Book nu

Sinatur Hotel & Konference er den første B Corp certificerede hotelkæde i Norden

 

I 2020 fik Sinatur sin første B Corp-certificering

Fra GHG til B Corp

I november 2020 fik vi, som den første hotelkæde i Danmark, et verificeret GHG-klimaregnskab. Derfor giver det også god mening, at vi nu, som den første hotelkæde i Norden, er blevet B Corp certificeret. Det betyder, at Sinatur nu har bevis på, at vi er blandt nogle af verdens mest ansvarlige virksomheder. Virksomheder, der ikke konkurrer om at være bedst i verden, men bedst for verden.

For os er B Corp certificeringen en naturlig forlængelse af alt det andet arbejde, vi gør for at være en ansvarlig virksomhed. B Corp certificeringen er den eneste, der ikke kun kigger på produkter eller tjenester, men på hele virksomheden, og som dokumenterer, at de certificerede virksomheder lever op til de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale forhold og er transparente i deres gøren og laden.

En lang og sej kamp mod målet

B Corp certificeringen er en yderst omfattende proces, som tager lang tid at opnå, da det er hele virksomheden, der kigges på. For at opnå certificeringen, skal virksomheden gennemgås i et 360 graders perspektiv, og man skal være i stand til at dokumentere samtlige handlinger. Man opnår point i alt lige fra miljøpåvirkning, ledelse og arbejdsmiljø til samarbejdsforhold med leverandører og påvirkning af sit lokalsamfund. Og det er antallet af point, der afgør, hvorvidt man opnår den endelige certificering.

Og efter en lang og sej kamp, der har krævet utallige former for dokumentation og interviews, er vi nu i mål og en del af en bevægelse, der udelukkende består af virksomheder, der arbejder ud fra et fælles mål om at redefinere, hvad der skaber succes i erhvervslivet. Der er i dag 26 danske B Corps og ca. 2500 på verdensplan fordelt på 60 lande.

Læs mere om B Corp her