Menu
da
en
Forplejning

Vi tilbyder fantastisk forplejning

Frokost og forplejning betyder meget, når dagens helhedsindtryk skal dannes, og det tager vi alvorligt. Det unikke ved Haraldskær slutter slet ikke ved vores bygninger og beliggenhed, for egnen omkring den gamle herregård byder nemlig også på helt enestående smagsoplevelser. På Haraldskær kan du nemlig opleve smagen af Vejle Ådal.

Vi bruger lokale og primært økologiske råvarer, og årstiderne afspejler sig altid i menuen. Vi er så heldige at have nogle af Danmarks dygtigste bønder og producenter på vores dørtrin, som det altid er en fornøjelse at handle med. Vi kender nemlig dem og deres produkter indgående, og vi ved, hvorfor kyllingerne fra Hopballe er noget helt særligt. Vi ved, hvorfor ostene fra Elmegaarden i Sommersted måske er Danmarks bedste, og vi ved, hvorfor Knuds blåbær altid er enestående i smagen.

undefined

Med lokale råvarer som disse er det meningsløst at importere fra nær og fjern, og vi er da også drevet af bæredygtighedstanken i alt, hvad vi foretager os. Vi er aktive i kampen mod madspild, og vi er stolte indehavere af et bronzemærke i økologi.

Og vi vil elske at vise dig smagen af Vejle Ådal.

Vi tilbyder konferencer, døgnmøder, heldagsmøder og dagsmøder – og alt, hvad du ellers kunne forestille dig. Send os en mail, ring til os, eller kom forbi til en uforpligtende kop kaffe og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Start planlægningen af dit møde - kontakt os her

(Indtast det telefonnummer, vi kan fange dig på)
(Skriv din besked her)