Book nu

En restaurant midt i Vejle Ådal


Restauranten på Haraldskær har en fantastisk beliggenhed midt i det naturskønne Vejle Ådal. Her kan du spise kompromisløs mad i skæret fra den betagende natur - året rundt.

 

Priser

Sæsonmenu
Forret                  kr.   125,00 pr. person
Hovedret           kr.    235,00 pr. person
3 retter               kr.    395,00 pr. person
4 retter               kr.    445,00 pr. person

Vinmenu
Se vores vinkort eller spørg i restauranten.

Se vores store vinkort her

Menu

Køkkenet lader sig altid inspirere af årstidens råvarer og de lokale leverandørers specialiteter.

Det betyder blandt andet, at du vil se egnens kartofler og havens kirsebær på tallerkenen i sommerperioden, mens hjemmedyrkede rødkål og saftige gulerødder kan pryde menuen i de koldere måneder. Hos Haraldskær gør restauranten nemlig en dyd ud af at bruge egnens frugter og grønt, når de er i sæson.

Selvom restaurantens mad er lavet på naturens præmisser, så tager vi også del i dine. Derfor lytter de dygtige kokke på dine forbehold. Og skønt al information om allergener er tilgængelig i vores restaurant, er du mere end velkommen til at stille de søde tjenere spørgsmål. Her står personalet altid klar til at guide dig.

Du kan også give os et kald på 7649 6000, hvis du ønsker at vide mere om vores menuer.

Vores sommermenu kører fra 25. juni til 15. august 2021.

Sommermenu 2021   Sommermenu, børn 2021

 

Selskaber

Hold livets fester i stemningsfyldte, historiske omgivelser.

Vores restaurant og lokaler – der kun ligger 10 minutter fra Vejle centrum - kan danne ramme om alverdens glædelige stunder, som I sent vil glemme. Og personalet i kulissen sørger for, at I bare skal koncentrere jer om at nyde dagen. De dygtige kokke sammensætter nemlig menuen og tilbereder den fra bunden, alt imens de smilende tjenere gladeligt deler ud. Hvad enten du vælger en middag eller en buffet, får du en udsøgt smags- og festoplevelse, som både du og dine gæster vil huske i lang tid.

Se vores Selskabskort her

Hold dit bryllup på Haraldskær

Mad med mening

Vejle Ådal er ikke bare noget særligt at kigge på. Det er også noget ganske særligt at smage på.

Dét vil du opleve, uanset om du besøger os som hotelgæst, kursist, festgæst eller blot spisende gæst i en af vores restauranter. Vores fremgangsmåde er nemlig krydret med en god portion grøn omtanke: Maden er lavet fra bunden, og det er årstiderne, der dikterer, hvad vi har på menuen. Vores råvarer er næsten udelukkende økologiske, og vi plukker helst selv vores krydderurter i ådalen.

Vi bekæmper madspild aktivt i det daglige, og vi forsøger at handle med respekt for naturen. Det er en del af den bæredygtige tanke, som driver os i det daglige. Derudover er vi stolte over at have Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

En ådal med plads til selskab

Restauranten på Haraldskær har både rummelige, lyse stuer og en hyggelig, dæmpet kælder. Med kapacitet til alt fra fire spisende gæster til et selskab på 130 i restauranten er der derfor mulighed for både store og små fejringer, hvor hotellets rammer vil blæse ethvert selskab bagover.

Hos Haraldskær er der således plads til dig og dit selskab. Med den jyske natur, som festens nærmeste nabo, er mulighederne næsten uendelige. Restauranten på Haraldskær ligger nemlig i læ ved de grønne bøge og Grejsdalens snoede stier. Det mener vi, giver de perfekte rammer til det en uforglemmelig aften i godt selskab.

Rummelig restaurant i trekantområdet

 

Med en restaurant, der har så fantastiske rammer som Haraldskær, er vi forpligtet til at levere spiseoplevelser, der går ud over det usædvanlige. Det er vi heldigvis i stand til - takket være vores dygtige kokke og enestående netværk af lokale leverandører.

Restauranten på Hotel Haraldskær befinder sig nemlig midt i en kontrastfyldt natur. Her kan kokkene slå deres kulinariske evner løs i vådområder, skove, ådale, klitter, søer og meget mere. Derfor er det også oplagt at omfavne egnens spisekamre, bønder og producenter. Vi kender derfor også vores leverandører, og det giver nærvær på tallerkenen. Vi får blandt andet blåbær fra Knud, oste fra Ryon på Elmegaarden i Sommersted, kyllinger fra Hopballe Mølle, og sådan kunne vi blive ved.

På Restaurant Haraldskær brænder vi derfor for at vise dig det bedste, som de danske, naturlige omgivelser kan byde på. Og det er ikke småting.

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
+45 7649 6000

 

undefinedundefined 

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Weekend og helligdage 07.30-10.00

Aften
Man-lør 18.00-22.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)