Book nu

Kom med indenfor

Se vores møde- og konferencelokaler i Vejle


Lad tankerne spire i den lyse Engsal, mens diskussionerne går i Pejsestuen, og den store konference holdes i Brincker-lokalet. Hos Hotel Haraldskær er der mødelokaler, der kan rumme fra alt til den lille faggruppe på 10 mennesker til hele afdelinger og store virksomheds forsamlinger af over 120 personer. Mangler du derfor et konference- eller mødelokale nær Vejle, så tag et kig her på siden.

Plenum- og gruppelokaler midt i naturen

På Hotel Haraldskær nær Vejle kan du booke mødelokaler, der er ganske særlige. Her er rummene modificeret af middelalderen, renoveret efter reformationen og indrammet af renæssancen. Kort sagt: Dit møde vil tage plads i lokaler, hvor historien har sat sine tydelige spor. Herregården har nemlig ligget her i over 600 år.

 

Men historie er ikke det eneste plus hos Sinatur. Du vil også kunne huse store forsamlinger i rum med højt til loftet, holde diskussioner i riddersalen og samle afdelinger i hotellets skråvæggede og pudsede tårne. Vi har nemlig både plenum- og mødelokaler, som kan passe til diverse events: Fra møder, konferencer og messer til foredrag, udstillinger og andre arrangementer.

Engsalen

Engsalen er et stort, lyst lokale med udsigt til smukke Vejle Ådal.
Tag et kig rundt i lokalet nedenfor.

undefined   Ubord: 29 personer

undefined  Skolebord: 30 personer

undefined  Biograf: 45 personer

undefined   1 bord: 28 personer

undefined  Grupper: 48 personer

undefinedKonference: 56 personer

 

Riddersalen

undefined   Ubord: 28 personer

undefined  Skolebord: 30 personer

undefined  Biograf: 35 personer

undefined   1 bord: 20 personer

undefined  Grupper: 36 personer
undefinedKonference: 40 personer

 

 

 

Udsigten

undefined   Ubord: 12 personer

undefined  Skolebord: 18 personer

undefined  Biograf: 28 personer

undefined   1 bord: 12 personer

undefined  Grupper: 24 personer

undefinedKonference: 24 personer

Pejsestuen

undefined   Ubord: 15 personer

undefined  Skolebord: 15 personer

undefined  Biograf: 30 personer

undefined   1 bord: 12 personer

undefined  Grupper: 20 personer

undefinedKonference: 24 personer

 

Brincker

undefined   Ubord: 40 personer

undefined  Skolebord: 80 personer

undefined  Biograf: 120 personer

undefined   1 bord: 36 personer

undefined  Grupper: 96 personer

undefinedKonference: 108 personer

 

Biblioteket

undefined   Ubord: 13 personer

undefined  Skolebord: 16 personer

undefined  Biograf: 20 personer

undefined   1 bord: 10 personer

undefined  Grupper: 18 personer

undefinedKonference: 24 personer

 

Tårnet

undefined   Ubord: 24 personer

undefined  Skolebord: 30 personer

undefined  Biograf: 35 personer

undefined   1 bord: 22 personer

undefined  Grupper: 40 personer

undefinedKonference: 40 personer

 

AV-udstyr, trådløst internet og gratis parkering

Udover at være rig på naturlige udsigter, så er alle mødelokalerne hos Hotel Haraldskær i Vejle også privilegeret i forhold til det tekniske. Haraldskærs mødelokaler er nemlig udstyret med det bedste AV-udstyr, du kan finde i Vejle-området, samt frit og trådløst internet. På den måde kan I være sikre på, at rammerne for jeres arrangement ikke mangler noget på den tekniske front.

Skulle der til gengæld opstå gnidninger med nogle af jeres digitale enheder, så har vi altid en tekniker, der står klar til at hjælpe. Alle vores medarbejdere - uanset om du får fat i kokken eller receptionisten - er hjælpsomme, fleksible og imødekommende i deres tilgang. Sinaturs personale er der derfor for at give jer så godt et møde som overhovedet muligt.

Samtidig har vi også gratis parkering for mødegæsterne, så du - helt uden besvær - kan finde frem til mødet i god tid. Vi har selvfølgelig også pumpegrej og cykelholdere, hvis du ankommer til mødet på cykel.

Naturlige tilgange under Vejles røde tegl

Under Haraldskærs røde tegltag gemmer der sig meget mere en blot store mødelokaler tæt på Vejle. Som møde- eller konferencegæst kan du altså også nyde godt af, at rammerne foregår hos nogle af Danmarks mest naturskønne hoteller.

Vi sørger for, at du får det bedste fra den omkringliggende natur - og her snakker vi ikke kun om udsigten. Har du et heldagsmøde, så serverer vi blandt andet smagfuld gastronomi, der er lavet udelukkende på nærområdets råvarer. Så kan du og dine kolleger prøve, hvordan god, lokal og naturlig mad kan gøre en forskel - også smagsmæssigt.

Og det er ikke kun på mødet, at maden gør en forskel for. Vi giver nemlig altid naturen dét tilbage, som vi tager, ved blandt andet at kompostere det overskydende mad og anvende grøn strøm. Som møde- eller konferencegæst hos Sinatur er du derfor en del af et naturligt og givende kredsløb.

Naturlige mødelokaler i Vejle

Mødelokalerne i Vejle er samtidig skønne. Hele vejen igennem. Foruden vores GhG-certificering samt lokale og økologiske madkoncepter, der altid kan tilføjes til vores mødepakker, så har mødelokalerne i Vejle også udsigt til Vejles natur. Du kan blandt andet kigge ud på den rislende ådal, have brostensgården som mødets bagtæppe eller lade skovens grønne bakker forbinde tanker, processer og forretningsmodeller til naturen.

Hos Sinatur mener vi nemlig, at det naturlige og ganske særlige udgangspunkt på Haraldskær, som I får til jeres møde, kan inspirere og skabe større effektivitet. Sådan er det altid - uanset om du er til et mindre møde eller en større konference på Vejles Hotel Haraldskær.

Book skræddersyede mødetyper

Uanset om der er behov for mødelokaler i tidsrummet fra otte til 16, et heldagsmøde der strækker sig til om aftenen, et døgnmøde med middag og morgenmad eller noget helt fjerde, så står Haraldskær til rådighed. Vi kan tilbyde diverse mødetyper, og vi bygger altid tilbuddet op omkring dine præferencer.

Hos Hotel Haraldskær i Vejle får du således skræddersyede mødelokaler og -typer, der altid møder dine behov. På den måde kan vores mødelokaler altid passe til antallet af mødedeltagere, mødets varighed og behovet for forplejning. Det samme gælder, når du booker næste konference og arrangement hos Haraldskær i Vejle.