Book nu
-
Hoteller
-
Jylland
-
Fyn
-
Sjælland
-
-
Selskaber
Vi lytter til naturen
Naturligvis
Med naturen i centrum
og fokus på gæsterne
-
Hoteller
- Jylland
- Fyn
- Sjælland
-
Book nu
Vælg et af vores seks hoteller
Pias rugtella
Det skal du bruge:
200 gram rugbrødsrester i tern
50 gram smør
5 dl. havredrik
60 gram sukker
150 gr. mørk chokolade
Sådan gør du:
Rist rugbrødsresterne og 30 gram smør i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter. Kom de bagte rugbrødsrester i en gryde sammen med havredrikken og sukker og lad det koge i ca. 12 minutter ved svag varme. Blend massen mens den stadig er varm. Tilsæt 150 gram mørk chokolade og 20 gram smør og blend til den er cremet og smørbar.
Vores hoteller
Kontakt os
Skarrildhus:
skarrildhus@sinatur.dk
Haraldskær:
har@sinatur.dk
Sixtus:
sixtus@sinatur.dk
Gl. Avernæs:
glavernaes@sinatur.dk
Storebælt:
stc@sinatur.dk
Frederiksdal:
frederiksdal@sinatur.dk