Book nu

Et besøg værd

Stemningsfuld restaurant i Vejle Ådal


Med en fantastisk beliggenhed midt i det naturskønne Vejle Ådal finder får du et betagende bagtæppe året rundt, når du spiser i restauranten på Haraldskær. 

 

Priser

Sæsonmenu
Forret                 kr.   125,00 pr. person
Hovedret          kr.    235,00 pr. person
3 retter               kr.    395,00 pr. person
4 retter               kr.    445,00 pr. person

Vinmenu
Se vores vinkort eller spørg i restauranten

Vinkort 2020

Menu

Køkkenet lader sig inspirere af årstidens råvarer og de lokale leverandørers specialiteter.

Al information om allergener er tilgængelig i vores restaurant. Du er også altid velkommen til at spørge vores søde personale, som vil guide dig på vej eller kontakte hotellet på forhånd.
Husk at vi altid har vegetar- og veganske retter på vores menukort og på vores buffet.

Ring til hotellet på tlf.: 76 49 60 00 for at høre dagens menu.

Selskaber

Hold livets fester i stemningfyldte, historiske omgivelser.

Vores restaurant og lokaler - kun 10 minutter fra Vejle centrum - danner perfekte rammer for glædelige stunder, I sent vil glemme. Menuen til din fest sammensætter vi med stor omhu, og vi tilbereder alt fra bunden. Hvad enten du vælger en middag eller en buffet, får du en udsøgt smagsoplevelse, som både du og dine gæster vil huske.

Se vores Selskabskort her

Hold dit bryllup på Haraldskær

 

Mad med mening

Vejle Ådal er nemlig ikke bare noget særligt at kigge på. Det er også noget ganske særligt at smage på. Det vil du opleve, hvad end du besøger os som hotelgæst, kursist, festgæst eller spisegæst i restauranten. Al vores mad er lavet fra bunden, og det er årstiderne, der dikterer, hvad vi har på menuen. Vores råvarer er næsten udelukkende økologiske, og vi plukker helst selv vores krydderurter i ådalen.

Vi bekæmper madspild aktivt i det daglige, og vi forsøger at handle med respekt for naturen. Det er en del af bæredygtighedstanken, som driver os i det daglige. Derudover er vi stolte over at have Det Økologiske Spisemærke i sølv.

Læs mere om vores bæredygtige madkoncept

Lokale råvarer

Med en restaurant, der har så fantastiske rammer, som vi har på Haraldskær, er vi forpligtet til at levere spiseoplevelser, der også er ud over det usædvanlige. Det er vi heldigvis i stand til, takket være vores dygtige kokke og vores enestående netværk af lokale leverandører.

Haraldskær ligger i frodigt landskab med god, fed jord, så det er oplagt at omfavne egnen, dens spisekammer, bønder og producenter. Vi kender vores leverandører, og det giver nærvær på tallerkenen. Vi får vores blåbær fra Knud, vores oste kommer fra Ryon på Elmegaarden i Sommersted, vores kyllinger fra Hopballe Mølle, og sådan kunne vi blive ved. 

Vi ved, hvorfor Knuds blåbær smager af mere, vi ved, hvorfor Ryon vinder priser for sine oste, og vi ved, hvorfor kyllingerne fra Hopballe er noget ganske særligt. Og vi brænder for at vise dig det. Vi vil kort sagt gøre vores bedste for, at du aldrig glemmer os.

Åbningstider i restauranten
Vi har åbent mandag til lørdag og vi anbefaler,
at du bestiller bord i forvejen.

Kontakt restauranten
7649 6000

 

undefinedundefined 

Morgenmad
Man-fre 07.00-09.30
Weekend og helligdage 07.30-10.00

Frokost
Man-lør (bestil bord i forvejen)
Weekend og helligdage (bestil bord i forvejen)

Aften
Man-lør 18.00-00.00 
(Køkkenet lukker kl. 21.00)