Book nu

Opskrifter: Bring lidt Sinatur frem i dit eget køkken


Hvis du har besøgt vores hoteller, har du måske bemærket, at vi flere steder har små opskriftskort liggende på alt lige fra brød og grød til marmelade og kager, så du kan bringe lidt Sinatur med ind i dit eget køkken. Og det er I heldigvis mange, der benytter jer af. 

Nu får vores opskrifter sit eget univers her på siden, og det håber vi også, I vil tage godt imod. Siden vil løbende blive opdateret med nye opskrifter, som vi også vil dele med jer på både sociale medier og i vores nyhedsbreve. 

 

Sinaturs Sommerdrink

En vaskeægte sommerdrink med gin- og rabarberlikør sætter prikken over i'et på enhver sommeraften. Husk at gå igang i god tid - likøren skal have tid til at trække smag i minimum en uge i køleskabet. 

Se opskrift og video her

Madgrød på gamle kornsorter med bacon

Kender du typen, der ikke mener, at man kan spise grød til fx aftensmad? Den person har helt sikkert ikke smagt vores grød med både bacon, ost og grøntsager. Den smager himmelsk. Prøv selv og lad dig guide igennem opskriften i vores TV-køkken. 

Se opskrift og video her

Hornfisk med stuvet sommergrønt


Hop en tur i køkkenet med vores køkkenchef, Mikael, som viser dig, hvordan du kan lave en nem sommerret med hornfisk og sæsonens grønt. 
 

Se opskrift og video her

Makrel med stegt hjertesalat

Makrel i tomat kender du helt sikkert, men den lækre fisk er så meget mere end det.
I bedste TV-køkken stil vil vores køkkenchef på Haraldskær vise dig, hvordan du laver denne nemme og lækre ret med makrel og grønt, som er den perfekte forret til sommerens hyggelige grillaftener. 

Se opskrift og video her

Susannes morgengrød

Hvis du har været en tur i morgenmadsbuffeten på Haraldskær, er du sikkert stødt på Susannes (vores morgenkok) populære morgengrød. Og nu har du mulighed for at gøre hende kunsten efter hjemme i dit eget køkken.  

Se opskriften her

Hjemmebagt rugbrød

Glem alt om at købe dit rugbrød i fremtiden. Når du først har smagt dit eget og set, hvor nemt det faktisk er at lave, kommer du aldrig til at ville have andet. 

Se opskriften her

Sådan laver du din egen surdej

Nå nye højder med din bagning ved at tilføje surdej. Det smager himmelsk. Og det er nemt at komme igang. Vi guider dig hele vejen lige her med vores opskrift på en god surdej til rugbrød og hvedebrød. 

Se opskriften her

Müsliboller

Klassiske boller med et twist. Vores müsliboller er et hit som det sødere alternativ på morgenbordet, til den lille sult og i madpakken. De smager fantastisk, og er nemme at lave. 

Se opskriften her

Hjemmelavet nutella

Gl. Avernæs' hjemmelavede nutella er en fast (og meget populær) ingrediens på morgenbordet, når du besøger vores sydfynske perle. Vidste du, at du nemt kan lave den hjemme hos dig selv?

Se opskriften her

Hulkage

Hvis du har deltaget i et af vores populære kaffe- og kageborde på Gl. Avernæs, er du muligvis stødt på denne lækre hulkage før. Den er et hit på vores kagebuffeter, og det er ikke uden grund. Prøv selv. 

Se opskriften her