Book nu

Naturlige teambuildingaktiviteter der samler


Med den rette teambuilding-øvelse kan du og dine kolleger øge kommunikationen, forbedre samarbejdsevnerne og bringe fornyet energi i spil. Sinatur har nemlig teambuilding som en mulighed på programmet, når mødet, konferencen eller firmafesten afholdes på en af vores seks hoteller.

Se hvilke teambuildingaktiviteter, du og dine kolleger kan kaste jer ud i:

Skal jeres teambuilding-øvelse være i det fri?

Hos Sinatur er vi meget optaget af naturen, og netop derfor er vores hotellers daglige gang også centreret om dét. Af den grund tilbyder vi teambuilding og arrangementer udenfor, som altid er på naturens præmisser - naturligvis. Vi har både teambuildingaktiviteter i højt og lavt gear, som gør det givende for alle deltagerne at være med.

Du og dine kolleger kan eksempelvis samles om det knitrende bål i mødepausen, hvor varme påfund opstår over ilden, mens en god stemning og snak breder sig. I kan også slutte dagen af med en båd-, gå- eller hestetur i de naturskønne lokalområder, hvor ideer kan få plads til at spire.

Hvis tembuildingøvelserne i stedet skal afspejle virksomhedens tempo og jeres ekspresfart, så kan I også tilmelde afdelingen alt fra Segway Team Battle og Laser-lerdueskydning til EscapeBox, Outdoor fitness og Bridgewalking. Sinatur tilbyder nemlig teambuilding, der altid passer til teamet og din arbejdsplads.

Teambuilding-aktiviteter under samme tag


Vores seks forskellige hoteller lægger også gerne lokaler til jeres teambuilding-øvelser - hvilket giver kompromisløse rammer, som du og dine kolleger sent vil glemme. Alle vores bygninger er nemlig ganske særlige på grund af historiske præg, arkitektoniske detaljer og den omkringliggende natur. Så med en indendørs teamøvelse vil alle deltagere få noget særligt ud af hinanden samt hotellet.

Blandt andet kan I pirre smagsløgene med et væld af smagninger, der både er flydende, faste og importeret fra udlandet. I kan også blive i det kulinariske hjørne og prøve kræfter med vores kokkeskole, kagekonkurrencer og konfektværksted, hvor I internt vil kunne udfordre hinanden og ikke mindst jeres sans for detaljer i både smag, duft og tekstur.

Hos Sinatur er det dog også muligt at læne sig tilbage og lade konkurrencegenet tage over i et mere roligt tempo - mens I lærer hinanden bedre at kende. Vores seks hoteller byder nemlig også på flere forskellige quizzer, der blandt andet kommer forbi karakteristiske cocktails og medrivende musik. Og I kan til enhver tid nyde sød portvin, snacke lune popcorn eller få stillet den lille sult med nogle af Sinaturs gennemførte gourmet appetizers.

Lad Sinatur arrangere teambuilding i hele Danmark

Sinaturs seks hoteller er fordelt rundt om i vores naturskønne danske land. Derfor kan du også finde gode muligheder for teambuilding-øvelser i alt fra Herningområdet til tæt på Lyngby og nær Middelfart. Så uanset hvilket hotel du og dine kolleger vælger at besøge, vil der være fokus på at give jer en god og givende oplevelse i naturlige og inspirerende omgivelser.

Et pusterum i Jylland

 

To af Sinaturs hoteller ligger på den jyske hede tæt på henholdsvis Herning og Vejle. Her byder det skarlagensfarvede hotel Skarrildhus og naturhvide gods Haraldskær velkommen til indbydende rammer for både firmafesten, erhvervskonferencen og teambuilding-eventet.

På Sinaturs to jyske hoteller kan mødet eller konferencen således nemt brydes med en anderledes pause og et større pusterum i form af en eller flere af hotellets sjove teambuilding-øvelser, der både skaber et stærkt samarbejde og fornyet energi.

God teambuilding på Fyn

På Fyn kan du og dine kolleger holde møder under Gl. Avernæs’ pudsede tårner, slappe af i strandkanten nær Hotel Sixtus og nyde den nærliggende natur fra Storebælts skønne panoramavinduer. Samtidig vil du og dine kolleger også kunne afprøve et væld af teambuilding-øvelser, der får ideerne og fællesskabet til at spire.

På alle tre fynske hoteller står personalet klar med vinsmagninger, havespil, bålhygge og et væld af andre pusterum. Skal pulsen i stedet op, så kan I også låne kajakker, golfjern og segways til sjove teambuilding-øvelser i pausen.

Styrket fællesskab på Sjælland

På Sinaturs sjællandske hotel, Frederiksdal, finder du store lokaler og en idyllisk placering midt i skoven, som kan indbyde til et væld af både udendørs og indendørs teambuilding-aktiviteter. Hotellet ligger samtidig tæt på Lyngby, og gør det derfor nemt for kolleger fra hele Sjælland at nyde en dag med sjov teambuilding.

Her kan alle deltagere både få oplevelser til vands og til lands, når den gamle Baadfart sejler afsted og Sinaturs personale står klar med spændende udfordringer. I kan blandt andet dyste i gærede øl, knække koder med Escape Box eller tage en guidet historisk gåtur i nærområdet. Så uanset hvilken teambuilding-øvelse i foretrækker, så er der mange muligheder for at styrke fællesskabet på Sjælland.

Teambuilding-øvelser i naturen


Som vi indledte med at sige, så er det naturen, der optager os. Og det er der en grund til. Ikke mindst finder vi nogle af de bedste madkamre og mest livlige rammer i de mere øde områder, men samtidig er den danske natur også billedskøn - og blot en gåtur heri kan med sikkerhed sænke pulsen i de mest travle virksomheder.

Så uanset om I planlægger et større event eller mindre møder i små teams, så kan de naturskønne omgivelser i både Jylland samt på Fyn og Sjælland give helt særlige teambuilding-rammer, der ligger langt fra de vante på kontoret. Kom derfor forbi en af vores nærmeste hoteller, og hør mere om, hvordan vores teambuilding-øvelser eller naturlige omgivelser kan give jer et fornødent pusterum og opfrisket fællesskab. 

Kontakt os for at høre mere om, teambuilding på Sinatur

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur til dig snarest muligt. 

Kontakt os

(Angiv gerne, hvor mange personer I er, og evt. ønsker til dato.)