Book nu

Sommelier - vin


Som sommelier er din passion for vin uundgåelig. Men der er forskel på, hvordan du vælger at udleve den. Hos Sinatur Hotel & Konference kan du realisere vinens verden i et grønt skær. Her vil du nemlig udvælge og servere vine samt delikatesser for gæsterne på et helt særligt grundlag. For vores mål er at afgive store indtryk på mennesker - og små aftryk på naturen. 

Ansøg om jobbet som sommelier hos et af de seks Sinatur-hoteller i dag. Så kan du bruge din grundlæggende viden og passion om vin til at skabe store oplevelser - samtidig med at du rykker ved hotel- og miljøstandarderne. 

Er du vores vinkyndige formidler?

For os er det de gode historier, der driver forretningen. Derfor skal du brænde for at formidle de forskellige vintyper og druesorter til vores gæster - og have lyst på at indgå i  fortællingen om Sinatur Hotel & Konferences mere bæredygtige og gastronomiske koncept. Gastronomi er nemlig én af vores tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for hele vores grønnere forretning. 

Uanset om du bliver spurgt ind til vores lokale alternativer, handlingerne bag vores grønne mindset eller den mere bæredygtige gastronomi, så er vores mål at kunne formidle på en måde, som inspirerer og giver nye ideer. Til personale såvel som til gæsterne.

Sommelier - ud fra det Økologiske spisemærke i sølv

Sinatur Hotel & Konference har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60 til 90 procent af vores mad- og drikkevarer er økologiske. Men bare rolig: Det skaber ingen hindringer for dig i dit arbejde. Du kan selvfølgelig vælge lokal naturvin,  men i og med at det “kun” skal mellem 60 og 90 procent af gastronomien, som er økologisk, efterlader det lidt plads til at finde de perfekte vine.

Dit kendskab til vinkultur, vinifikation, druer og vinområder kommer derfor stadig til at være i spil - i fuldt flor, faktisk. Vores mere bæredygtige og gastronomiske koncept spænder nemlig ikke ben for dit arbejde. Tværtimod giver det mulighed for at tænke endnu mere ud ad boksen.

Du kan læse mere om vores madkoncept her

Vi forventer, at:

  • Du brænder for dit fag og ser gerne, at du er faglært tjener
  • Du har stor passion for gode vine, delikatesser, lækre drinks og øl
  • Du mestrer den gode storytelling, når du skal præsentere retter og råvarer for vores gæster
  • Du er vant til arbejde hurtigt og effektivt og har evnen til at bevare overblikket
  • Du er kreativ og nytænkende i din tilgang til servicering af gæster og har øje for detaljerne
  • Du er udadvendt, interesseret i gæstekontakt og er yderst imødekommende
  • Du brænder for et godt samarbejde med dine kolleger og hjælper til, hvor det gælder

 

Du vil være vores specialiserede centrum

Fra starten vil du spille en stor rolle hos Sinatur Hotel & Konference. Både i restauranten, selskabslokalerne og kollegaskabet. Vi forventer naturligvis, at du - med dit indgående kendskab til vin og druer - både vil kunne sammensætte menuer på forhånd og hjælpe gæsterne i øjeblikket med at vælge den helt rigtige vin til maden og stemningen. Desuden får du ansvaret for restaurantens indkøb og oplagringen af vin.

Men som sommelier hos Sinatur Hotel & Konference arbejder du ikke alene. Du vil hele tiden have et dygtigt team i ryggen: Fra tjenerstaben til køkkenpersonalet. For ligesom vi har høje krav til vinen, og har vi også høje krav til et godt arbejdsmiljø. Det er nemlig sammen, vi kan skabe de helt magiske oplevelser - både i og bagved restauranten - som Sinatur Hotel & Konference er kendt for.