Book nu

Gastronomiske oplevelser i Vejle Ådal


Med en fantastisk beliggenhed midt i det naturskønne Vejle Ådal finder får du et betagende bagtæppe året rundt, når du spiser i en af Haraldskærs to hyggelige restauranter. 

 

Priser

Sæsonmenu
Forret                 kr.   125,00 pr. person
Hovedret           kr.    235,00 pr. person
3 retter               kr.    395,00 pr. person
4 retter               kr.    445,00 pr. person

Efterårs/vinter-forkælelsesmenu i eget lokale
Fra den 1. oktober til 17. december tilbyder vi en udsøgt 4 retters sæsonmenu inkl. vinmenu til 798,00 pr. person. Se vores aktuelle menuer nedenfor og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Book dit bord på har@sinatur.dk eller 76 49 60 00. 

Vinmenu
Se vores vinkort eller spørg i restauranten.
Se vores store vinkort her

Menu

Køkkenet lader sig inspirere af årstidens råvarer og de lokale leverandørers specialiteter.

Det betyder blandt andet, at du vil se egnens kartofler og havens kirsebær på tallerkenen i sommerperioden, mens hjemmedyrkede rødkål og saftige gulerødder kan pryde menuen i de koldere måneder. På Haraldskær gør kokkene nemlig en dyd ud af at bruge egnens frugter og grønt, når de er i sæson.

Selvom vi laver vores mad på naturens præmisser, så tager vi også del i dine. Fortæl os endelig, hvis der er nogen allergener eller særlige ønsker til kost, vi skal være opmærksomme på. Og skønt al information om allergener mm. er tilgængelig i vores restauranter, er du mere end velkommen til at stille de søde tjenere spørgsmål. De står klar til at guide dig.

Du kan også give os et kald på 76 49 60 00, hvis du ønsker at vide mere om vores menuer forud for dit besøg.

Se menuen for uge 48 her

Læs om vores nytårsfrokost her

Take-away på Haraldskær

Spis ude hjemme hos dig selv. Med vores 3 forskellige take-away menuer er du garanteret gastronomiske oplevelser, lige når det passer dig. Vi har naturligvis også en lækker julemenu, som er oplagt, hvis årets julefrokost holdes hjemme.

Sådan gør du:

  • Vælg den/de menuer, du ønsker og foretag en bestilling via nedenstående link.
  • Maden skal bestilles senest kl. 16 dagen før, du ønsker det.
  • Maden kan afhentes i receptionen mellem kl. 14.00-18.00.

Se menuer og priser og bestil din take-away her

Jul på Haraldskær

Torsdag den 12. november starter julen på Haraldskær. 
Fra denne dag kan du se frem til at nyde et velsmagende julemåltid med alt det gode fra sæsonen. 

Er I minimum 8 personer, der ønsker at nyde en julemiddag sammen, har I mulighed for at få den serveret i eget lokale. En oplagt mulighed som et alternativ til det helt store julefrokostarrangement. 

Se julemenuen her

Se vinforslag til julen her

Vi afholder naturligvis også gerne større julefrokostarrangementer, hvor vi efterlever alle gældende krav og retningslinjer fra myndighederne.

Læs mere om vores julefrokostarrangement her 

Selskaber

Hold livets fester i stemningsfyldte, historiske omgivelser.

Vores restauranter og selskabslokaler – der kun ligger 10 minutters kørsel fra Vejle centrum - kan danne ramme om alverdens glædelige stunder, som I sent vil glemme. Og personalet i kulissen sørger for, at I bare skal koncentrere jer om at nyde dagen. De dygtige kokke sammensætter nemlig menuen og tilbereder den fra bunden, alt imens de smilende tjenere glædeligt deler ud. Hvad enten du vælger en middag eller en buffet, får du en udsøgt smags- og festoplevelse, som både du og dine gæster vil huske i lang tid.

Se vores Selskabskort her

Hold dit bryllup på Haraldskær

 

Mad med mening

Vejle Ådal er ikke bare noget særligt at kigge på. Det er også noget ganske særligt at smage på.
Dét vil du opleve, uanset om du besøger os som hotelgæst, kursist, festgæst eller blot spisende gæst i en af vores restauranter. Vores fremgangsmåde er nemlig krydret med en god portion grøn omtanke: Maden er lavet fra bunden, og det er årstiderne, der dikterer, hvad vi har på menuen. Vores råvarer er næsten udelukkende økologiske, og vi plukker helst selv vores krydderurter i ådalen.

Vi bekæmper madspild aktivt i det daglige, og vi forsøger at handle med respekt for naturen. Det er en del af den bæredygtige tanke, som driver os i det daglige. Derudover er vi stolte over at have Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

Lokale råvarer

Med et spisested, der har så fantastiske rammer, som vi har på Haraldskær, er vi forpligtet til at levere smagsoplevelser, der også er ud over det usædvanlige. Det er vi heldigvis i stand til, takket være vores dygtige kokke og vores enestående netværk af lokale leverandører.

Haraldskær ligger i frodigt landskab med god, fed jord, så det er oplagt at omfavne egnen, dens spisekammer, bønder og producenter. Vi kender vores leverandører, og det giver nærvær på tallerkenen. Vi får vores blåbær fra Knud, vores oste kommer fra Ryon på Elmegaarden i Sommersted, vores kyllinger fra Hopballe Mølle, og sådan kunne vi blive ved. 

Vi ved, hvorfor Knuds blåbær smager af mere, vi ved, hvorfor Ryon vinder priser for sine oste, og vi ved, hvorfor kyllingerne fra Hopballe er noget ganske særligt. Og vi brænder for at vise dig det. Vi vil kort sagt gøre vores bedste for, at du aldrig glemmer os.

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
7649 6000

 

undefinedundefined 

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Weekend og helligdage 07.30-10.00

Frokost
Man-fre (bestil bord i forvejen)

Aften
Man-lør 17.30-22.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)