Book nu

Mødelokaler i naturlige rammer


Omram dine sædvanlige mødelokaler med grønne og inspirerende rum midt i naturen. Hos Sinaturs seks hoteller – der er placeret på både Fyn, Sjælland og Jylland – får du hyggelige mødelokaler, det nyeste udstyr og et bagtæppe af enten hav, skov eller strand. For ikke at nævne vores anderledes produkter og services, der lever op til de højeste standarder inden for både miljømæssige og sociale forhold.

Book et af Sinaturs mødelokaler, og oplev, hvordan nye og grønnere rammer kan give mere substans, større læring og bedre resultater, som du kan tage med ud i verden.

Find et mødelokale, der passer til dig

Dit næste møde skal være dit bedste møde. Sådan har vi det, når du booker mødelokaler hos Sinatur. Derfor kan du indsende dine præferencer til os, så vi kan sikre, at du får netop det, som du og dine kolleger har brug for.

Her skal du blandt andet fortælle om, hvor mange I kommer, hvornår I kommer, og hvor lang tid jeres møde varer. Så kan vi gøre et rummeligt mødelokale eller flere inspirerende lokaler klar til jer og sørge for, at det er frit i al den tid, som I har brug for. Med det rette mødelokale er det nemlig lettere at få det bedste ud af mødet - og det bedste udbytte efterfølgende.

Møder efter dit behov

Alle lokaler hos Sinatur danner typisk ramme for møder, som:

  • Dagsmøder i tidsrummet 8.00-16.00
  • Heldagsmøder i tidsrummet 8.00-22.00
  • Døgnmøder i tidsrummet 8.00-8.00
  • To-dags-møder i tidsrummet 8.00-16.00 (begge dage)

Skulle de ovenstående mødetyper ikke dække dine behov, så udarbejder vi gerne en anden løsning til dig.

Grønne og kreative mødelokaler der giver bæredygtige resultater

Når du og dine kolleger indtager vores mødelokaler på enten Sjælland, Jylland eller Fyn, så kan I gøre det med både god og grøn stil. Hos os får dit arrangement en grøn vinkel fra starten - men ikke gennem kompromisser og kedelig mad. I stedet bidrager vores grønne møder til kreativiteten og ikke mindst effektiviteten på mødet. Hvilket også kan vise sig i bæredigtige resultater efter mødet er ovre.
 
Uden at gå på kompromis med vores miljøbevidste og bæredygtige fokus får du altid funktionelle mødelokaler, nyt udstyr, hurtigt internet og gastronomi i særklasse. På den måde sørger vi for at supplere jeres oplæg og faglige indhold med inspirerende mødelokaler samt det rette værktøj og madkoncept. Sådan mener vi, at vores grønne og kreative mødelokaler kan bidrage til at gøre netop din virksomhed klogere, udvide jeres forretningsmodeller og skabe grobund for nye ideer. Naturligvis.

Sinaturs hyggelige mødelokaler i hele landet


Uanset om du har behov for mødelokaler i København, tæt på Herning eller lige midt i på Fyn, så kan du finde løsningen hos Sinatur. Vi har seks hoteller, der alle er spredt ud over Danmark: Fra Gl. Avernæs i syd til Frederiksdal i vest og Skarrildhus i øst. Tag et kig på vores seks unikke hoteller, og find det, der passer til dit møde, din konference eller dit næste arrangement.

De rette faciliteter i alle mødelokaler

Uanset om du holder dit møde i første parket til den jyske hede, med udsyn til det brusende Fænøsund eller midt i den sjællandske skov, så giver Sinatur dig et væld af muligheder for at gøre mødet gnidningsfrit. Først of fremmest tilbyder vi gratis parkering lige udenfor døren. Det gør det behageligt for mødedeltagerne, der kommer susende fra motorvejen. Og hvis du er på cykel, sørger vi naturligvis for hotellets bedste plads til jernhesten.

Når alle er klar i mødelokalet, sørger vi også for, at oplæggene spiller. Alle vores mødepakker inkluderer nemlig plenumlokale, AV-udstyr og frit WiFi – uanset om I er her flere dage eller blot nogle timer. Hos Sinatur har alle nemlig samme, gode udgangspunkt til at tænke sig frem til gode beslutninger og solide resultater.

Fuld forplejning

Hos Sinatur følger der tit fuld forplejning med, når I booker et mødelokale. Trænger ganen derfor til fugt eller maven til frugt? Så står der altid isvand og frisk frugt ved mødelokalet til at give jer fornyet energi.

I pausen står vores kokke klar med en fantastisk frokost, malerisk middag og en milelang morgenbuffet, hvis mødet trækker ud til døgnets senere timer. Og alt maden udgøres af det bedste samt det mest lokale og økologiske fra de nærliggende madkamre. Det har blandt andet gjort Sinatur til Danmarks eneste hotelkæde med ‘Det Økologiske Spisemærke’ i sølv, som er din garanti for, at 60-90 procent af gastronomien er økologisk.

Hos Sinatur er du derfor sikret god, fuld og - ikke mindst - grøn forplejning på alle ledder og kanter, når du booker et af vores mange mødelokaler.

Mødeaktiviteter

Når mødet er skudt i gang, kan de blomstrende ideer godt aftage efter et stykke tid. Derfor tilbyder Sinatur også et væld af anderledes aktiviteter til mødepauserne. Her kan du få frisket smagsløgene op med pirrende blindsmagninger, indånde den lokale, friske luft med en vandretur i den nærliggende natur eller udfordre arbejdspladsens sammenhold med buedyst, escapebox eller noget helt tredje. Hos Sinatur kan du få et helt særligt pusterum i mødepausen med vores mødeaktiviteter, hvilket, vi mener, giver bedre mulighed for bæredygtige resultater i løbet af resten af mødet.