Book nu

Mødelokaler i naturlige rammer


Omram dine sædvanlige mødelokaler med grønne og inspirerende rum midt i naturen. Hos Sinatur Hotel & Konferences seks hoteller – der er placeret på både Fyn, Sjælland og Jylland – får du hyggelige mødelokaler, det nyeste udstyr og et bagtæppe af enten hav, skov eller strand. For ikke at nævne vores anderledes produkter og services, der lever op til de højeste standarder inden for både miljømæssige og sociale forhold.

Book et af Sinatur Hotel & Konferences mødelokaler, og oplev, hvordan nye og grønnere rammer kan give mere substans, større læring og bedre resultater, som du kan tage med ud i verden.

Find et mødelokale, der passer til dig

Dit næste møde skal være dit bedste møde. Sådan har vi det, når du booker mødelokaler hos Sinatur Hotel & Konference. Derfor kan du indsende dine præferencer til os, så vi kan sikre, at du får netop det, som du og dine kolleger har brug for. 

Her skal du blandt andet fortælle om, hvor mange I kommer, hvornår I kommer, og hvor lang tid jeres møde varer. Så kan vi gøre et rummeligt mødelokale eller flere inspirerende lokaler klar til jer og sørge for, at det er frit i al den tid, som I har brug for. Med det rette mødelokale er det nemlig lettere at få det bedste ud af mødet - og det bedste udbytte efterfølgende.

Vi har møder efter dine behov

Alle lokaler hos Sinatur Hotel & Konference danner typisk ramme for møder, som:

  • Dagsmøder i tidsrummet 8.00-16.00
  • Heldagsmøder i tidsrummet 8.00-22.00
  • Døgnmøder i tidsrummet 8.00-8.00
  • To-dags-møder i tidsrummet 8.00-16.00 (begge dage)

Skulle de ovenstående mødetyper ikke dække dine behov, så udarbejder vi gerne en anden løsning til dig.

Kreative mødelokaler med mere bæredygtige resultater

Når du og dine kolleger indtager vores mødelokaler på enten Sjælland, i Jylland eller på Fyn, kan I gøre det med både grøn og god stil. For hos os får dit arrangement en grøn vinkel fra starten - men ikke gennem kompromisser og kedelig mad. I stedet bidrager vores grønne møder til kreativiteten og ikke mindst effektiviteten på mødet. Hvilket også kan vise sig i mere bæredygtige resultater, efter mødet er ovre.

Uden at gå på kompromis med vores miljøbevidste fokus får du altid funktionelle mødelokaler, nyt udstyr, hurtigt internet og gastronomi i særklasse. På den måde sørger vi for at supplere jeres oplæg og faglige indhold med inspirerende mødelokaler samt det rette værktøj og det bedste madkoncept. Sådan mener vi, at vores grønne og kreative mødelokaler kan bidrage til at gøre netop din virksomhed klogere, udvide jeres forretningsmodeller og skabe grobund for nye ideer. Naturligvis.

Læs mere om vores grønne møder her.

Altid fleksible mødepakker


Specifikke behov og krav er ikke et problem hos Sinatur Hotel & Konference. Tværtimod. Vi forstår, at forskellige typer møder kræver forskellige rammer, og derfor tilpasser vi vores mødelokaler efter dine ønsker. I kan derfor finde jer til rette i alt fra store konferencelokaler med overdådig forplejning til små, intime mødelokaler med snacks, der giver energi til den næste time. 

Alle størrelser og alle typer af behov, krav og møder er velkomne hos Sinatur Hotel & Konference. Uanset om du har behov for et traditionelt set up, et åbent udendørs lokale eller en mere uformel snak i sofaen. Vi er fleksible og imødekommende - og det samme er vores mødelokaler.

De rette faciliteter i alle mødelokaler

Uanset om du holder dit møde i første parket til den jyske hede, med udsyn til det brusende Fænøsund eller midt i den sjællandske skov, så giver Sinatur Hotel & Konference et væld af muligheder for at gøre mødet mere gnidningsfrit. Først og fremmest tilbyder vi gratis parkering lige udenfor døren. Det gør det nemt og behageligt for mødedeltagerne, der kommer susende fra motorvejen. Og hvis du er på cykel, sørger vi naturligvis for hotellets bedste plads til jernhesten.

Når alle er klar i mødelokalet, sikrer vi også, at oplæggene spiller. Alle vores mødepakker inkluderer nemlig plenumlokale, AV-udstyr og frit WiFi – uanset om I er her flere dage eller blot nogle timer.

Fuld forplejning

Hos Sinatur Hotel & Konference følger der tit fuld forplejning med, når I booker et mødelokale. Trænger ganen derfor til fugt eller maven til frugt? Så står der altid isvand og frisk frugt ved mødelokalet til at give jer fornyet energi.

I pausen står vores kokke klar med en fantastisk frokost, malerisk middag og en milelang morgenbuffet, hvis mødet trækker ud til døgnets senere timer. Og alt maden udgøres af det bedste samt det mest lokale og økologiske fra de nærliggende madkamre. Det har blandt andet gjort Sinatur Hotel & Konference til Danmarks eneste hotelkæde med ‘Det Økologiske Spisemærke’ i sølv, som er din garanti for, at 60 til 90 procent af gastronomien er økologisk.

.Hos Sinatur Hotel & Konference er du derfor sikret god, fuld og - ikke mindst - grøn forplejning på alle ledder og kanter, når du booker et af vores mange mødelokaler.

Aktiviteter, teambuilding- og andre tilføjelser til dit næste møde

Er der behov for et pusterum til mødet? Så kan det sagtens arrangeres hos et af vores seks Sinatur-hoteller. Vores mål er nemlig at kunne skabe den bedste og mest harmoniske balance mellem arbejde og energi under hvert eneste møde. Og det gør vi ved at tilbyde forskellige mødeaktiviteter, så du og dine kolleger bliver fyldt med energi til resten af mødet.

Hvad kan du kan føje til dit møde eller konference?

Når mødet er skudt i gang, kan de blomstrende ideer godt aftage efter et stykke tid. Derfor tilbyder Sinatur Hotel & Konference et væld af anderledes aktiviteter til mødepauserne. Her kan du få frisket smagsløgene op med pirrende blindsmagninger, indånde den lokale friske luft med en vandretur i den nærliggende natur eller udfordre arbejdspladsens sammenhold med buedyst, escapebox eller noget helt tredje. 

Hos Sinatur Hotel & Konference kan du få et helt særligt pusterum i mødepausen med vores mødeaktiviteter. Det - mener vi - giver de bedste forudsætninger for de bedste resultater i løbet af resten af mødet.

Sinatur Hotel & Konference: Hyggelige mødelokaler i hele landet


Uanset om du har behov for mødelokaler i København, tæt på Herning eller lige midt i på Fyn, så kan du finde løsningen hos Sinatur Hotel & Konference. Vi har seks hoteller, der alle er spredt ud over Danmark: Fra Gl. Avernæs i syd til Frederiksdal i vest og Skarrildhus i øst. Tag et kig på vores seks unikke hoteller, og find det, der passer til dit møde, din konference eller dit næste arrangement.

Skab bedre rammer for dig og naturen

Det er ikke kun dine egne rammer, som bliver ændret ved at booke et mødelokale hos Sinatur Hotel & Konference. Hver gang der afholdes et møde eller en konference på et af vores hoteller, køber vi faktisk én kvadratmeter jord gennem Den Danske Naturfond

På den måde er du og din virksomhed med til at sikre Danmarks vilde natur ved at holde møder og konferencer nye steder.