Book nu

Nattevagt


Hos Sinatur Hotel & Konference får du muligheden for at udfylde en vigtig rolle på vores hoteller: nemlig nattevagt. Som nattevagt eller natportie vil du være med til at sikre, at vores gæster får en tryg og behagelig oplevelse i døgnets sene timer. Her vil du være i berøring med alt fra gæstehenvendelser og -spørgsmål til rengøring, aflåsning og mange andre ad hoc-opgaver. 

Søg jobbet som nattevagt her på siden.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder et unikt miljø, hvor vi lægger stor vægt på at skabe en positiv og inkluderende kultur for vores medarbejdere - både for dig som nattevagt, men også restaurantchefen, housekeeping, teknikeren og alle dine andre kolleger. Vi tror på, at glade medarbejdere skaber glade gæster, og derfor sørger vi for at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at trives og udvikle sig både personligt og fagligt.

Naturligt gå-på-mod og gode løsninger

Som nattevagt hos Sinatur Hotel & Konference har du en vigtig rolle på hotellet. Du skal blandt andet sikre vores gæsters tryghed og trivsel om natten, samtidig med at du har ansvaret for at drive store dele af hotellet i nattetimerne. Det kræver en hel del gå-på-mod, og derfor er det naturligt, at vi har krav til dig - ligesom du har til os. Læs om, hvad vi forventer af dig, hvis du ønsker at blive en del af vores team:

 

  • Du skal gerne have tidligere salgs- og hotelerfaring - gerne fra en lignende stilling
  • Du skal gerne have en positiv og nysgerrig indstilling 
  • Du skal have mod på at kaste dig ud i kreative løsninger
  • Du skal have kvalitets- og ordenssans
  • Du skal være flydende i både dansk og engelsk
  • Du skal have en høj arbejdsmoral 
  • Du skal være stabil, fleksibel og ansvarsbevidst

Vil du søge jobbet som nattevagt hos Sinatur Hotel & Konference?

Vil du være vores ekstra hænder som natportier og nattevagt? Så kan du ansøge om jobbet på et af vores seks hoteller under Sinatur Hotel & Konference. Det er nemlig dig, vi søger, hvis du kan opfylde ovenstående krav - eller har lyst til at vise os, at du uanfægtet har kvalifikationerne til at være vores nattevagt.

Hvis du finder et job her på siden, der passer til dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og høre mere om, hvorfor du er den rette kandidat til at være nattevagt hos Sinatur Hotel & Konference.

Du kan arbejde overalt i Danmark

Mens du også har ansvar for en række praktiske opgaver - som for eksempel at være den første, gæsterne møder, når de ankommer om natten, samt håndtering af henvendelser og forespørgsler - kan du arbejde seks forskellige steder i Danmark. Så uanset hvad dine primære opgaver bliver, kan du udføre dem på et af de seks vidunderlige hoteller, der ligger på lige så vidunderlige lokationer. Du kan arbejde på: