Book nu

Mødelokaler i nye, naturlige rammer


Omram dine sædvanlige, grå mødelokaler med nye, lyse og inspirerende rum. Hos Sinaturs seks hoteller – der er placeret på både Fyn, Sjælland og Jylland – får du rummelige lokaler, de nyeste mødefaciliteter og et bagtæppe af enten hav, skov eller strand. I vores anderledes og naturlige mødelokaler finder du anderledes rammer, som kan give dig fornyet energi og dine tanker frit spil.

Find et mødelokale, der passer til dig

Når du skal bestille et mødelokale hos et af Sinatur seks hoteller, så skal du først indsende dine præferencer til os. På den måde kan vi sikre os, at du får det, som du og dine kolleger har brug for. Her skal du blandt andet fortælle om, hvor mange I kommer, hvornår I kommer, og hvor lang tid jeres møde varer. Så kan vi gøre et rummeligt mødelokale klar til jer og sørge for, at det er frit i al den tid, som I har brug for.

Møder efter dit behov

Sinatur danner typisk ramme for møder som:

  • Dagsmøder i tidsrummet 8.00-16.00
  • Heldagsmøder i tidsrummet 8.00-22.00
  • Døgnmøder i tidsrummet 8.00-8.00
  • 2-dags-møder i tidsrummet 8.00-16.00 (begge dage)

Skulle de ovenstående mødetyper ikke dække dine behov, så udarbejder vi gerne en anden løsning til dig.

 

Mødelokaler til bæredygtige resultater

Når du og dine kolleger indtager et af vores mødelokaler på enten Sjælland, Jylland eller Fyn, så kan I gøre det med ro i maven. Alle vores mødepakker inkluderer nemlig plenumlokale, AV-udstyr og fri WiFi – uanset om I er her flere dage eller blot nogle timer. Vi mener nemlig, at alle skal have samme, gode udgangspunkt for at tænke frem til gode beslutninger og solide resultater. Derfor står der også altid isvand og frisk frugt ved mødelokalet til at give jer fornyet energi, når ganen trænger til fugt og maven til frugt.

Vores kokke står også klar med en fantastisk frokost, malerisk middag og en milelang morgenbuffet, hvis mødet trækker ud til døgnets senere timer. Hos Sinatur er du derfor sikret gode mødefaciliteter på alle ledder og kanter. Naturligvis.

Mulighedsrige mødelokaler og -faciliteter

Uanset om du holder dit møde i første parket til den jyske hede, med udsyn til det brusende Fænøsund eller midt i den sjællandske skov, så giver Sinatur dig et væld af mulighed for at gøre mødet gnidningsfrit. Først of fremmest tilbyder vi gratis parkering lige udenfor døren. Det gør det behageligt for mødedeltagerne, der kommer susende fra motorvejen. Og hvis du er på cykel, sørger vi naturligvis for hotellets bedste plads til den trætte jernhest.

Når mødet er skudt i gang, kan de blomstrende ideer godt aftage efter er rum tid. Derfor tilbyder Sinatur også et væld af anderledes aktiviteter til mødepauserne. Her kan du få frisket smagsløgene op med pirrende blindsmagninger, indånde den lokale, friske luft med en vandretur i den nærliggende natur eller udfordre arbejdspladsens sammenhold med buedyst, escapebox eller noget helt tredje. Hos Sinatur kan du få et helt særligt pusterum i mødepausen, hvilket, vi mener, giver, bedre mulighed for bæredygtige resultater.

Skal vi danne rammen om dit næste møde?

Udfyld formularen nedenfor, så vender vi retur snarest muligt. 

Personlige oplysninger

Mødelokaler på Sinatur
Lad os mødes i naturen