Dansk
Drinks
Drinks
Drinks
Drinks
Drinks
Brød/boller
Nå nye højder med din bagning ved at tilføje surdej. Det smager himmelsk. Og det er nemt at komme igang. Vi guider dig hele vejen lige her med vores opskrift på en god surdej til rugbrød og hvedebrød.
Brød/boller
Glem alt om at købe dit rugbrød i fremtiden. Når du først har smagt dit eget og set, hvor nemt det faktisk er at lave, kommer du aldrig til at ville have andet.
Brød/boller
Klassiske boller med et twist. Vores müsliboller er et hit som det sødere alternativ på morgenbordet, til den lille sult og i madpakken. De smager fantastisk, og er nemme at lave.
Brød/boller
Lækkert hjemmebagt rugbrød, hvor du kan bruge dit overskudskaffe til at give brødet ekstra smag.
Kage/dessert/snacks
Kage/dessert/snacks
Kage/dessert/snacks
Kage/dessert/snacks
med syrlig koldskålsis og sprød butterdej
Kage/dessert/snacks
Kage/dessert/snacks
Brug dine rugbrødsrester fornuftigt! Prøv Pias lækre opskrift på cremet rugtella lige til at smøre på brødet.
Kage/dessert/snacks
Kage/dessert/snacks
Hvis du har deltaget i et af vores populære kaffe- og kageborde på Gl. Avernæs, er du muligvis stødt på denne lækre hulkage før. Den er et hit på vores kagebuffeter, og det er ikke uden grund. Prøv selv.
Kage/dessert/snacks
Kage/dessert/snacks
Kage/dessert/snacks
Kage/dessert/snacks
Kage/dessert/snacks
Kage/dessert/snacks
Grød
Grød
Grød
Fisk
Fisk
Fisk
Regrow/reuse
Regrow/reuse
Friske asparges er et tegn mange af os forbinder med sommertid og kan indgå i mange lækre sommeretter. Men vidste du godt, at du ikke behøver smide aspargesroden ud, da du kan koge en lækker aspargesolie på roden?
Kylling
Kylling
Franske forbindelser
Salater
Salater
Book selv dit møde eller konferenceophold
Få hjælp til booking af møder og konferencer
Booking af værelser eller ophold