Book nu

Restaurantchef


Vil du gerne skabe tilfredse gæster i restauranten og glade kollegaer i køkkenet? Så bliv restaurantchef hos Sinatur Hotel & Konference. Her kan du drive spiseoplevelsen til nye højder, mens kollegaskabet og den gode samvittighed for naturen vokser dag for dag. 

Er det noget for dig? Så kan du på denne side læse om de historiske hoteller under Sinatur Hotel & Konference, der søger en passioneret restaurantchef. 

Vi søger en restaurantchef til den ultimative helhedsoplevelse

Du har erfaring og indsigt i restaurationsdrift. Du agerer på et drive og en motivation, der kan udvikle og udtænke - fra koncepter og service i hotellets a la carte restaurant til trivslen for afdelingens medarbejdere. Og så er du ikke bleg for at følge dine egne idéer og faglige ambitioner. 

En restaurantchef hos Sinatur Hotel & Konference er ikke blot en assisterende restaurantchef eller medarbejder, der skal passe ind i en bestemt kasse og sørge for den gode gæsteoplevelse. I stedet er en restaurantchef hos Sinatur Hotel & Konference et stolt medlem af familien, som kan tænke ud ad boksen, og som gerne vil høres og ses hele vejen rundt - netop for at give den ultimative helhedsoplevelse for gæster såvel som kollegaer. 

Som vores restaurantchef vil du gå forrest i den daglige drift, videreudvikle det trygge arbejdsmiljø og stå foran gæster med faglig stolthed i bagagen samt et godt og professionelt team i ryggen.

Naturligvis har vi forventer til dig som restaurantchef

Vores forventninger til dig er høje - ligesom til os selv. Der er nemlig ingen smutveje på nogen af vores seks Sinatur-hoteller. Især ikke når det kommer til at passe på naturen, drive en forretning med bæredygtigt mindset og sørge for de gode gæsteoplevelser på en af vores seks hotellers velrenommerede restaurant. 

Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, som du også bliver en aktiv del af. Vi vil kunne leve op til de højeste bæredygtige standarder inden for både miljømæssige og sociale forhold. Og det ser vi som et fælles ansvar. Så foruden at give vores gæster nye, gode og nærværende oplevelser, hver gang de besøger os, skal du også have lyst til at agere på din kærlighed for naturen. Og derfor skal viljen til at tage ansvar for arbejdet også være der. 

Hvordan, du gør det, er langt hen ad vejen op til dig - det kan både være ved at lære fra dig, udvikle dit team, finde på nye koncepter for restauranten og alt der ind imellem.

Du kan læse mere om vores madkoncept her

Vi forventer at du:

 • Har et naturligt drive 
 • Har en interesse i at være en del af en ansvarlig og grøn virksomhed
 • Kan motivere og udvikle afdelingens medarbejdere
 • Har blik for de små detaljer, som giver de store oplevelser
 • Til dagligt bestræber dig på at bevare overblikket og yde den bedste service - også i pressede situationer
 • Har sans for økonomi og orden i det administrative
 • Er ansvarlig for restaurantindkøb med fokus på lokale leverandører
 • Har kendskab til IT og vagtplansystemer
 • Ser en fordel i et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider
 • Er en god kollega med fokus på et godt fællesskab
 • Er velbevandret i restaurationsbranchen og har erfaring fra en lignende stilling

Har du derudover suppleret dine kompetencer med en sommelieruddannelse, er det et stort plus i vores bog - men det er ikke et krav. 

Fokus på det naturlige i vores a la carte restaurant

Sinatur Hotel & Konference består af i alt seks unikke hoteller med natur som fællesnævner. Det giver et særligt fokus i arbejdsdagen, som vil komme til at fylde, når du driver restauranten - blandt andet ved at tage valg ud fra Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Sinatur Hotel & Konference vil gerne have dig med på rejsen, hvor vi sammen skaber et godt klima - både for arbejdspladsen og for vores planet. Netop derfor er hver eneste arbejdsdag en rejse, hvor det bæredygtige mindset og vedvarende ansvar er omdrejningspunkterne. Kom med på dén rejse i dag!

 

Restaurantchef i Jylland, på Fyn eller Sjælland?

Sinatur Hotel & Konference breder sig over seks unikke hoteller - med hver deres særlige restaurant. Her vil din arbejdsdag enten komme til at foregå i kanten af skovbrynet, ud til den rislende å eller i første parket til den gyldne strand. Så uanset hvilket hotel du søger jobbet hos, vil dit arbejde tage udgangspunkt i naturen, dens rammer og dens præmisser.