Book nu

Kom med indenfor

Se vores møde- og konferencelokaler i Vejle


Lad tankerne spire i den lyse Engsal, mens diskussionerne går i Pejsestuen, og den store konference holdes i Brincker-lokalet. Hos Hotel Haraldskær er der mødelokaler, der kan rumme fra alt til den lille faggruppe på 10 mennesker til hele afdelinger og store virksomheds forsamlinger af over 120 personer. Mangler du derfor et konference- eller mødelokale nær Vejle, så tag et kig her på siden.

Plenum- og gruppelokaler midt i naturen

På Hotel Haraldskær kan du booke mødelokaler, der er modificeret af middelalder, renoveret efter reformationen og indrammet af renæssancen. Kort sagt: Vores hotel har ligget her i over 600 år, og derfor vil dit møde tage plads i lokaler, hvor historien har sat sine tydelige spor.
 

Du vil blandt andet kunne huse store forsamlinger rum med højt til loftet, holde diskussioner i riddersalen og samle afdelinger i hotellets skråvæggede og pudsede tårne. Vi har nemlig både plenum- og mødelokaler, som kan passe til diverse events: Fra møder, konferencer og messer til foredrag, udstillinger og andre arrangementer.
 

Samtidig har mødelokalerne udsigt til flere forskellige aspekter af Vejles natur. Du kan blandt andet kigge ud på den rislende adal, have brostensgården som mødets bagtæppe eller lade skovens grønne bakker balancere humøret.

Engsalen

Engsalen er et stort, lyst lokale med udsigt til smukke Vejle Ådal.
Tag et kig rundt i lokalet nedenfor.

undefined   Ubord: 29 personer

undefined  Skolebord: 30 personer

undefined  Biograf: 45 personer

undefined   1 bord: 28 personer

undefined  Grupper: 48 personer

undefinedKonference: 56 personer

 

Riddersalen

undefined   Ubord: 28 personer

undefined  Skolebord: 30 personer

undefined  Biograf: 35 personer

undefined   1 bord: 20 personer

undefined  Grupper: 36 personer
undefinedKonference: 40 personer

 

 

 

Udsigten

undefined   Ubord: 12 personer

undefined  Skolebord: 18 personer

undefined  Biograf: 28 personer

undefined   1 bord: 12 personer

undefined  Grupper: 24 personer

undefinedKonference: 24 personer

Pejsestuen

undefined   Ubord: 15 personer

undefined  Skolebord: 15 personer

undefined  Biograf: 30 personer

undefined   1 bord: 12 personer

undefined  Grupper: 20 personer

undefinedKonference: 24 personer

 

Brincker

undefined   Ubord: 40 personer

undefined  Skolebord: 80 personer

undefined  Biograf: 120 personer

undefined   1 bord: 36 personer

undefined  Grupper: 96 personer

undefinedKonference: 108 personer

 

Biblioteket

undefined   Ubord: 13 personer

undefined  Skolebord: 16 personer

undefined  Biograf: 20 personer

undefined   1 bord: 10 personer

undefined  Grupper: 18 personer

undefinedKonference: 24 personer

 

Tårnet

undefined   Ubord: 24 personer

undefined  Skolebord: 30 personer

undefined  Biograf: 35 personer

undefined   1 bord: 22 personer

undefined  Grupper: 40 personer

undefinedKonference: 40 personer

 

AV-udstyr, trådløst internet og gratis parkering

Udover at være rig på naturlige udsigter, så er alle lokalerne hos Hotel Haraldskær også privilegeret i forhold til det tekniske. Haraldskærs mødelokaler er nemlig udstyret med det bedste AV-udstyr samt frit og trådløst internet. På den måde kan I være sikre på, at rammerne for jeres arrangement ikke mangler noget på den tekniske front.

Skulle der til gengæld opstå gnidninger med nogle af jeres digitale enheder, så har vi altid en tekniker, der står klar til at hjælpe. Alle vores medarbejdere - uanset om du får fat i kokken eller receptionisten - er hjælpsomme, fleksible i deres tilgange og særligt imødekommende. Sinaturs personale er der nemlig for at give jer så god en dag som overhovedet muligt.

Samtidig har vi også gratis parkering for mødegæsterne, så du - helt uden besvær - kan finde frem til mødet i god tid. Vi har selvfølgelig også pumpegrej og cykelholdere, hvis du ankommer på den gode jernhest.

Røde tegl og grønne tilgange

Under Haraldskærs røde tegltag gemmer der sig meget mere en blot store mødelokaler tæt på Vejle. Som møde- eller konferencegæst kan du nemlig også nyde godt af, at rammerne foregår hos nogle af Danmarks mest kompromisløs, naturlige hoteller.

Vi sørger nemlig for, at du får det bedste fra den omkringliggende natur - og her snakker vi ikke kun om udsigten. Har du et heldagsmøde, så serverer vi blandt andet smagfuld gastranomi, der er lavet udelukkende på nærområdet råvarer. Så kan du og dine kolleger prøve, hvordan god lokal mad kan gøre en forskel.

Og det er ikke kun på mødet, at maden gør en forskel for. Vi giver nemlig altid naturen dét tilbage, som vi tager, ved blandt andet at kompostere det overskydende mad anvende grøn strøm. Som møde- eller konferencegæst hos Sinatur er du derfor del af et naturligt og givende kredsløb.