En nem og lækker sommerdessert med jordbær/rabarbergrød, der smager himmelsk. Desserten kan laves i flere forskellige varianter afhængig af, hvor meget tid du har - og hvor sød den skal være.

Læs mere


Hjemmelavet müsli

Sæt trumf på morgenmaden eller mellemmåltidet, der stiller den lille sult, med vores hjemmelavede müsli og sirup til. 

Læs mere


Madgrød på gamle kornsorter med bacon

Kender du typen, der ikke mener, at man kan spise grød til fx aftensmad? Den person har helt sikkert ikke smagt vores grød med både bacon, ost og grøntsager. Den smager himmelsk. Prøv selv og lad dig guide igennem opskriften i vores TV-køkken.

Læs mere


Hornfisk med stuvet sommergrønt

Hop en tur i køkkenet med vores køkkenchef, Mikael, som viser dig, hvordan du kan lave en nem sommerret med hornfisk og sæsonens grønt.

Læs mere


Makrel med stegt hjertesalat

Makrel i tomat kender du helt sikkert, men den lækre fisk er så meget mere end det. I bedste TV-køkken stil vil vores køkkenchef på Haraldskær vise dig, hvordan du laver denne nemme og lækre ret med makrel og grønt, som er den perfekte forret til sommerens hyggelige grillaftener.

Læs mere


Sinaturs Sommerdrink

En vaskeægte sommerdrink med gin- og rabarberlikør sætter prikken over i'et på enhver sommeraften. Husk at gå igang i god tid - likøren skal have tid til at trække smag i minimum en uge i køleskabet. 

Læs mere


Sådan genbruger du dine grøntsager

Regrow: Sådan giver du dine grøntsagsrester nyt liv og undgår madspild. Få vores simple tricks til at blive selvforsynende her.

Læs mere


Sådan udskærer du en kylling

Er du typen, der altid køber enten kyllingefilleter eller -lår, fordi du ikke orker at stå med hele udskæringen selv? Se med her, hvor vi viser dig, hvor nemt det faktisk er. Og hvor meget godt kød, du får på en hel kylling. 

Læs mere


Kyllingeschnitzel med ærter og smørsauce

Et godt alternativ til den klassiske kyllingefillet er vores sprøde kyllingeschnitzel med ærter og smørsauce. En  nem og lækker ret med få ingredienser. 

Læs mere


Hulkage

Hvis du har deltaget i et af vores populære kaffe- og kageborde på Gl. Avernæs, er du muligvis stødt på denne lækre hulkage før. Den er et hit på vores kagebuffeter, og det er ikke uden grund. Prøv selv.

Læs mere


Hjemmelavet nutella

Gl. Avernæs' hjemmelavede nutella er en fast (og meget populær) ingrediens på morgenbordet, når du besøger vores sydfynske perle. Vidste du, at du nemt kan lave den hjemme hos dig selv?

Læs mere


Müsliboller

Klassiske boller med et twist. Vores müsliboller er et hit som det sødere alternativ på morgenbordet, til den lille sult og i madpakken. De smager fantastisk, og er nemme at lave.

Læs mere


Susannes morgengrød

Hvis du har været en tur i morgenmadsbuffeten på Haraldskær, er du sikkert stødt på Susannes (vores morgenkok) populære morgengrød. Og nu har du mulighed for at gøre hende kunsten efter hjemme i dit eget køkken.

Læs mere


Rugbrød

Glem alt om at købe dit rugbrød i fremtiden. Når du først har smagt dit eget og set, hvor nemt det faktisk er at lave, kommer du aldrig til at ville have andet.

Læs mere


Surdej

Nå nye højder med din bagning ved at tilføje surdej. Det smager himmelsk. Og det er nemt at komme igang. Vi guider dig hele vejen lige her med vores opskrift på en god surdej til rugbrød og hvedebrød.

Læs mere